Objektif oluşum.. sorunları tümüyle ele alıyorum ve bazen yakınlarım bundan rahatsız oluyorlar. “Sürekli olumlu düşünme” gibisinden sözler duyuyorum. Ne yapayım yani yakınım diyerek kıyak geçip duymasını istediği şeyler mi söyleyeyim? Yok arkadaş, netim ben. Başkalarına göre şekil almam.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Kendimle alakalı çekilmez bulduğum özelliğim yok diyebilirim.. Aslında benimle anlaşmak hem kolay hem zor.. Herkesin kafa yapısı, görüşleri, mizah anlayışı ve tarzı benimle uyuşmuyor.. Sanırım zaman zaman biraz fazla sivri ve keskin olabiliyor bazı davranışlarım.. Bunun dışında kendimi seviyorum dediğim gibi.. Benim için önemli olan kusursuz olmak değil, kusurlarımla kusursuzluklarımı dengeleyebilmektir.. Keyifli geceler..
Günümün günümü tutmaması, aniden aşırı fazla sinirlenme buna bağlı kırıcı olup sonra ağlaya ağlaya özür dilemem, asosyallik vs vs bunların hepsinin de manyak olmama bağlı olduğunu düşünürsek, en çekilmez özelliğim manyak olmam 😂
Sanırım biraz fazla takıntılı olmak ama yinede bunu insanlara çok yansıtmam çok çekilmez bir özelliğim olduğunu da düşünmüyorum insanların bana olan tutumundan yola çıkarak yorum yapıyorum