Kişilik & Karakter 23 yaş erkek yetişkinmidir sizce? Meryemayhan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 23 yaş yetişkinmidir Güncellemeler1 yıl Görüşlerinizi bekliyorum Arkadaşlar Güncellemeler1 yıl Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar 23 yaş erkek yetişkinmidir sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bence değişir olgunluk seviyesine göre 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Pek sanmıyorum ama artık cocukta değil yetiskilige ilk adimlar olabilir tabi kisiden kisye gire değişir 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir yetişkin olmak düşüncelere bağlıdır yaşa değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yetişkin bence bu gün evlendirsen evlenir çocuğu olur ama olgunluk var mıdır dersen işte onu bilemem 0 0 Yorumla
mordunyali Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Kişiye göre değişir ama erkekler s*lak biraz hahahaha 1 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişiden kişiye değişir bu durum 0 1 Yorumla Meryemayhan 1 yıl Yaşini gösteren biri yetişkin sayilirmi peki Yorumla
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Pek denemiyor hatta en çılgın zamanları 0 2 Yorumla Meryemayhan 1 yıl Ergen sayılırmı peki Yorumla AnlamınıBilmek 1 yıl Aşmış olması lazım aşmamışsa büyük sıkıntı Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. tam değil. 0 2 Yorumla Meryemayhan 1 yıl Ergenmi sayiliyor 23 yaş Yorumla sedomania2 1 yıl hayır ergen değil tabiki. Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı. Değildir tabiki 0 2 Yorumla Meryemayhan 1 yıl Sence ergenmi 23 yaş Yorumla by_naturalist 1 yıl Ergenlikten çıkmıştır.. genç diyebiliriz Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Bence tam değil 0 2 Yorumla Meryemayhan 1 yıl Ergen sayılırımı peki sence Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Biraz ergenlik vardır içinde Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 725 cevap paylaştı. evet yetşikin tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence değişir olgunluk seviyesine göre
Pek sanmıyorum ama artık cocukta değil yetiskilige ilk adimlar olabilir tabi kisiden kisye gire değişir
Bir yetişkin olmak düşüncelere bağlıdır yaşa değil.
Yetişkin bence bu gün evlendirsen evlenir çocuğu olur ama olgunluk var mıdır dersen işte onu bilemem
Kişiye göre değişir ama erkekler s*lak biraz hahahaha
Kişiden kişiye değişir bu durum
Yaşini gösteren biri yetişkin sayilirmi peki
Pek denemiyor hatta en çılgın zamanları
Ergen sayılırmı peki
Aşmış olması lazım aşmamışsa büyük sıkıntı
tam değil.
Ergenmi sayiliyor 23 yaş
hayır ergen değil tabiki.
Değildir tabiki
Sence ergenmi 23 yaş
Ergenlikten çıkmıştır.. genç diyebiliriz