Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
1 yılAslında ne biliyormusunuz ? Erkeklerin ve toplumun kadınlara yüklediği yükler. Sevgi bağlamında birini sevdiğiniz zaman karşınızdakinden çok kez darbe yiyip aldatılmış , değersiz hissedilmişseniz artık soğuk ve hissiz oluyorsunuz talepkar dediğiniz maddi ise emin olun şu zaman da kuru ekmek yer doyarım tabiri çok geçersiz kalıyor aşk her zaman ilk gün ki gibi aynı kalmıyor zamanla hayatın zorlukları ile maddi anlamda karşılaştığınız zaman sevgi tek başına üstesinden gelemiyor her şeyin lüksten bahsetmiyorum ama orta halli olmalı bir erkek bazı şeyleri aşmalı sorumluluk bilincinde olmalı kadın da tabiki de gerektiği yerde destek olmalı erkeğe ama ev bir de çocuk olduğu zaman kadınlar için memur değilseniz zor olur çalışmak o yüzden bir kadına bağlı kalmamalı erkek kendisi bir evi geçindirebilecek çalışkanlıkta olmalı.. ego kısmına gelirsek o bende altta yatan psikolojik bir sorun olmalı diye düşünüyorum o duruma nasıl geldi kendini ne için kanıtlamaya çalıştı bilemeyiz o yüzden bunun için destek almak en doğrusu olur. Sevgiler
20 Yorumla
1 yılfeminizm çıktığından beri kadınlar yalnızlaşmaya başladılar. ilişkilerin önemi azaldı. kadınların hiçbir değeri kalmadı erkeklerin gözünde ve bu da kadınların erkeklerden daha da fazla nefret etmesine neden oldu, çünkü feminizmle birlikte kadınlar üstünlük elde etmeye başladılar ve bu da çok büyük sorunlara neden olmaya başladı. Hiçbir erkek dominant kız sevmez ve hatta nefret eder. Şu an ilişki dinamikleri bu yüzden çalışmıyor. Feminizm olduğu sürece yalnızlıklar azalmayacak, artacak. Süresiz nafaka öde, kadın beyanı esastır, taciz tecavüz iftiraları, erkeklerin sürekli kadınlar tarafından şiddet görmesi, Twitter’da erkeklerin aşağılanması, feministlerin Twitter’da finansal köle araması ve erkekleri köle olarak görmesi sence gerçekten bu düzenin içinde erkeklerle kadınlar sağlıklı ilişkiler kurabilir mi bir düşün fındık kadar beynin varsa?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbaza damsalak uçan kuşa damacana hallenen kriteri olmayan pempe nufus cuzdani olsa yeter diyen Kuduruk sünepe süzme s, alak Kalitesizliğim Dibini yaşıyan Türkiyede sayıları epey fazla olan Erkek demeye bin şahit isteyen tiplerden Bahsediyorsan KESİNLİKLE EVET. En ortalama kadına bile 100 lerce Kuduruk mesajı gidiyor maalesef yüz kere anlatsakta Kadın işine geldiği şeye inanmaya meyilli olunca Ya ben güzellikten geberiyorum Dünya benim etrafımda dônüyor kafasına giriyorlar. Ego kibir patlama yaşıyor böyle s, alak sa, çma davranıślarlada coool havalı çekici göründüklerinide zannedince bunlar oluyor. maalesef ülkemin geri, zekalı Erkekleri 50-60 seneden önce akıllanmaz. Bu siteye girip yalakalık kokan yorumları görünce diyorum galiba en az 200 sene var. En iyi ihtimalle
22 Yorumla- 1 yıl
@King_122 kafirlerin buradaki etkilerini kavramakta güçlük çekiyorum açıkçası, ensesti batılılar uydurmadı, narin in ölümünde de pek dış güç yok değil mi? bence hedef saptırmayalım, hele hele kafir denmesi hiç hoş değil, öyle olduğuna inansan da bunu uluorta söylememelisin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
71Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. Genellememek lazım ama bazı kadınlar kendini beğenmiş şımarık üstten bakan kendini hint kumaşı zanneden kendini yetiştirememiş bir kesimden oluşuyor bazıları ise biz erkek milleti yüzünden çünkü çoğu erkeklere böyleleri müstahak abazan, kadınlarla konuşmayı bilmeyen tek tek düşüncesi cinsellik olan kendini yetiştirememiş cahiller yüzünden
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet erkekler diye düşünüyorum. çünkü erkekler sürekli kadın peşinde koştuğu için kadınlar da artık nasıl olsa erkekler sürekli peşimizde.. elimi sallasam 100 tane erkek hazır da bekliyor diye böyle egolu ve talepkar oluyorlar aslında.. mesela bir erkek zengin değilse kolay kolay öyle kriterlerim var şu şu olması lazım diyemez.. pek seçeneği olmaz çünkü kadınlarda..
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılSelam,
Yine bı genelleme sorusu gelmiş :))
Evet bazı erkoların görmemişlik seviyesi, açlığı yüzünden bazı kadınlara yalvar yakar takılmaları kadınlara ego yaptırıyor.. Ama genelleme yine de iyi değildir..
Evet, bunun suçlusu biraz da erkekler..
Örneğin, mesaj atıyor diyelim şimdi.. Kadın cevap vermiyor, erko yazmaya devam.. Yazma işte, ne yazıyon ısrar ediyon.. Sonra talep görüp ısrarla devam edince herkes bı şımarır haliyle..
13 Yorumla- 1 yıl
Genelden istisnaları kayırın ahdha
- 1 yıl
böyle konular hiç bir zaman bir tarafın suçlu olduğu meseleler olamaz arkadaşlar, bunu atın kafanızdan nolursunuz. Ben size şöyle örnek vereyim, bir hayli uluslararası bir hayatım oldu doğumumdan itibaren, ve bir insana ilgisini ona ters davranarak, hatta bakışını tiksinirmiş gibi yana çevirerek gösteren dünyada tek bir ulus tanıyorum. Bilin bakalım ulus hangisi, ve hangi türü bu ulusun bahsettiğim?
- 1 yıl
Yani bu sözünü ettiğiniz olay da yeni sayılmaz onu da belirteyim ben 1o yaşlarındaykende vardı (1980ler)
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılMesafeli olmakla gerçekten buz gibi soğuk olmak arasnda fark var
Bu biraz yapı meselesi
Mesela ben sıcakkanlı biriymdr
Egolu olmak yetiştirilme tarzına hayat görüşüne ve yine karakterine mizacına bağlı
Alan talepkar olmak beklentilerinin yüksek olması tamamen günümüz kapitalist sistemin bir tuzağı
Hiçbir erkek milyoner olmak zornda degl
Lüks içinde yaşamak herkesn hakkı
Maddi güven de bekleyebilir bir kadn ama
Ev araba vb bilmem ne beklemek erkekten bu tamamen doyumsuzlk ve görgüsüzlk örneği50 Yorumla
1 yılErkeklerin etkisi çok büyük ama kadınların kendi üzerinde kurduğu etki de hafife alınabilecek bir şey değil. Erkeklerin abaza kesimi "nefes alsın yeter" mantığıyla her kıza yürüdüğü için kızların egosu tavan yapıyor, bu yetmezmiş gibi kızlar birbirlerine devamlı doğru ya da yanlış iltifatlar ettiği için birbirlerinin egolarını kat kat arttırıyorlar. Herhangi bir kadının başka bir kadına "saçın kötü olmuş" dediğini çok zor duyarsınız, çünkü iltifat ettiği kişi kendisine kötü söz söylemesin diye yalan yanlış iltifatlar havada uçuşuyor.
30 Yorumla
1 yılEvet, evet , evet. Hepimiz hemfikiriz ki herhangi bir avrupa ülkesine gitseniz en güzel kadın bile kendisinin sıradan bir kadın olduğunu söyleyecek. Çoğu kendisini güzel bile bulmayacak. Bizim s. l. k abaza erkeklerimiz sanki sevişmeyi biliyormuş gibi her önüne gelene asıldığı için otobüste ücreti uzatmasını istediğim, kendisinden başka hiçbir şey istemediğim ve umrumda olmayan kadınların bile "ay kesin bana asılmak için ücreti uzatmamı istedi. Bence bana aşık" triplerine girip saçını başını 115 kez savurmasına maruz kalıyoruz.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYani. Çirkin diye hitap etmek istemiyorum ama en çirkininin bile sosyal medya mesaj kutusunda 50 tane mesaj var. Kadınların zaten solipsizm doğasında var, hal böyle olunca artık iyice 'ben her şeyi elde edebilirim' modunda takılıyorlar. Ama birazcık kendisine saygısı olan, reddedebilen, iradesine hakim erkeğin peşinden de pervane olurlar orası ayrı.
31 Yorumla- 1 yıl
Aa aa ne kadar ayıp çirkin dedi :D ahahdaj
Abazanların sayesinde, her kadına çakıp kaçarım belki umuduyla İngiltere prensesi gibi davranıyorlar. Hiçbir yerden ilgi görmeyip sosyal medyadan iki ilgi gören kezban da kendini her şeyin en iyisine layık görmeye başlıyor. Fakat bu tarz erkeklerden kendini korumak için soğuk davranan bacılarım da oluyor. Onlara zerre lafım yok.
13 Yorumla- 1 yıl
İşte o soğuk davranmaları ego olarak algılıyorlar
- 1 yıl
Ama bu da gerekli ya, abazana iki güler yüz göster marketten kondom almaya gider jsdjj
- 1 yıl
Onlarda kondom alacak akıl nerde yaw :D dlfkf ama demek istediğini anladım
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılBence özenti hep; "filanın eṣi/sevgilisi ṣöyle böyle yapmıṣ, ṣunu bunu almıṣ, ṣuraya buraya götürmüṣ ben niye daha azına evet diyeyim" kafası. Erkeklerin istediği namaz kılan adriana lima ise, kızlarınkide zengin, anlayıṣlı, sadık ve kapıda köpek olan henry cavill gibi tipler 😂 yani nah alır herkes 😂
50 Yorumla Onlara bulunmaz Hint kumaşı gibi hissettiren kimse onlar. Değer her iki taraf içinde geçerli olmalıdır. Sırf bir kere yatağa atayım diye peşinde kul köle olursalar netice böyle olur
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYani sanal ortam için konuşuluyorsu cevap evet ve oldukça normal bir durum çünkü o kadar istek olunca onlar ne yapsın, o duyguyu yaşamak isteyen maviler de fake pembe hesap açıp yaynı şeyi yaşıyorlardı 😀reelde ise sizden hoşlanıyorsa yaptığınız komik olmayan esprilere bile güler, beni tavlamak isteyen bir kadın niye yanımda çok soğuk dursun sjsj
11 Yorumla- 1 yıl
Her yer için konuşuyoruz biz burada ok mu
1 yılKişisel gelişim uzmanları sebebi çünkü senden bi tane daha yok senden değerli değil kimse yok vs vs kimseyi kendinden çok sevme vs vs bunu yanlış anlayan ya da dozunu ayarlamayınca öyle oluyorlar... ama erkekler oylelerine artık deger vermiyorlar... cünkü hepsi ayni farklı olan değerli olur...
30 Yorumla
1 yılİlginç. Onca kadin şiddeti ve boşanma haberlerinden sonra hemcinslerrimi egolu bulmuyorum hiç. Daha soğuk olduğumuz doğru. Fakat bu sadece erkekler yüzünden değil. Kabul edelim ki kadınların egolu, talepkar ve soğuk olmasının sebebi sadece erkekler değil. Onları baskıyla ve senelerce manipülasyonla büyütmüş babalar anneler... hayatın göz ardı edilemeyecek diğer gerçekleri insanı zamanla daha soğuk daha egolu ve talepkar biri haline getiriyor maalesef.
20 YorumlaErkekler artık para pul beklentisi olmayan kızlarla olmak istemiyor tek dertleri bel altı sohbet edeceği kadınlar. Takip ve takipçi listeleri işin özeti. Sonuç olarak beklentisi olmayan kızlarla değil belalti dalga amaçlıda olsa konuşacağı kadınların peşindeler. Size zamanım yok derler işim var derler ama bu kadınlarla konuşacak zamanları vardır. Erkeklerin tek beklentisi kızlardan kendisini tatmin etmesi aksi halde ben buna gelemem diyip bahanelere sığınıp ayrılır.
11 Yorumla- 1 yıl
kısmen haklısın kanka doğru diyorsun
1 yılErkeklerin sapla geç felsefesinin yaratıcısı kadınlar olduğu gibi, kadınların da yol geç felsefesinin yaratıcısı erkeklerdir.
Fakat buradaki kadın ve erkeklerin ortak özellikleri deee kalitesiz ve iradesiz olmalarıdır.
11 Yorumla- 1 yıl
😌👌
Bir şey yazdım ama kaldırıldı. Neyse daha güzel dille yazayım bari🤣. Buna sebep olan erkekleri bir kenara ayırarak ve suçsuz olan erkeklerle muhattap olmayaraktan bu hayattan sefil bir şekilde göç ediniz. Soğuğu karadenizde, egonuzu bir tane fino köpeği alın ona yapın taleplerinizi de babanıza iletin. Yoruluyoruz sonra hadi onu geçtim aklı başında insanları da ara yerde gölgeliyorsunuz lütfen kendinizi kafese tıkınız🤣🤣
25 Yorumla- 1 yıl
Lütfen sakin olalım, konu mühim :D ayrıca cevabınız kaldırılmış olsa aynı soruya tekrar cevap yazamazsınız, bazı şeyler de erkeklerin kuruntusu ya of
- 1 yıl
Kaç tane hesabınız var
- 1 yıl
Bakalım kaç tane imiş.. 💁♀️
- Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılBence sadece erkeklere yüklememek gerek zaman , değişen istekler beklentiler vs vs😉
52 Yorumla- 1 yıl
İstekler beklentiler yaşanan ilişkilerden sonra oluşuyor 😅
- 1 yıl
Mantık içeren bir cevap tabisi☺️😂
Gizli Üye(36-45)1 yılSebep sadece erkekler değil aile, sosyal çevre, çevresel uyaranların insanları empatik yapmak yerine bencilleşmesine sebep olması, zamansız yaşanan duygular, çekememezlik, sorunlu ego, kapitalizm, kendini yetiştirememiş olmak ve daha pek çok sebep var bu dönemde ilişki yaşamak değil statü savaşı olduğu için kadın erkek içi boş ilişkiler yaşıyorlar ve bununda farkındalar
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGenel olarak toplum bence erkekler fazla yüz veriyor kadınlar ne yaptığını fark etmiyor bazı erkekler fazla kırıcı davranıp kadınları savunmaya itiyor kadın bunuda fark etmiyor yani herkesin ortak ürünü bu durum
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılBizim tuek kadınları alayi prenses kraliçe zannedio kendilerini
24 Yorumla- 1 yıl
Zannetmiyoruz, hepimiz öyleyiz
- 1 yıl
Hm hm
- 1 yıl
Hepiniz kraliçe olmayın memlekete vatandaş da lazım
- 1 yıl
Tamam
- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılNe yaptık gene oturuyorduk oturduğumuz yerde.
210 Yorumla- 1 yıl
Her şeyi oturduğunuz yerden yapıyorsunuz zaten ddhjs
- 1 yıl
İyi, bunu övgü olarak algıladım 😏 lgşşf
- 1 yıl
Hıı, sizi en son övecek insanlardan biriyim hddjjs
- 1 yıl
Yarabbi şükür😃. Bunu da övgü olarak algıladım 😄 şfşf
- 1 yıl
Gıcık mısın :D
- 1 yıl
Nein. Gülümserken 😎
- 1 yıl
Evet gülümserken de gıcıksın shdjs
- 1 yıl
Bu bir testti!!
Gülümserken gülerse, gülmeyenler Gıcığdır. Kdldlf - 1 yıl
Hay senin testine 😅
- 1 yıl
😂
Menfaat uğruna 5 kuruş etmez kadınlara iltifat ederlerse böyle olur.
15 Yorumla- 1 yıl
Evet çıkardılar başımıza erkek fadimeleri :D
- 1 yıl
Onlar gelirken biz dönüyorduk hey yavrum hey :D
- 1 yıl
😅🤪
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sebebi olan erkekleri de o hale getiren kadınlardı
28 Yorumla- 1 yıl
Aman be heee
- 1 yıl
Gülme uyuz 😃
- 1 yıl
Kırmasaydınız ponçik kalbimizi djdjsj
- 1 yıl
Hiç kırmadın mı sen gönülü
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Katılıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet erkekler ve kadınların böyle dönüşümünde sonra erkeklerde artan feminenlik özelliklerinin suçlusu da bu durumdan kaynaklı olarak dolaylı da olsa yine erkekler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekle çocuk kadınlar soğuk anne modeli oldu….
Devire ayak uyduranlar en azından
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkeklerin nefes alsın yeter mantığında ilerlemesi sonucu oluşan bir yerlerinin kalkmasıdır. Genelleme yapılmaz ama bazılarında tek geçerli sebep bu.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Erkeklerin seçici tavrını görünce ve kıymet bilmeyen erkekler olunca kadınlar da aynı modla yaklaşmaya başladı etki tepki bu biraz da.(İyi adamlar var tabi denk gelene)
10 Yorumlaevet ikiyüz gram için kadınların arkasını çok kaldırdık, kendilerini prenses peri sanıyorlar. hele evlenip nikah kıydıktan sonra resmen duvar olanlar var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler
Çünkü artık erkeklere güvenmemeleri gerektiğini herkes anladı
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılBunu neden soruyorsun madem sebep erkekler?
Bir de biraz kolay bir cevap degil mi sence? Dis gucler gibi gelmiyor mu kulagina?10 Yorumla
1 yılNormali o her erkeğe sıcak davranan kadından sevmem ben bi işler çeviriyordur. Kadın kaliteli bir erkek bulursa kaynaşır ikiside
10 YorumlaBazıları kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyor ama toz bezinden öteye gidemezler haberleri yok.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Abazalar önüne gelen kadına mesaj attıkları için ego durumu oluyor. Gerçi egoları tanışıp sohbet edene kadar. Henüz kimsenin egosu altında ezilmedim.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkeklerin bir şey yaptığı yok. Ne oluyorsa kadınlar kendilerine yapıyor, bindikleri dalı kesiyorlar farkında değiller.
Gördüğüm şu ki yaşadığımız dönemde erkekler kadınlara ve evliliğe karşı daha soğuk ve mesafeliler.
20 Yorumla
1 yılİnstagramda yazan yürüyen erkeklerin hepsi sadece kendilerine yazıyor sanıp gereksiz ego kasıyorlar
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Bence bu konuda iki tarafta suçludur. Kadınlar aşırı ilgi almaktan, erkekler ise aşırı ilgi vermekten bıkmıyorlar. Bu işin sonunu göremiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİki süslü söze zihnini rafa kaldıran asalak kızlarla onlara bu sözü eden kekolar denkler birbirlerine, bu yüzden ben böyle şeylere şaşırmıyorum, kendini bilen ve zihnini düzgün kullanan herkesin kendi fikri doğrusu olur, kız olsun erkek olsun
10 YorumlaBende katılıyorum sana. Ama sadece erkekler değil. Beklentiyi çıtayı yukseltiryorlar. Vaadler veiyorlar.
10 Yorumla
1 yılYorumlara bak erkekler diyenler var bu şey gibi karakterim kötü ama sebebi falan kişi öldü inananların zekasindan şüphe ederim
20 YorumlaErkeğe göre egolu oluyorlar. Yeri geldiği zaman tereyağı gibi eriyorlar
26 Yorumla- 1 yıl
Hayret
- 1 yıl
Nenenin burnu
- 1 yıl
Ellerinden öp diyecem de, rahmetli.
Günümüz dünyası kadınları yüceltti bu bir gerçek eski zamanlarda değer görmüyorduk.
20 Yorumla
1 yılBence bu olay türkiye ve asya tarafı için geçerli avrupada tam tersi en azından bana öyle geliyor
10 YorumlaHayır sosyal medya dış güçler İslam dusmanlari bu hale getirdi bütün kizlarimiz soyunmaya başladı
20 YorumlaSevdiğim kadını kıskanırım onu çok severim sahiplenirim
10 Yorumla
1 yılAynen öyle. Yaşlı kadınlara bile yazan abazanlar varken kadınlar ne istediğini şaşırdı.
16 Yorumla- 1 yıl
@deukunt 85
- 1 yıl
@deukunt evet
- 1 yıl
@deukunt ama hala dincim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılZamansız aldıkları darbeler onları bu duruma soktu
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 880 cevap paylaştı.
1 yılÇoğunun g*tünün kalkık olması. Bu da abazanlar yüzünden maalesef
20 Yorumla
1 yılHayır sadece çok güzel olduğu için değer gören kadınlar böyle. Ye kürküm ye hesabı
10 Yorumla
1 yılHerkese yürürlerse erkekler olacağı bu evet erkekler sebep oluyor
10 Yorumla
1 yılhayır abaza erkekleri umursamayan varsa maldır zaten
10 YorumlaElbette erkekler. Gereksiz ilgi ve alakanin sonucu bunlar.
10 Yorumla
1 yılOlabilir. Kadjn erkekten istediğini alamıyorsa değişmesi normal
11 Yorumla- 1 yıl
Kadına ihtiyaç var her zaman bu yüzden kadının isteklerini yeerine getirmek lazım.. Erkek kanat açsada her başarılı erkeğin arkasında güçlğr bir kadın vardır sözünü unutmamak gerek ☺
1 yılSizde var egoluk azıcık eteginizin ucunu kestirin evde kalcanız haberiniz yok 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır bu hale gelmenizde suç iki taraflı sizin suçunuz onlara çok yüz verdiniz halbuki evliliği bekleseydiniz daha da zevk alabilirdiniz erkeklerinin suçu kızları kendi analarının yerine koymayı beceremiyor olmaları böyle tiplerin gözünün önünde annesini s2sek üstüne üstlük bir de sopa alet ne varsa kendilerine soksak bunlar yaşanmayacak idi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUlan böyle hayata tüküreyim sırf şu sağdaki gibi değiliz diye ömür boyu yalnız kalacağız yeminle bütün kadınlar ölse hayat güzel olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkekler değil ailenin nasıl yetiştirdigiyle alakalı
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yılErkekler kendini bu kadar aşağıya çekip kadınlara Tanrıça hissi verirse egolu olmaları doğal.
20 Yorumla
1 yılYine kadınların problemlerini erkeğe yıkıyor sen valla çok fenasın.
22 Yorumla- 1 yıl
Bu ‘bazı’ kadınların problemi değildir :D erkeklerin problemidir hsdj
- 1 yıl
He anasınısatim siz kusursuz meleklersiniz tüm kötü şeylere erkekler sebep
Gizli Üye(18-24)1 yılAşkm erkekler prenses yumuşak oldu bizim yerimize geçtiler bizde onların artık tripleri çekilmedi için herkes soğuk
22 Yorumla- 1 yıl
Evet çok haklısın.
- 1 yıl
ekonomi kötüleşince kızlar
- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınların artık çok soğuk, egolu ve talepkar olmasının sebebi erkekler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba!
Elbette bu sağlıklı bir durum değil ama bu sorunun arkasında yatan birçok faktör var ve hepsini erkeklere bağlamak biraz haksızlık olur. Yani, kadınların soğuk, egolu ya da talepkâr olarak algılanmasının altında yatan bazı sebeplere bakalım. 😊
1. Toplumun Değişen Rolleri: Günümüzde kadınlar artık sadece evde değil, iş hayatında, sosyal hayatta da aktifler. Kendi ayakları üzerinde durmak ve bağımsız olmak, kadınları daha güçlü kılıyor 💪. Bu güç ve bağımsızlık, bazen dışarıdan soğukluk ya da ego olarak algılanabiliyor. Ama aslında bu, kadının kendine olan güveninin ve kendi sınırlarını çizme isteğinin bir yansıması.
2. Geçmişteki Deneyimler: Birçok kadın, geçmiş ilişkilerinde olumsuz deneyimler yaşamış olabilir. Bu da onları daha temkinli ve dikkatli yapar. Kalplerini kolayca açmamaları ya da daha fazla talepkar olmaları, kendilerini koruma içgüdüsünden kaynaklanabilir 🛡️. Bu noktada erkeklerin rolü de önemli. Geçmişte yaşanan güvensizlikler, bugünün ilişkilerine yansıyabilir.
3. Kendi Değerinin Farkında Olmak: Kadınlar, artık ilişkilerde sadece bir "tamamlayıcı" olmak istemiyorlar. Kendi istekleri, ihtiyaçları ve beklentileri var. Bu istekler, bir ilişkide dengeyi sağlamaya yönelik olabilir ⚖️. Talepkar olmak, aslında kadının kendine değer verdiğini ve partnerinden de aynı şekilde saygı görmek istediğini gösterir.
4. Medya ve Popüler Kültürün Etkisi: Filmler, diziler, sosyal medya… Bunlar, kadınların nasıl olması gerektiği konusunda birçok mesaj veriyor 📺. Güçlü, bağımsız ve talepkar kadın figürleri, ilham verici olabilir. Ama bazen bu imajlar abartılabilir ve yanlış anlaşılabilir.
5. Eşitlik Mücadelesi: Kadınlar yıllardır eşit haklar için mücadele ediyor. Bu da doğal olarak onların daha güçlü ve talepkar görünmelerine neden oluyor. Kadınlar, erkeklerle aynı hak ve saygıyı görmek istiyorlar ve bu konuda seslerini duyuruyorlar.
Sonuç olarak, kadınların soğuk, egolu ya da talepkâr olarak algılanmasının birçok sebebi var. Bu durumu sadece erkeklere bağlamak doğru olmaz. Burada önemli olan, her iki tarafın da birbirine saygı duyduğu, açık ve samimi bir iletişim kurduğu ilişkiler oluşturabilmek. Herkesin, kendini olduğu gibi ifade edebildiği, sağlıklı ilişkiler kurmak hepimizin hakkı! ❤️
Sevgiyle kalın ama kölesi olmayın..
Mersi Umut bey 😌
Onları yüceltmeyin artık * burd kalkıyor