Bir üniversite daha okuyayım mı?
Mastera başladım, yanımda evli barklı çocuklu bir Polan çalışıyor ben de okuyacağım diye tutturdu ksksksk

Bir üniversite daha okuyayım mı?
Mastera başladım, yanımda evli barklı çocuklu bir Polan çalışıyor ben de okuyacağım diye tutturdu ksksksk
Yönetmeyerek.. Ortada herhangi bir kıskançlık yokmuş gibi davranarak. İş arkadaşım bile olsa gün sonunda herkes evine dağılıp gidiyor. Kıskançlık/dedikodu vs sadece mesai saatlerinde başlayıp mesai saatlerinde biten bir duygu onlar için. Varsın onlar kıskanmak adı altında yarişsinlar biz buna başarılı insanın peşinden koşan insancıklar diyelim. Dostoyevski çok güzel anlatmış böyle insanları.
belki kıskanmaktan ziyade örnek alıyordur. eğer öyleyse bu iyi bir şey. ama tam tersi kıskanıyor ise bu da iyi bir şey 😅 doğru yolda olduğunun göstergesidir. başkalarına ilham olmanın keyfini sür ayol.
Teşekkürler … haset ben de ufak bit kalem görse şirket mi. Verdi diyor … yöneticilerle sen niye proje yapıyorsun diyor falan filan Zskksksk
Biraz yorucu oluyor bazen ama sorun yok sksksk
yine iyi bu. benim eski iş arkadaşım, yaptığım işleri üstleniyordu. HABERİM OLMADAN. neyse ki cameralar var.
Haha snnsjdjsj kadınlar farklı boyut djdjdj
🙂↔️
Cevap
5Cevap
Ben konuşurum insan gibi ilk olarak.
Güzel yaptığın işlere özenen insanın davranışı kıskançlık değildir imrenmek örnek almaktır gurur duymalısın 😇
Hayır sorunum yok okusun zengin olsun iyi olsun da….
Masamda cetvel var … benim niye yok diyip kola holdingi ayağa kaldırıp cetvel istemesi…
Bana şirket üni masraflarını karşılama kağıdı koymuşlar masama… ordan haberi olunca masrafları araştırmış aylık 500-600€
Ordan hırs yapıp ben de okuyacağım kafası….
Onda var ben de de olsun sağlıklı bir şey olmuyor
Okumak istemesi neden kıskançlık olarak algılanıyor. Belkide içinde bu arzu vardı ve şimdi sırası gelmiştir.
Okumak istemesi değil taktik okuması iyi olmasını isterim ….
Sadece şöyle bir durum oluyor…..
Masamda cetvel var gidiyor holdingi ayağa kaldırıyor ben de neden cetvel yok diye
Her konuda böyle…
Okulunu saçma diye bırakmış biri işe girerken, ailem var yetişemem diyen biri… onun derdi izin vermicrjler ordan huzursuzluk çıkarıp maaşını yükseltme çabası….
Toxik biri yani….
Yönetmiyorum. Umursamıyorum kendi haline bırakıyorum daha çok kuduruyor ben de izleyip gülüyorum
Tiyatro
Taklitler aslını yaşatır bırak yapsın sayende biraz daha kültür sahibi olur belki kıskançlık yaptığını anlarda artık yapmaz
Yoksayarım, ne demişler “Yoksaymak, zeki insanların zarif intikamıdır.” ✨
Daldan dala atlamış gibi yaparım, arkama yaslanıp seyrederim 😆
Eee okusun. Sidik yarıştırmayı seven bi arkadaş demekki.
Muhatap olmayarak engelleyerek uzak durarak kendi işime bakarak
Okumasın o kadar mezun var onlar yüzünden yerleşemiypruz
Önemli olan fesatlık yapmasın. Sayende güzel bir teşvik olmuş.
okusun ne karisiyosun adama ya ahshahhahsh
Yok karışmıyorum sorun yok blögmxn
izin vermeyecekler
Cümle yarı kalmiş, izin vermicekler içerlicek falan filan ….
Gereksiz boş işler … toxik insanlar yorucu
haa oyleyse olabilir
Ne kadr uzak o kadr iyi
Herkes uzak durdu diye sonunda ben odama aldım msnsmsn
Zor ya dksjsjs
Başkalarının duyguları onları ilgilendirir ben neden yönetmeye çalışayım.
S2me takmam hiç birini hepsi dış kapının dış mandalı
Sen kendine odaklan onları boş ver
İşten çıkarırım uğraşmam
kıskançlık hastalık, uzak durmak en iyisi
Şaşırmıyorum, biz kadınların ortamı zaten böyle 😂
yok bizde iş arkadasi
Yönetemem
Umursamayarak
Oluyor öyle maalesef
Maşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?