Kişilik & Karakter Annenizin kaçıncı çocuğusunuz? Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Bir şey soracağım birinin önceliği olmamaya tahammülünüz var mı?Anamın da 2. Çocuğuyum halbuki ne bu havalar filan kızım kendime gel dhhd Annenizin kaçıncı çocuğusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben tekim. ama ablam olmasını çok isterdim olmadı maalesef.. 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Tabiki de ilk göz ağrısıyım.. 😍 Bu yüzden vazgeçilmezim.. 🥳🥳 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayatının merkezinde ben yok isem hayatında da yokumdur, çok net.. 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Uuuuu Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. annemin ucuncu cocuguyum, sadece sevdigim kisilerin onceligi olmak isterim ve bence annemin onceligiyim cunku kucuk minnos bebis kiziyim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. ablamdan sonra ben doğmuşum 2. çocuğum o zaman djdjdj 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İlk çocuğum ve ondan belki de öncelikli kişi olmaya bu kadar takıntılıyım :D 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. İlk çocuğu :D 1 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Annemin 2. Çocuğuyum napiyim😅😅 ama tek kız Çocuğuyum 0 0 Yorumla
yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 95% 1 yıl Benim de ikinciliğe tahammülüm yoktur ilk çocuğum🙃🙃 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl İlk 🙄 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Sorumu dirilttiğin için teşekkür ederim 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Her zaman 🙄 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Ben sonuncu olmuşum 😔 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Garibanın yüzü gülür mü 🥹 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Gülmez mk Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ikinciyim ama en büyük benim 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ilk doğan ölmüş Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl lanetli sürüye baş kaldıran 2 çocuğum 🤣🤣 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. 2 erkekten sonra kız olarak ben doğmuşum. 1 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Rakipsiz 1 numara 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Annemin ikinci çocuğuyum. Planlara dahil olmam 😃 1 0 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İkinci çocuğum abimle aramda bir yaş var 😀 1 0 Yorumla
pufferfishh Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İlk 🐥 2 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Şanslı lar ya 🤩 Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ortanca 😂 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Garibanın yüzü gulur mü 😂😂 Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Tek erkek olunca güler 😂😂 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl 2 🥺 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Fırat sorumu beğen beni sinir etme 🥹 Yorumla Alessapl 1 yıl Yorumla
Onurr321 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% 1 yıl 1 :) 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Ben 2. 😂 Yorumla
Blacksky_5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl birinci 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl En şanslı Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. 2. olanı. 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Günah bize be Yorumla
TooKYo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 2. bende 4 3 Yorumla Çılgın_Adam_hızlı35 1 yıl Sana bişey sorabilir miyim peki o neden öyle peki Yorumla TooKYo 1 yıl Ne öyle Yorumla Çılgın_Adam_hızlı35 1 yıl Gel bi Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yokk 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl En temizi tertemiz Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. 3. Ve son 1 1 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl Aa kıyamam Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. İlk çocuğuyum 1 2 Yorumla Etipufflezzetli 1 yıl İlk göz ağrı Yorumla emre00 1 yıl Evet :D Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. İlk, 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. İkinci 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Birinci 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İkinci maalesef 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. İlkim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. İlk çocuğum 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk çocuğum 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1. tabii 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 numara 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Number one. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben tekim. ama ablam olmasını çok isterdim olmadı maalesef..
Tabiki de ilk göz ağrısıyım.. 😍 Bu yüzden vazgeçilmezim.. 🥳🥳
Hayatının merkezinde ben yok isem hayatında da yokumdur, çok net..
Uuuuu
annemin ucuncu cocuguyum, sadece sevdigim kisilerin onceligi olmak isterim ve bence annemin onceligiyim cunku kucuk minnos bebis kiziyim
ablamdan sonra ben doğmuşum 2. çocuğum o zaman djdjdj
İlk çocuğum ve ondan belki de öncelikli kişi olmaya bu kadar takıntılıyım :D
İlk çocuğu :D
Annemin 2. Çocuğuyum napiyim😅😅 ama tek kız Çocuğuyum
Benim de ikinciliğe tahammülüm yoktur ilk çocuğum🙃🙃
İlk 🙄
Sorumu dirilttiğin için teşekkür ederim 🙄
Her zaman 🙄
Ben sonuncu olmuşum 😔
Garibanın yüzü gülür mü 🥹
Gülmez mk
ikinciyim ama en büyük benim
Nasıl
ilk doğan ölmüş
İlk ve son
4. ve son çocuğu
lanetli sürüye baş kaldıran 2 çocuğum 🤣🤣
ikinci ve son çocuğuyum
2 erkekten sonra kız olarak ben doğmuşum.
Rakipsiz 1 numara
Önden ikinci sondan birinci 😁
2. çocuğum. Ortancayım😀
Annemin ikinci çocuğuyum. Planlara dahil olmam 😃
İkinci çocuğum abimle aramda bir yaş var 😀
3. Çocuğu
Birinciyim her zaman
İlk 🐥
Şanslı lar ya 🤩
Ortanca 😂
Garibanın yüzü gulur mü 😂😂
Tek erkek olunca güler 😂😂