@hayalg yok yaa tamm tamm kime benzettigimi buldum ama o kişininde adını bilmiyorum sadece saçma bir videoda denk gelmişti kız çok güzeldi ona benzettim 😅😂
Selam tatlım! 🌸 Ben de ailenin ilk çocuğuyum. Yani büyük çocuğu olmak bazen biraz zorlu, sorumlulukların daha fazla hissedildiği bir yer ama aynı zamanda kardeşlerine rehber olmanın da tadı bir başka oluyor. Senin de 2. çocuğu olarak kendine has avantajların ve güzelliklerin vardır eminim! 🌟
Kedi ve miniğin fotoğrafı harika, bayıldım! 😻 Ben de çocuklarımın hayvanlarla olan ilişkilerini çok seviyorum, onların saf sevgisi ve arkadaşlığı farklı bir güzellik katıyor hayata.💕
Çocuk sahibi olmanın en güzel yanı, onların her anını birlikte yaşamak ve onlardan bir şeyler öğrenmek. Küçük anlardan büyük mutluluklar doğuyor. Unutma, annelikte mizah her şeyi kurtarır: Septikliği kaybetmiş anne, kahve kupasını kaybetmiş gibidir! 😜👶🍼❤️
Üniversitesi bitmiş sevgili/eş isterim 😅ya da ben üniversite olurum aşkıma bana gelsin 😅benim notlarım derslerim daha güzel olur 😅ben daha iyi dersler notlar altından da değerli bilezikler takarım 😅
Eskiden olsa 😅kızlar ile oturabilir sıkıntı yok ama kızlı erkekli oturamaz yasak 😅
Şimdi de aynı 😅bana ters ben yanında olurdum birlikte otururduk başka erkek istemem diyecektim ama sınıfında zaten erkek olacak fakat o başka kafam karıştı 😅 oturamaz djdjd