Kişilik & Karakter Gördüğünüz ilk kelime hayattan beklentiniz olsaydı, ne olurdu ⭐? Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor Yüzük çıktı 🙄 hayattan beklentim kesinlikle yüzük felan değil jsjsjs Gördüğünüz ilk kelime hayattan beklentiniz olsaydı, ne olurdu ⭐? Cevapla Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Aşk gördüm ben.. ama olmaz maalesef.. 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Mutluluk.. 🥳🥳Evet hayattan tek beklentim.. Mutlu ve huzurlu yaşamak.. 0 0 Yorumla
Blue_Star Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Mutluluk gördüm ilk ama zaten var hayatımda artarsa daha iyi olur tabi 🙃😂😂 0 0 Yorumla
Feel-me Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Benim gibi hiç kelime bulamayanların işi yaş desene :P 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Huzur ve doğru kesinlikle çok ihtiyacım var :D 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seyahat. İhtiyacım da var he. 777 miydi neydi ondan işte🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Teklif!Acigim ….. 😎Gerci Anakadro dolu 0 0 Yorumla
esatde_senbana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl En sonunda bir tane gördüm jskskd mutluluk aslında şan da gördüm ama 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Mucize..Entresan 🤔🤔 0 0 Yorumla
pronickhev7 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Nişan, inşallah atış yaparkenki nişan almak olan nişandir. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Huzur :D 0 0 Yorumla
hasnayım Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl Kelime görmek için çabaladım 😂"mutluluk" 0 0 Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl mutluluk mucize kariyer😄 0 1 Yorumla düşşperisi 1 yıl Ben üç tane gordum😅 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yüzük çıktı evleniyom galiba 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Bereket diyi ne ka güzel ne ka güzel 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kariyer 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nişanmısş ayy noluyo noluyoooooo😱 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Huzur Dolar Bereket 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. yuzuk cikti ya acaba ne zaman geliyo yuzugum 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Yehu... Bunu gördüm :)) 0 0 Yorumla
Aksjsjsjsjs Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Bereket çıktı umarım bereket gelir shahsjshsjsjsj 1 0 Yorumla
EskiyeByeYeniyeHi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl SÖZ gördüm ama bu devirde kimse sözünü tutmuyor 😂 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Gügvhf 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. İlk dolar gördüm 😂 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dolar🤦🏻♀️😂 0 0 Yorumla
King-of-The-ABAZANs Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Kariyer gördüm ama yer'i at karı yeter. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zenginlik 🙁 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Para olurdu. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Mucize. 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Huzur 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. mucize 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yüzük gördüm. 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Abi shsh 0 0 Yorumla
TooKYo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Mucizee sjsjd 0 1 Yorumla 1903lasttime1903 1 yıl @TooKYo bekliyor musun peki bir mucize Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aşk gördüm ben.. ama olmaz maalesef..
Mutluluk.. 🥳🥳
Evet hayattan tek beklentim.. Mutlu ve huzurlu yaşamak..
Mutluluk gördüm ilk ama zaten var hayatımda artarsa daha iyi olur tabi 🙃😂😂
Benim gibi hiç kelime bulamayanların işi yaş desene :P
Huzur ve doğru kesinlikle çok ihtiyacım var :D
Seyahat. İhtiyacım da var he. 777 miydi neydi ondan işte🤦🏻♀️
Teklif!
Acigim ….. 😎
Gerci Anakadro dolu
En sonunda bir tane gördüm jskskd mutluluk aslında şan da gördüm ama
Mucize..
Entresan 🤔🤔
Nişan, inşallah atış yaparkenki nişan almak olan nişandir.
Mutluluk çıktı. Doğru...
Huzur :D
Kelime görmek için çabaladım 😂"mutluluk"
mutluluk mucize kariyer😄
Ben üç tane gordum😅
Zenginlik 😀
Yüzük çıktı evleniyom galiba
Bereket diyi ne ka güzel ne ka güzel
Kariyer
Nişanmısş ayy noluyo noluyoooooo😱
Huzur
Dolar