• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Kadınların artık çok soğuk, egolu ve talepkar olmasının sebebi erkekler mi?

Sosyetic_SheqiiL u
Sosyetic_SheqiiL Takip Et
FenomenMaster Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1111
Yapay Zekaya Sor

𐌷𐌴ࠋࠋ𐍈𐐎𐍂ii

bence; evet erkekler.

o kadınları siz yarattınız :D
o kadınları siz yarattınız :D

#sosyetic

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Psk. Umut Çınar
Psk. Umut Çınar Takip Et
Psikoloji
  • Merhaba!
    Elbette bu sağlıklı bir durum değil ama bu sorunun arkasında yatan birçok faktör var ve hepsini erkeklere bağlamak biraz haksızlık olur. Yani, kadınların soğuk, egolu ya da talepkâr olarak algılanmasının altında yatan bazı sebeplere bakalım. 😊

1. Toplumun Değişen Rolleri: Günümüzde kadınlar artık sadece evde değil, iş hayatında, sosyal hayatta da aktifler. Kendi ayakları üzerinde durmak ve bağımsız olmak, kadınları daha güçlü kılıyor 💪. Bu güç ve bağımsızlık, bazen dışarıdan soğukluk ya da ego olarak algılanabiliyor. Ama aslında bu, kadının kendine olan güveninin ve kendi sınırlarını çizme isteğinin bir yansıması.

2. Geçmişteki Deneyimler: Birçok kadın, geçmiş ilişkilerinde olumsuz deneyimler yaşamış olabilir. Bu da onları daha temkinli ve dikkatli yapar. Kalplerini kolayca açmamaları ya da daha fazla talepkar olmaları, kendilerini koruma içgüdüsünden kaynaklanabilir 🛡️. Bu noktada erkeklerin rolü de önemli. Geçmişte yaşanan güvensizlikler, bugünün ilişkilerine yansıyabilir.

3. Kendi Değerinin Farkında Olmak: Kadınlar, artık ilişkilerde sadece bir "tamamlayıcı" olmak istemiyorlar. Kendi istekleri, ihtiyaçları ve beklentileri var. Bu istekler, bir ilişkide dengeyi sağlamaya yönelik olabilir ⚖️. Talepkar olmak, aslında kadının kendine değer verdiğini ve partnerinden de aynı şekilde saygı görmek istediğini gösterir.

4. Medya ve Popüler Kültürün Etkisi: Filmler, diziler, sosyal medya… Bunlar, kadınların nasıl olması gerektiği konusunda birçok mesaj veriyor 📺. Güçlü, bağımsız ve talepkar kadın figürleri, ilham verici olabilir. Ama bazen bu imajlar abartılabilir ve yanlış anlaşılabilir.

5. Eşitlik Mücadelesi: Kadınlar yıllardır eşit haklar için mücadele ediyor. Bu da doğal olarak onların daha güçlü ve talepkar görünmelerine neden oluyor. Kadınlar, erkeklerle aynı hak ve saygıyı görmek istiyorlar ve bu konuda seslerini duyuruyorlar.

Sonuç olarak, kadınların soğuk, egolu ya da talepkâr olarak algılanmasının birçok sebebi var. Bu durumu sadece erkeklere bağlamak doğru olmaz. Burada önemli olan, her iki tarafın da birbirine saygı duyduğu, açık ve samimi bir iletişim kurduğu ilişkiler oluşturabilmek. Herkesin, kendini olduğu gibi ifade edebildiği, sağlıklı ilişkiler kurmak hepimizin hakkı! ❤️
    Sevgiyle kalın ama kölesi olmayın..

1
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Mersi Umut bey 😌

Yorumla
    • Yassir
      Yassir
      1 yıl

Onları yüceltmeyin artık * burd kalkıyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Selinarya3
    Selinarya3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Aslında ne biliyormusunuz ? Erkeklerin ve toplumun kadınlara yüklediği yükler. Sevgi bağlamında birini sevdiğiniz zaman karşınızdakinden çok kez darbe yiyip aldatılmış , değersiz hissedilmişseniz artık soğuk ve hissiz oluyorsunuz talepkar dediğiniz maddi ise emin olun şu zaman da kuru ekmek yer doyarım tabiri çok geçersiz kalıyor aşk her zaman ilk gün ki gibi aynı kalmıyor zamanla hayatın zorlukları ile maddi anlamda karşılaştığınız zaman sevgi tek başına üstesinden gelemiyor her şeyin lüksten bahsetmiyorum ama orta halli olmalı bir erkek bazı şeyleri aşmalı sorumluluk bilincinde olmalı kadın da tabiki de gerektiği yerde destek olmalı erkeğe ama ev bir de çocuk olduğu zaman kadınlar için memur değilseniz zor olur çalışmak o yüzden bir kadına bağlı kalmamalı erkek kendisi bir evi geçindirebilecek çalışkanlıkta olmalı.. ego kısmına gelirsek o bende altta yatan psikolojik bir sorun olmalı diye düşünüyorum o duruma nasıl geldi kendini ne için kanıtlamaya çalıştı bilemeyiz o yüzden bunun için destek almak en doğrusu olur. Sevgiler

2
    0 Yorumla
  • Aydın_Genç
    Aydın_Genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

feminizm çıktığından beri kadınlar yalnızlaşmaya başladılar. ilişkilerin önemi azaldı. kadınların hiçbir değeri kalmadı erkeklerin gözünde ve bu da kadınların erkeklerden daha da fazla nefret etmesine neden oldu, çünkü feminizmle birlikte kadınlar üstünlük elde etmeye başladılar ve bu da çok büyük sorunlara neden olmaya başladı. Hiçbir erkek dominant kız sevmez ve hatta nefret eder. Şu an ilişki dinamikleri bu yüzden çalışmıyor. Feminizm olduğu sürece yalnızlıklar azalmayacak, artacak. Süresiz nafaka öde, kadın beyanı esastır, taciz tecavüz iftiraları, erkeklerin sürekli kadınlar tarafından şiddet görmesi, Twitter’da erkeklerin aşağılanması, feministlerin Twitter’da finansal köle araması ve erkekleri köle olarak görmesi sence gerçekten bu düzenin içinde erkeklerle kadınlar sağlıklı ilişkiler kurabilir mi bir düşün fındık kadar beynin varsa?

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Abaza damsalak uçan kuşa damacana hallenen kriteri olmayan pempe nufus cuzdani olsa yeter diyen Kuduruk sünepe süzme s, alak Kalitesizliğim Dibini yaşıyan Türkiyede sayıları epey fazla olan Erkek demeye bin şahit isteyen tiplerden Bahsediyorsan KESİNLİKLE EVET. En ortalama kadına bile 100 lerce Kuduruk mesajı gidiyor maalesef yüz kere anlatsakta Kadın işine geldiği şeye inanmaya meyilli olunca Ya ben güzellikten geberiyorum Dünya benim etrafımda dônüyor kafasına giriyorlar. Ego kibir patlama yaşıyor böyle s, alak sa, çma davranıślarlada coool havalı çekici göründüklerinide zannedince bunlar oluyor. maalesef ülkemin geri, zekalı Erkekleri 50-60 seneden önce akıllanmaz. Bu siteye girip yalakalık kokan yorumları görünce diyorum galiba en az 200 sene var. En iyi ihtimalle

2
    2 Yorumla
    • King_122
      King_122
      1 yıl

Erkekleri bu duruma getiren kızlar kızları bu duruma getirenler dış güçler kafirler amaç ne ahlaksız toplum yetiştirmek müslümanların imanını zayıflatmak.

Yorumla
    • lucedisophia
      lucedisophia
      1 yıl

@King_122 kafirlerin buradaki etkilerini kavramakta güçlük çekiyorum açıkçası, ensesti batılılar uydurmadı, narin in ölümünde de pek dış güç yok değil mi? bence hedef saptırmayalım, hele hele kafir denmesi hiç hoş değil, öyle olduğuna inansan da bunu uluorta söylememelisin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

50

Cevap

71

Cevap

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Genellememek lazım ama bazı kadınlar kendini beğenmiş şımarık üstten bakan kendini hint kumaşı zanneden kendini yetiştirememiş bir kesimden oluşuyor bazıları ise biz erkek milleti yüzünden çünkü çoğu erkeklere böyleleri müstahak abazan, kadınlarla konuşmayı bilmeyen tek tek düşüncesi cinsellik olan kendini yetiştirememiş cahiller yüzünden

5
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.

Evet erkekler diye düşünüyorum. çünkü erkekler sürekli kadın peşinde koştuğu için kadınlar da artık nasıl olsa erkekler sürekli peşimizde.. elimi sallasam 100 tane erkek hazır da bekliyor diye böyle egolu ve talepkar oluyorlar aslında.. mesela bir erkek zengin değilse kolay kolay öyle kriterlerim var şu şu olması lazım diyemez.. pek seçeneği olmaz çünkü kadınlarda..

4
    0 Yorumla
  • _siyahtann
    _siyahtann Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı.

Selam,

Yine bı genelleme sorusu gelmiş :))

Evet bazı erkoların görmemişlik seviyesi, açlığı yüzünden bazı kadınlara yalvar yakar takılmaları kadınlara ego yaptırıyor.. Ama genelleme yine de iyi değildir..

Evet, bunun suçlusu biraz da erkekler..

Örneğin, mesaj atıyor diyelim şimdi.. Kadın cevap vermiyor, erko yazmaya devam.. Yazma işte, ne yazıyon ısrar ediyon.. Sonra talep görüp ısrarla devam edince herkes bı şımarır haliyle..

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Genelden istisnaları kayırın ahdha

Yorumla
    • lucedisophia
      lucedisophia
      1 yıl

böyle konular hiç bir zaman bir tarafın suçlu olduğu meseleler olamaz arkadaşlar, bunu atın kafanızdan nolursunuz. Ben size şöyle örnek vereyim, bir hayli uluslararası bir hayatım oldu doğumumdan itibaren, ve bir insana ilgisini ona ters davranarak, hatta bakışını tiksinirmiş gibi yana çevirerek gösteren dünyada tek bir ulus tanıyorum. Bilin bakalım ulus hangisi, ve hangi türü bu ulusun bahsettiğim?

Yorumla
    • lucedisophia
      lucedisophia
      1 yıl

Yani bu sözünü ettiğiniz olay da yeni sayılmaz onu da belirteyim ben 1o yaşlarındaykende vardı (1980ler)

Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.

Mesafeli olmakla gerçekten buz gibi soğuk olmak arasnda fark var
    Bu biraz yapı meselesi
    Mesela ben sıcakkanlı biriymdr
    Egolu olmak yetiştirilme tarzına hayat görüşüne ve yine karakterine mizacına bağlı
    Alan talepkar olmak beklentilerinin yüksek olması tamamen günümüz kapitalist sistemin bir tuzağı
    Hiçbir erkek milyoner olmak zornda degl
    Lüks içinde yaşamak herkesn hakkı
    Maddi güven de bekleyebilir bir kadn ama
    Ev araba vb bilmem ne beklemek erkekten bu tamamen doyumsuzlk ve görgüsüzlk örneği

5
    0 Yorumla
  • BuzPüskürtenEjder
    BuzPüskürtenEjder Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerin etkisi çok büyük ama kadınların kendi üzerinde kurduğu etki de hafife alınabilecek bir şey değil. Erkeklerin abaza kesimi "nefes alsın yeter" mantığıyla her kıza yürüdüğü için kızların egosu tavan yapıyor, bu yetmezmiş gibi kızlar birbirlerine devamlı doğru ya da yanlış iltifatlar ettiği için birbirlerinin egolarını kat kat arttırıyorlar. Herhangi bir kadının başka bir kadına "saçın kötü olmuş" dediğini çok zor duyarsınız, çünkü iltifat ettiği kişi kendisine kötü söz söylemesin diye yalan yanlış iltifatlar havada uçuşuyor.

3
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Evet, evet , evet. Hepimiz hemfikiriz ki herhangi bir avrupa ülkesine gitseniz en güzel kadın bile kendisinin sıradan bir kadın olduğunu söyleyecek. Çoğu kendisini güzel bile bulmayacak. Bizim s. l. k abaza erkeklerimiz sanki sevişmeyi biliyormuş gibi her önüne gelene asıldığı için otobüste ücreti uzatmasını istediğim, kendisinden başka hiçbir şey istemediğim ve umrumda olmayan kadınların bile "ay kesin bana asılmak için ücreti uzatmamı istedi. Bence bana aşık" triplerine girip saçını başını 115 kez savurmasına maruz kalıyoruz.

2
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Yani. Çirkin diye hitap etmek istemiyorum ama en çirkininin bile sosyal medya mesaj kutusunda 50 tane mesaj var. Kadınların zaten solipsizm doğasında var, hal böyle olunca artık iyice 'ben her şeyi elde edebilirim' modunda takılıyorlar. Ama birazcık kendisine saygısı olan, reddedebilen, iradesine hakim erkeğin peşinden de pervane olurlar orası ayrı.

3
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Aa aa ne kadar ayıp çirkin dedi :D ahahdaj

Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    1 yıl

Abazanların sayesinde, her kadına çakıp kaçarım belki umuduyla İngiltere prensesi gibi davranıyorlar. Hiçbir yerden ilgi görmeyip sosyal medyadan iki ilgi gören kezban da kendini her şeyin en iyisine layık görmeye başlıyor. Fakat bu tarz erkeklerden kendini korumak için soğuk davranan bacılarım da oluyor. Onlara zerre lafım yok.

1
    3 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

İşte o soğuk davranmaları ego olarak algılıyorlar

• Alfia
      Alfia
      1 yıl

Ama bu da gerekli ya, abazana iki güler yüz göster marketten kondom almaya gider jsdjj

• Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Onlarda kondom alacak akıl nerde yaw :D dlfkf ama demek istediğini anladım

• blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.

Bence özenti hep; "filanın eṣi/sevgilisi ṣöyle böyle yapmıṣ, ṣunu bunu almıṣ, ṣuraya buraya götürmüṣ ben niye daha azına evet diyeyim" kafası. Erkeklerin istediği namaz kılan adriana lima ise, kızlarınkide zengin, anlayıṣlı, sadık ve kapıda köpek olan henry cavill gibi tipler 😂 yani nah alır herkes 😂

5
    0 Yorumla
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Onlara bulunmaz Hint kumaşı gibi hissettiren kimse onlar. Değer her iki taraf içinde geçerli olmalıdır. Sırf bir kere yatağa atayım diye peşinde kul köle olursalar netice böyle olur

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Yani sanal ortam için konuşuluyorsu cevap evet ve oldukça normal bir durum çünkü o kadar istek olunca onlar ne yapsın, o duyguyu yaşamak isteyen maviler de fake pembe hesap açıp yaynı şeyi yaşıyorlardı 😀reelde ise sizden hoşlanıyorsa yaptığınız komik olmayan esprilere bile güler, beni tavlamak isteyen bir kadın niye yanımda çok soğuk dursun sjsj

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Her yer için konuşuyoruz biz burada ok mu

Yorumla
  • Atarlikizzz00
    Atarlikizzz00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kişisel gelişim uzmanları sebebi çünkü senden bi tane daha yok senden değerli değil kimse yok vs vs kimseyi kendinden çok sevme vs vs bunu yanlış anlayan ya da dozunu ayarlamayınca öyle oluyorlar... ama erkekler oylelerine artık deger vermiyorlar... cünkü hepsi ayni farklı olan değerli olur...

3
    0 Yorumla
  • Wineandorange
    Wineandorange Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

İlginç. Onca kadin şiddeti ve boşanma haberlerinden sonra hemcinslerrimi egolu bulmuyorum hiç. Daha soğuk olduğumuz doğru. Fakat bu sadece erkekler yüzünden değil. Kabul edelim ki kadınların egolu, talepkar ve soğuk olmasının sebebi sadece erkekler değil. Onları baskıyla ve senelerce manipülasyonla büyütmüş babalar anneler... hayatın göz ardı edilemeyecek diğer gerçekleri insanı zamanla daha soğuk daha egolu ve talepkar biri haline getiriyor maalesef.

2
    0 Yorumla
  • Derinsd
    Derinsd Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Erkekler artık para pul beklentisi olmayan kızlarla olmak istemiyor tek dertleri bel altı sohbet edeceği kadınlar. Takip ve takipçi listeleri işin özeti. Sonuç olarak beklentisi olmayan kızlarla değil belalti dalga amaçlıda olsa konuşacağı kadınların peşindeler. Size zamanım yok derler işim var derler ama bu kadınlarla konuşacak zamanları vardır. Erkeklerin tek beklentisi kızlardan kendisini tatmin etmesi aksi halde ben buna gelemem diyip bahanelere sığınıp ayrılır.

1
    1 Yorumla
    • aykaramm06
      aykaramm06
      1 yıl

kısmen haklısın kanka doğru diyorsun

Yorumla
  • asdafadasf
    asdafadasf Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerin sapla geç felsefesinin yaratıcısı kadınlar olduğu gibi, kadınların da yol geç felsefesinin yaratıcısı erkeklerdir.

Fakat buradaki kadın ve erkeklerin ortak özellikleri deee kalitesiz ve iradesiz olmalarıdır.

1
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

😌👌

Yorumla
  • Erushins
    Erushins Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Bir şey yazdım ama kaldırıldı. Neyse daha güzel dille yazayım bari🤣. Buna sebep olan erkekleri bir kenara ayırarak ve suçsuz olan erkeklerle muhattap olmayaraktan bu hayattan sefil bir şekilde göç ediniz. Soğuğu karadenizde, egonuzu bir tane fino köpeği alın ona yapın taleplerinizi de babanıza iletin. Yoruluyoruz sonra hadi onu geçtim aklı başında insanları da ara yerde gölgeliyorsunuz lütfen kendinizi kafese tıkınız🤣🤣

2
    5 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Lütfen sakin olalım, konu mühim :D ayrıca cevabınız kaldırılmış olsa aynı soruya tekrar cevap yazamazsınız, bazı şeyler de erkeklerin kuruntusu ya of

Yorumla
    • Erushins
      Erushins
      1 yıl

Yok diğer hesabımdan yazmıştım bu hesaptan değil. Ayrıca söylediklerimin arkasındayım👍

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Kaç tane hesabınız var

Yorumla
    • Erushins
      Erushins
      1 yıl

Size kaç tane lazım?😃

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Bakalım kaç tane imiş.. 💁‍♀️

Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.

Bence sadece erkeklere yüklememek gerek zaman , değişen istekler beklentiler vs vs😉

5
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

İstekler beklentiler yaşanan ilişkilerden sonra oluşuyor 😅

Yorumla
    • avicenna90
      avicenna90
      1 yıl

Mantık içeren bir cevap tabisi☺️😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sebep sadece erkekler değil aile, sosyal çevre, çevresel uyaranların insanları empatik yapmak yerine bencilleşmesine sebep olması, zamansız yaşanan duygular, çekememezlik, sorunlu ego, kapitalizm, kendini yetiştirememiş olmak ve daha pek çok sebep var bu dönemde ilişki yaşamak değil statü savaşı olduğu için kadın erkek içi boş ilişkiler yaşıyorlar ve bununda farkındalar

2
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Genel olarak toplum bence erkekler fazla yüz veriyor kadınlar ne yaptığını fark etmiyor bazı erkekler fazla kırıcı davranıp kadınları savunmaya itiyor kadın bunuda fark etmiyor yani herkesin ortak ürünü bu durum

2
    0 Yorumla
  • ÇölAslanıı
    ÇölAslanıı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 101%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.

Bizim tuek kadınları alayi prenses kraliçe zannedio kendilerini

2
    4 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Zannetmiyoruz, hepimiz öyleyiz

Yorumla
    • ÇölAslanıı
      ÇölAslanıı
      1 yıl

Hm hm

Yorumla
    • ÇölAslanıı
      ÇölAslanıı
      1 yıl

Hepiniz kraliçe olmayın memlekete vatandaş da lazım

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Tamam

Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.

Ne yaptık gene oturuyorduk oturduğumuz yerde.

2
    10 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Her şeyi oturduğunuz yerden yapıyorsunuz zaten ddhjs

Yorumla
    • Gülümserken
      Gülümserken
      1 yıl

İyi, bunu övgü olarak algıladım 😏 lgşşf

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hıı, sizi en son övecek insanlardan biriyim hddjjs

Yorumla
    • Gülümserken
      Gülümserken
      1 yıl

Yarabbi şükür😃. Bunu da övgü olarak algıladım 😄 şfşf

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Gıcık mısın :D

Yorumla
    • Gülümserken
      Gülümserken
      1 yıl

Nein. Gülümserken 😎

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Evet gülümserken de gıcıksın shdjs

Yorumla
    • Gülümserken
      Gülümserken
      1 yıl

Bu bir testti!!
      Gülümserken gülerse, gülmeyenler Gıcığdır. Kdldlf

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hay senin testine 😅

Yorumla
    • Gülümserken
      Gülümserken
      1 yıl

😂

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Menfaat uğruna 5 kuruş etmez kadınlara iltifat ederlerse böyle olur.

1
    5 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Evet çıkardılar başımıza erkek fadimeleri :D

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

He kiz güzelim de güzelim diye geziyorlar ortada nebilim, ya bide bir havalar görsen, sjsj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Onlar gelirken biz dönüyorduk hey yavrum hey :D

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

Yan Sanayi ler 🤪

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

😅🤪

Yorumla
  • Gökay90
    Gökay90 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 42%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Sebebi olan erkekleri de o hale getiren kadınlardı

2
    8 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Aman be heee

Yorumla
    • Gökay90
      Gökay90
      1 yıl

😂😂😂😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Gülme uyuz 😃

Yorumla
    • Gökay90
      Gökay90
      1 yıl

Gülerim 😂 başınıza taş düşse erkolardan sjsjs

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Kırmasaydınız ponçik kalbimizi djdjsj

Yorumla
    • Gökay90
      Gökay90
      1 yıl

Ben evimde kedimle oynuyordum sjsjs kim kırdıysa o suçlu sjsj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hiç kırmadın mı sen gönülü

Yorumla
    • Gökay90
      Gökay90
      1 yıl

Kırdım tabi ama başka çare kalmayana kadar kırmamayı tercih ettim. Yani suçlu hep bu kadınlar 😂

Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Katılıyorum

Sizce kadınların artık çok soğuk, egolu ve talepkar olmasının sebebi erkekler mi?
    1
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Evet erkekler ve kadınların böyle dönüşümünde sonra erkeklerde artan feminenlik özelliklerinin suçlusu da bu durumdan kaynaklı olarak dolaylı da olsa yine erkekler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkekle çocuk kadınlar soğuk anne modeli oldu….

Devire ayak uyduranlar en azından

1
    0 Yorumla
  • initio
    initio Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Erkeklerin nefes alsın yeter mantığında ilerlemesi sonucu oluşan bir yerlerinin kalkmasıdır. Genelleme yapılmaz ama bazılarında tek geçerli sebep bu.

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Erkeklerin seçici tavrını görünce ve kıymet bilmeyen erkekler olunca kadınlar da aynı modla yaklaşmaya başladı etki tepki bu biraz da.(İyi adamlar var tabi denk gelene)

1
    0 Yorumla
  • Ruj55
    Ruj55 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

evet ikiyüz gram için kadınların arkasını çok kaldırdık, kendilerini prenses peri sanıyorlar. hele evlenip nikah kıydıktan sonra resmen duvar olanlar var.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkekler

Çünkü artık erkeklere güvenmemeleri gerektiğini herkes anladı

2
    1 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Aynen

• lucedisophia
    lucedisophia Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 100%
    1 yıl

Bunu neden soruyorsun madem sebep erkekler?
    Bir de biraz kolay bir cevap degil mi sence? Dis gucler gibi gelmiyor mu kulagina?

1
    0 Yorumla
  • Badici955x
    Badici955x Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Normali o her erkeğe sıcak davranan kadından sevmem ben bi işler çeviriyordur. Kadın kaliteli bir erkek bulursa kaynaşır ikiside

1
    0 Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    1 yıl

Bazıları kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyor ama toz bezinden öteye gidemezler haberleri yok.

1
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Abazalar önüne gelen kadına mesaj attıkları için ego durumu oluyor. Gerçi egoları tanışıp sohbet edene kadar. Henüz kimsenin egosu altında ezilmedim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Erkeklerin bir şey yaptığı yok. Ne oluyorsa kadınlar kendilerine yapıyor, bindikleri dalı kesiyorlar farkında değiller.

Gördüğüm şu ki yaşadığımız dönemde erkekler kadınlara ve evliliğe karşı daha soğuk ve mesafeliler.

2
    0 Yorumla
  • Manasızdidik
    Manasızdidik Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

İnstagramda yazan yürüyen erkeklerin hepsi sadece kendilerine yazıyor sanıp gereksiz ego kasıyorlar

2
    0 Yorumla
  • uWuTeLLa
    uWuTeLLa Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı.

Bence bu konuda iki tarafta suçludur. Kadınlar aşırı ilgi almaktan, erkekler ise aşırı ilgi vermekten bıkmıyorlar. Bu işin sonunu göremiyorum.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İki süslü söze zihnini rafa kaldıran asalak kızlarla onlara bu sözü eden kekolar denkler birbirlerine, bu yüzden ben böyle şeylere şaşırmıyorum, kendini bilen ve zihnini düzgün kullanan herkesin kendi fikri doğrusu olur, kız olsun erkek olsun

1
    0 Yorumla
  • Yaban00
    Yaban00 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bende katılıyorum sana. Ama sadece erkekler değil. Beklentiyi çıtayı yukseltiryorlar. Vaadler veiyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Porshemilao
    Porshemilao Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

Yorumlara bak erkekler diyenler var bu şey gibi karakterim kötü ama sebebi falan kişi öldü inananların zekasindan şüphe ederim

2
    0 Yorumla
  • mert12356
    mert12356 Takip Et
    Master Yaş: 36
    1 yıl

Erkeğe göre egolu oluyorlar. Yeri geldiği zaman tereyağı gibi eriyorlar

2
    6 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Hayret

Yorumla
    • mert12356
      mert12356
      1 yıl

Neeee

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Nenenin burnu

Yorumla
    • mert12356
      mert12356
      1 yıl

Dedenin şeyi

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Ellerinden öp diyecem de, rahmetli.

Yorumla
    • mert12356
      mert12356
      1 yıl

😂😂

Yorumla
  • bayannc
    bayannc Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Günümüz dünyası kadınları yüceltti bu bir gerçek eski zamanlarda değer görmüyorduk.

2
    0 Yorumla
  • AslanDogan34
    AslanDogan34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bence bu olay türkiye ve asya tarafı için geçerli avrupada tam tersi en azından bana öyle geliyor

1
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayır sosyal medya dış güçler İslam dusmanlari bu hale getirdi bütün kizlarimiz soyunmaya başladı

2
    0 Yorumla
  • kxnan
    kxnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 38%
    1 yıl

Sevdiğim kadını kıskanırım onu çok severim sahiplenirim

1
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Aynen öyle. Yaşlı kadınlara bile yazan abazanlar varken kadınlar ne istediğini şaşırdı.

1
    6 Yorumla
    • deukunt
      deukunt
      1 yıl

Yaşlı derken kac yaş

Yorumla
    • Hesapsız_Duygular
      Hesapsız_Duygular
      1 yıl

@deukunt 85

Yorumla
    • deukunt
      deukunt
      1 yıl

Yuh yemin et

Yorumla
    • Hesapsız_Duygular
      Hesapsız_Duygular
      1 yıl

@deukunt evet

Yorumla
    • Hesapsız_Duygular
      Hesapsız_Duygular
      1 yıl

@deukunt ama hala dincim

Yorumla
    • deukunt
      deukunt
      1 yıl

Tamam bi at

Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Zamansız aldıkları darbeler onları bu duruma soktu

1
    0 Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 880 cevap paylaştı.

Çoğunun g*tünün kalkık olması. Bu da abazanlar yüzünden maalesef

2
    0 Yorumla
  • ÜfBayılazam
    ÜfBayılazam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Hayır sadece çok güzel olduğu için değer gören kadınlar böyle. Ye kürküm ye hesabı

1
    0 Yorumla
  • Kedisevr93
    Kedisevr93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 96%
    1 yıl

Herkese yürürlerse erkekler olacağı bu evet erkekler sebep oluyor

1
    0 Yorumla
  • DesHommesStupides
    DesHommesStupides Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

hayır abaza erkekleri umursamayan varsa maldır zaten

1
    0 Yorumla
  • nomercy7
    nomercy7 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Elbette erkekler. Gereksiz ilgi ve alakanin sonucu bunlar.

1
    0 Yorumla
  • pusatyigit588
    pusatyigit588 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 94%
    1 yıl

Olabilir. Kadjn erkekten istediğini alamıyorsa değişmesi normal

1
    1 Yorumla
    • pusatyigit588
      pusatyigit588
      1 yıl

Kadına ihtiyaç var her zaman bu yüzden kadının isteklerini yeerine getirmek lazım.. Erkek kanat açsada her başarılı erkeğin arkasında güçlğr bir kadın vardır sözünü unutmamak gerek ☺

Yorumla
  • Şiirden-bıkmış-şair
    Şiirden-bıkmış-şair Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Sizde var egoluk azıcık eteginizin ucunu kestirin evde kalcanız haberiniz yok 😀

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hayır bu hale gelmenizde suç iki taraflı sizin suçunuz onlara çok yüz verdiniz halbuki evliliği bekleseydiniz daha da zevk alabilirdiniz erkeklerinin suçu kızları kendi analarının yerine koymayı beceremiyor olmaları böyle tiplerin gözünün önünde annesini s2sek üstüne üstlük bir de sopa alet ne varsa kendilerine soksak bunlar yaşanmayacak idi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ulan böyle hayata tüküreyim sırf şu sağdaki gibi değiliz diye ömür boyu yalnız kalacağız yeminle bütün kadınlar ölse hayat güzel olacak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

erkekler değil ailenin nasıl yetiştirdigiyle alakalı

4
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.

Erkekler kendini bu kadar aşağıya çekip kadınlara Tanrıça hissi verirse egolu olmaları doğal.

2
    0 Yorumla
  • MustafaJK7
    MustafaJK7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 yıl

Yine kadınların problemlerini erkeğe yıkıyor sen valla çok fenasın.

2
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Bu ‘bazı’ kadınların problemi değildir :D erkeklerin problemidir hsdj

Yorumla
    • MustafaJK7
      MustafaJK7
      1 yıl

He anasınısatim siz kusursuz meleklersiniz tüm kötü şeylere erkekler sebep

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Aşkm erkekler prenses yumuşak oldu bizim yerimize geçtiler bizde onların artık tripleri çekilmedi için herkes soğuk

2
    2 Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Evet çok haklısın.

Yorumla
    • uzaylilargercekmis
      uzaylilargercekmis
      1 yıl

ekonomi kötüleşince kızlar

Yorumla
  • Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınların artık çok soğuk, egolu ve talepkar olmasının sebebi erkekler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınların bu kadar kibirli ve egoist olmalarının nedeni erkekler mi? 3 cevap verildi
Kadınların egosu ve ya kendini beğenmişliği erkekler yüzünden mi? 5 cevap verildi
Kadınların erkeklere göre neden bu kadar kırılgan ve büyük bir egoları var? 19 cevap verildi
Erkekler neden kadınlara göre daha egolu acımasız? 14 cevap verildi
Kadınlar mı daha çok egolu erkekler mi? 7 cevap verildi
Kadınlar neden daha gergin ve egoist görünürken erkekler insan ilişkilerinde daha sakin ve... 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨