Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Hayır ben sevmiyorum hiç bir şekilde. ama şimdi yalan yok sitede bazen popüler olmak hoşuma gidiyor tabi ki de :D ama masum şekilde.. öyle sürekli beni konuşsunlar demem.
Hayır, ben gündemin dışında kalayım, kimseler bilmesin beni, istiridyemin içinde mutlu, mesut, bahtiyar yaşayayım, göz önünde olmayı sevmiyorum. Sessizliği seviyorum, sessizliğin sesini dinlemeyi seviyorum, istiridyeme de herkesi dahil edemiyorum, insanlar beni çok incitti, onun için kendi kabuğumda yaşıyorum, nadir insanlar var hayatımda, böylesi daha güvenli çünkü. Annem bana bir defasında "sen insan sevmiyorsun"dedi, nasıl seveyim insanı ben, insan severim aslında lakin insan suretinde olan herkes insan mı ki, şefkat doluyum, belki de en çok ben severim lakin korkuyorum yanlış insanları sevmekten ve yanılmaktan. Ha benim de zaman zaman olmuştur dikkat çekmeye çalışmalarım, belki çok küçükken, belki yakın zaman evvel, yaşadığım ve hissettiğim her şey bana beni gösteren bir ayna oldu, olgunlaşmamı sağladı büyüme sancılarım, kalp ağrılarım ve kimsenin gözleriyle de bakmıyorum kendime, eleştiri adı altında alay edenleri görüyorum ve midemi bulandırıyorlar, alay edilen değil de alay edendir aşağılık olanlar, insanın sinsi sinsi laf sokuşlarını gördüğüm için, bazen de boşa kürek çekişlerimi gördüğüm için gündemde olmak istemiyorum lakin şayet bir gün birisini çok seversem onun gündeminde olayım ve kalayım isterim, onun dışında ben kendi halindeliği seviyorum, insanlardan uzak kendimle baş başa kalmayı
Bazı boş insanlar yüzünden şuanda dışlandım ve engellendim zaten, en çok değer verdiğim insanlar sebepsiz yere engel atmak için benim ile tartıştılar şu an da dedikodumu yapıyorlardır eminim çünkü bayağı iyi bir grup kurulmuş gibi görünüyor beni başlarından def ettiler yani
Asla sevmem tam tersi ne yaparsam yapayım kimse tarafından bilinsin istemem gündemimde ne varsa sessiz sakin bir şekilde yapmam gerekeni yapar hayatıma devam ederim