Merhaba arkadaşlar sorunum şu birisi geliyor beni dalgaya alır küçük düşürmeye çalışır ezmeye çalışır
Dış görünüşüm öyle yansıyor :( ses tonum desen çok yumuşak
bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum
Herkes böyle davranıyor tanımadığım insanlar bile
Merhaba arkadaşlar sorunum şu birisi geliyor beni dalgaya alır küçük düşürmeye çalışır ezmeye çalışır
Dış görünüşüm öyle yansıyor :( ses tonum desen çok yumuşak
bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum
Herkes böyle davranıyor tanımadığım insanlar bile
Kardeşim insanlara kendını begendıremezsın hıc bır zaman sesın ınce olsa afedersın karı derler sesın kalın olsa kanka derler guzel gıyınsen sunun tarzına bak derler kotu gıyınsen begenmezler sacların uzun olsa kadın derler kısa olsa tıpsız derler daha saymama gerek yok dıye dusunuyorum kısacası kımseyı takma hayatını yasa ınsanlara kendını memnun etmek zorunda degılsın
Sesın kalın olsa kanka yazdım klavye yazamamış
kanka
O kelımeyı yazmıyor uygulama anlaşılan
Bana da öyle davranıyorlar s1iktir et
Sıktır edemiyorum çok takıntılıyım maalesef olumsuz şeyleri kafamdan atamıyorum:(
Arada benimde aglayasim geliyor ama neyse dediğin gibi boşvermemiz lazım yoksa böyle zehir geçer hayat:(
Peki cevabın için teşekkür ederim sen bu durumda ne yapmaya çalışıyorsun
Cevap
2Cevap
Mesafe koyarsın araya gerekirse görüşmeyi kesersin Ciddi yapınca mecburen onlarda ona göre davranır.
Hocam sert yapinca zaten duraksiyor sorun o değil asıl sorun hiç tanımadığım muhatap olmadığım insan bile bunu yapabiliyor sürekli böyle insanlar çıkıyor karşıma bitmiyor bunlar ne yaapcam
Onlar bitmez sen araya mesafe koyarsın uzar giderler.
Demek ben ömür boyu yalnız takılacam anladım
Öncelikle bu durumu sallamayarak başla , biri ezikleyip zorbalayinca hicbisey yapamiyosan bile göz temasını kes cevap verme , g.. t gibi kalsin
Söyle sert davrandığım zaman duraksiyorlar yapmıyorlar ama asıl sorun şu bu sefer başka tanıştığım insan beni süzüyor böyle davranmaya başlıyor yani nereye kadar böyle sürekli sinirlenecem modum düşecek abla bana yardım et ne olur agliyacsm artik
İlk tanistigin insanlarla yakın olma hemen , biraz mesafeli ol , konuşurken de saçmalama. zamanla seni tanıdıkça saygı duyarlar
Ya ablacım diyorum ki adam hiç benimle muhatap degil tanımayan kişi bile öyle davranabiliyor ben anlamadım ki
tatlım çocukları iste
Haklısın ama nereye kadar sovecen ki sürekli bunlar çıkıyor karşıma hiç tanımadığim kişi bile bunları yapabiliyor ne yapacam bilmiyorum
Maalesefki olumlu düşunemiyorum olumsuz şeyleri de kafamdan atamıyorum herhalde illegal yollara başvuracam galiba sonu bu olacak bundan korkuyorum neyse cevabın için teşekkürler
bir şey yapma olur öyle sende böyle insansın
O zaman sen kötü gözüken biri ol insanlar sana kötü davransın kabul mu? Bu ne biçim düşünce
Uzaklaşabiliyorsan uzaklaş o tiplerden.
Ya tanımadığım insanlar bile böyle adam beni süzüyor böyle davranmaya başlıyor
Kick boksa başla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar