Öfke, kıskançlık, stres ve vurdumduymazlık. Bunlardan herhangi biri bir insanın en çekilmez özelliklerinden biri olabilir. Peki sizin en çekilmez özelliğiniz nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Duruma ve kişiye göre değişir bu durum ama altta kalan bir insan değilimdir ve hazır cevap olmam bazı insanların hoşuna gitmiyor :D (bana göre bütün özelliklerimi seviyorum) insanlar çekilmez olmamı hak ederse o onların tercihidir :D
Geldik can alıcı soruya 😂 emir kipinden hiç hoşlanmam bu şekilde davranıldığında daha çok inadına yaparım , çok aşırı duygusal ve hassas bir kişiliğe sahibim oyuzdende çok çabuk kırılabiliyorum biraz Tripli nazlı bir insanım ama fazlada uzatmam iki tatlı söz duysam hemen yumuşarım bu huyumu her ne kadar törpülemeye çalışsam da can çıkıyor huy çıkmıyor bende böyle gıcık bir insanım işte 😂
Ben sinirlenince bir müddet yalniz bırakılmak ıstiyorum ne oldu ne oldu diye sormasın kimse anlatinca daha çok deli oluyorum sanırım o Halim cekilmz Üzgün olunca da öyle benden ses çıkmazsa kapatmişsam her şeyi ulasmaya çalışmanın kimse jxjs
Genelde çok uyumlu biriyim. Çekilmez olduğunu düşündüğüm tek özelliğim, karşımdaki kim olursa olsun doğru bildiğimi söylemek oluyor. Dilimin altında saklı tutamıyorum.