merhaba 2yillik iliskim var 1 bucuk senedir beraber yaşıyoruz
mecburen kaçmak zorunda kaldım...
sevgilimi çok ama çok seviyorum ama sürekli kavga cikariyorum oda sinirli birisi olduğu icin kufur hakaret ağzına gelen herseyi söyler hiç düşünmeden kaç kere ayrılmak istedi ama ben istemediğim icin beni her defasında affeti. benle düzgünce konuşmalar yaptı yapma bizi yipratiyosun aramizi bozuyorsun kavgalı olmak istemediğini huzur istediğini kaç kere soyledi
deniyorum yemin ederimki herseyi yapıyorum tamam artık alınma trip atma yeter su çocuğu artık üzme mutlu et ama kontrol edemiyorum
toxic bir ailede buyudugum içinmi boyle davranislarim oluyor yoksa onu kaybetmekten korktugum içinmi yoksa evlilik disi bir birlikteliğimiz olduğu içinmiş lütfen yardim artık ona huzur vermek yormamak istiyorum onu
evlilik disi beraberliğimiz maalesef mecbur oldugumuz icin
simdiden tesekur ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayrıl direk bence
erkeğin bir bıkma noktası vardır dozunda bırak sonu ayrılık olur
biktigini söylüyor
ayrılık olmasın ya
yardim alsam duzelirmiyim, arkadaşlarımdan yardim istiyorum onlarda biz sizden daha beteriz diyorlar kardeş arasında kavga oluyor hergun sizdemi olmayacak diyorlar
Kanka kendini düzelticeksin laflarına dikkst edeceksin
Karakterin o demekki torpulemeye calis ama duzeltemessin tamamen yapin oysa seni öyle kabul etsin
aslinda ben Boyle birisi asla degilim neseli herseye gulen mutlu olmayı seven birisiydim maalesef yasadiklarim elimden aldi ilk sirada annemle olan iliskim annem gibi olmaya basladigimi farkettim ve bu beni çok korkutuyor
ornegin annemle zamanında ciktigimda erkekler bana baktiginda beni azarlardı kizardi kufur ederdi ve fark ediyorumki sevgilime aynisini yapıyorum onu suçluyorum
İste bu annenden gördüğün icin kalitsal bir sey olmuş yani bunu duzeltebilirsin piskolojikman olan birsey demekki
deniyorum ama nasıl düzeltebilirim sizde sevgilim diyor ki iki sene oldu düzelmedin simdi mi düzeleceksin diyor inanmıyor
sizce*
Yani senin bu hareketlerinnkiskanman sevene cik gelmez dayanr sabreder boylede sever seni demekki tek basina duzeltemiyirsin bir piskolog yardimi almalisin
aslinda olay kıskanmam degil kiskanmak var bide kıskanıp o günü mahvetmek var ben güzel giden günü bozuyorum
arkadaslariyla ciktiginda trip atıyorum çünkü eve sabah 5 de geliyor
sonra çok cikiyorsun dediğimde 1 aydır evdeyim diyor ama kendi kosesinde oyun oynuyor yani benle ilgilenmesini isterken tartisiyoruz icime atıp kabul etmek istiyorum ama olmuyor düzgün bir sekilde söyleyemiyorum hep trip atarak ya da ters konuşarak
Trip sevene bal gelir bence sorun etmez
bilmiyorum kavgalı bir hayati olduğu icin artık kavga etmek istemiyor
tesekur ederim ayirdiginiz zaman icin
Rica ederim ama sevdikten sonra engel kalmaz bence
ozaman beni yeterince sevmiyormu
Bazi seyler agir gelmis olabilir ama sevse bunu yapmaz birakmaz seven
evet Şu an konuşmuyoruz ayni evin icinde bana çok kotu davranıyor onu bu kadar çok yipratigim icin pişman olmami istiyor ama ztn herdefasinda pişman oluyorum
Ya iyide bu elinde deilki senin konusul sna adestek olmasi lazim psikologa gidin mesela
anlatiyorum bilerek uzmedigimi söylüyorum ona anlamıyor maalesef o sadece kavgasız huzurlu benle bi hayat istiyor ama neyden kaynaklaniyor sorun ne bilmek istemiyor asla o yzuden ben tek. başıma psikologa gitcem ve altan almayi ogrenicem
Esinle git piskologa onunda ihtiyaci var sana bu sekilde davranmasi yanlis
aslinda evlenmek o yüzdende olabilirmi diye düşünüyorum sonuçta haramda huzur ararsan huzur haram olur diye
Belkide olabilir
evlenmedik pardon ama sebeblerimiz var eski karisi turkiyede olduğu icin o orada iliskisini yaşıyor bizde burada onu beklioruz gelsin boşansın diye ama sürekli yalan söylüyor gelecem diye geliyor hemen geri gidiyor burdada maalesef evlenmeden imam nikahı kıymıyorlar
Belkide senle ciddi bile düşünmüyor keske daha iti tanisaydin
bence ciddi olmasaydı bana katlanmazdı diye düşünüyorum kapıya atardı her tartstigimizda ağlıyor disari cikiyor
Ne çekilmez bir huyun var
biliyorum bende kendimden yoruldum zaten ama düzelmek istiyorum ve iliskimi kurrtarmak istiyorum
O ilişki düzelmez , sonraki ilişkilere bak
ne alaka sanki sadece benim iliskim buralar dan geciyor herkesin ilişkisinde kavgalar var sırf kavga ediyoruz diyede başkasına bakmam ben düzeltmek istiyorum ve duzelicegine inanıyorum iki kisi severse daglar da asılır dalgalarda sadece nasıl hemen duzelebilirim onu bilmek istiyorum
Yine ne masal anlatiyorsun la fonten
çocuğu rahat bırak :))
hiç birseyine kaarismayimmi yani
Karşı tarafı yorar
bu yüzden düzelmek istiyorum
Biraz kendinizi tutun ya aşırı yorocu olabilir
bende istiyorum kendimi tutmak ama kontrol etmekte zorlanıyorum bazen oluyor ama bazen yapamıyorum yorulduğunu söylüyor maalesef
Yaş kaç
23 sevgilim 24
Be sıklıkla görüşüyırsunux
beraber yaşıyoruz oda maalesef mecbur oldugumuz icin beraber yasamadan önce hergun sabahtan aksama kadar görüşürdük aksam girdiğimizde sürekli kamerayla beni arardı sonra aileme söylemek zorunda kaldım gizli saklı olmasın diye hatta o zorladı beni biraz ailem karşı cikti bende kacmak zorunda ama bu anlatigim yüzde 1 i degil yani anlatmaya baslarsam aksama kadar sürer
yazık be adama
evet okadar çok kızıyorum ki kendime mutlu olmak varken neden Boyle yapıyorum
kendime almam ona alırım kıyafet olsun sevdiği birsey oldugunda onu duydugumda hemen almak icin koşarım sırf mutlu olsun diye ama o bunları görmüyor maalesef sadece trip attigim zamanları goruyor o yüzden artık kavgasız bir iliski istiyorum
belkide annem mutlu oldugumda sürekli onu elimden almak icin herseyi yapan birisiydi gün geçtikçe annem gibi oldugumu farkediyorum ve kendim olmak istiyorum hiç birseyi takmayan mutlu olan...
inanki onu bu hale getirdiğimde kendime zarar vermek istiyorum