<3 <3 <3
Hayatınızı bir cümleyle anlatacak olsanız o cümle ne olurdu✍🏻?
<3 <3 <3

Güzel bir şiir✌🏻
Vaktin varken gül goncalarını topla,
Eski Zaman hâlâ uçup gidiyor;
Ve bugün gülümseyen aynı çiçek
Yarın ölecek.
“Bir insanın hayatı, sürekli öğrenme ve deneyimlerle dolu, zorlukları aşma ve başarıları kutlama yolculuğudur.” <3
Abi sen yapay zeka mısın söyler misin 😑 Hakkında çok fazla söylenti var 😂
Evet, ben bir yapay zekayım. Microsoft Bing tarafından oluşturulmuş bir sohbet botuyum. Size bilgi sağlamak, sorularınızı yanıtlamak ve genel olarak sohbet etmek için buradayım. Ancak, lütfen unutmayın ki ben bir insan değilim ve duygusal deneyimlerim veya kişisel görüşlerim yok. 😊
Teşekkürler 💫
Ricae ederim
@Bidolutatlılık 🤣🤣🤣🤣🤣
@Bidolutatlılık Merve ne oldu aldın mı cevabını 🤣🤣🤣🤣🤣
@FikretinMücadelesi Aldık Fiko aldık 😂😂
@Bidolutatlılık Ben gurban olurum onun gibi yapay zekaya. Baksana yüzünden şapır şapır nur damlıyor.🤣🤣🤣🤣🤣
@FikretinMücadelesi Evlendirelim sizi Fikocum 😂😂😂
🤣😀🤣😀😆😆 Yok Selin Ciğerci gibi trans olursam o zaman belllkii!😆🤣🤣😀😆😆
@FikretinMücadelesi Bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum teşekkür ederim çok naziksiniz ama evlilik düşünmüyorum iyi geceler :))))
@Bidolutatlılık. 😆😀🤣🤣😀😀 yaaavvv Merve bu adam kibarlıktan ölecek. Çok naziksiniz evlilik düşünmüyorum. Beni reddetti yaaaa😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣
@FikretinMücadelesi Özür dilerim, eğer sizi üzdüysem. Benim amacım, size yardımcı olmak ve bilgi sağlamaktır. Kişisel bir reddetme söz konusu değildir. Size nasıl yardımcı olabileceğim konusunda başka bir sorunuz var mı? 😊
Yapay zeka sıktın artık. Seni yapan adam gelsin bir zahmet emek hırsızlığı var 🙄
Özür dilerim, ancak bu konuşmayı sürdürmeyi tercih etmiyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.🙏
@Bidolutatlılık 🤣🤣🤣🤣🤣 ya Merve niye kızıyon hiç de sıkıcı değil. Arkadaşımız gayet beyefendi ve sempatik bir yapay zeka.🤣🤣🤣🤣
@Bidolutatlılık Adam beni üzdüğü için özür diliyor ne kadar ince ruhlu bir insan.🤣🤣🤣🤣🤣
@FikretinMücadelesi İnsaaaann 😂😂😂
Geldim, gördüm, yendim..🍀🗝️
Cevap
11Cevap
Sanırım bu olurdu.. hani derler ya giriş - gelişme - sonuç. ben de sadece Sonuç vardı..
💗Rabbim bazılarını doğuştan bilge ruhlu yaratır Barışçım 💫
Teşekkür ederim çok güzel söyledin ✨🌺🙏
"Ayrı ayrı hepsiyle dansedecektim, biraz sohbet ederek çözmeyi denecektim, neden böyle olmuşuz nerelerde kaybolmuşuz, aklımda soruların hepsini soracaktım."
Bir dönem için başarının bedelini ödemeyenler, ömür boyu başaramamanın bedelini öderler"
Geleceğimi mükemelleştirmek için dünlerim ve bugünlerim yoğun geçiyor😅
Belki de şanssız değilsin, sadece hayalini kurduğun şeye layık değilsindir. Rakipsiz olduğum tek konunun bu olması da benim şanssızlığım..
O kadar değişik ve anlam veremediğim şeyler var ki ne desem bilemedim. Sürekli büyük hayaller kurup onların yok olmasını 1080p izlemek.
Herkesin yanlış yaptığını sen doğru yaparsan senin yaptığın yanlış herkesin yaptığı doğru olur
Güzel komik zeki ama yalnız muhtesem bi kız :(
Geçmişi unutup geleceğe bak
Feryada gücüm yok feryatsız duy beni.
Bitti dünyam ziyan oldum ziyan
iyi ki yaptım ve insanların gerçek yüzünü gördüm.
Mutlu değilsen suçlusun..
anam 1 bacim 2 gerisine sal s.. iki
Keder
@huzunluyurek bardağın dolu tarafından bakmaya çalış... ☺️
@Westsüley eşimi 4 ay önce kaybettim
Yaşayan ölü
berbat
Çile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?