Allah'a havale ederim
İntikam alırım
Umursamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

çıkartırım direkt hayatımdan zaten seçiciyim bu konuda kendi yaptığım bir hata yüzünden hayatıma almışım çıkartması da benden. zaten olmaması gerekiyordu diyerek
İhanet kötü bişi herşeyi kabulene bilirisin belki ama hak etmedigin halde ihanete uğramayı kubullenemesin en son 4yil önce 6yilik ilikimde ihanete uğradım ihaneti en iyi benbilirim
Benzerini bir sene önce yaşadım çok ağır insan atlattım sanıyor fakat ufak bir şeyde aklına gelince tekrar nüksediyor ihanet eden insanın mutsuz olmasını dört gözle bekliyorsun sen bekledikce de olmuyor.
Bazen bazı şeyleri kabullenmek. Gerekli eyer sevmisen ve ona deyer vermisen zaten ona kiyamasin ben asla bedua etmedim kotu söz etmedim giden 10 yılım oldu ha desen ki pismanmisin asla diyilim tek pişmanlığım giden yilarimin geri gelmeyecek olmasi çoğu kişi bitmiş gitmiş yoluna bak der ama o iş oyle olmuyo birini bulsan ona halsizlik etmiş olucaksin olayları anlatsan onun içinde hep bı acaba kalıcak ve bu hep sorun olucak ve ardından o soru gelicek meşhur soru bugün o arasa gel dese gidermisin hayır gitmem dersem yalan söylemiş olurum gidermiyim bunu bende bilmiyorum şu an yarama tuz bastın ama benim ki kabuk tutmuştu artık eskisi kadar yormuyo beni ve bazı şeyler silinmeye başladı
Geri geldi ben gitmedim gitmek deli gibi istedi kalbim ama mantığım dedi ki mutlu olmayacaksın seni gerçekten sevecek o insanı bekle sabret bunları Allah boşuna karşına çıkartmadı dedim. Kısacası o pişman oldu ama ben geri dönmedim 🙂
Galiba en çok yıkan şey, herseyin sahte olduğunun farkına varılması buda insana adam bile öldürtebilir. Doğrusu allaha havale etmek
Allah kimseye yaşatmasın kesinlikle
bazı şeyler bitmişse yeniden oluşması için uğraşmam biten bir şey yeniden yapılsada eskisi gibi olmaz
Cevap
3Cevap
ben silerim direk umursamam
umursamam bence ardında bırakmak hayatına devam etmek lazım
Banane mk, ondan kurtuldugum icin sukrederim bi tek
Acımı çekerim umursamam
En güzeli ✨
öyle bir ihtimal yok benim için
Ayrılıyoruz derim cfghghnghnh
Al sepeti koluna herkes kendi yoluna 😂😂
Vfbbgjb içip içip gelmeyin şurayalara bıktım beee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?