Yüzünüze karşı söylenen yalan sözleri ne kadar sürede anlayıp tespit edersiniz? İkinci soru direkt yüzüne vurur musunuz?

Ben kuzenimin iğrenç biri olduğunu biliyordum o yüzden kolay oldu hal ve hareketleri onu ele verdi ben sadece yukarı kata çıkmadım tuzağa bu kez düşmedim birden kapıyı kapat merve abla dedi ben anladım o tuzağın bir parçası
Gözler herşeyi anlatır.. Ama bazıları çok profesyonel oldukları için bazen anlayamıyorum..
Teşekkür ederim canım.. 😍
Yalanı anlarım ama yüzüne vurmam. Bir insan daha ne kadar alçalabilir görmek isterim
Cevap
9Cevap
Ben hâlâ kim doğru, kim yanlış anlamıyorum... kim kötü, kim iyi... art niyet arayınca ben kötü oluyorum
Çok şükür 😀
Ben iyiyim tabi ki de.. yalanları anlarım direk.. ama yaşlan söylemem
Bazı yalanları dinlemek hoş oluyor, büyüyü hemen bozmam, en doğru zamanda vururum yüze.
Yaniii fazla değil ama bi yerden patlak veriyor illa, konuşmada ee yapıp gözüme bakmıyorsa net yalandır
Değilim. 😆 hatta yalan söylediğini biliyorum ama inanmak istemiyorum benimkide böyle bişeyy
Çok daha iyisiyim. Ben en iyisinin iyisinin iyisiyim ") gereksiz ego değil bu arada kendimi tanımlıyorum. Şıp diye anlarım
Duruma göre değişir, hepsini anlayamam tabi
Bazen doğrusunu bildiğim şeyleri sorarım, yalan söylenilince gerçekleri yüzüne vurmak zevkli oluyor
Anında anlıyorum ama kanıtlayamadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Kanıtlasan bile kanıtladığın ile kalıyorsun hiçbir şey değişmiyor
Az çok anlıyorum. Hemen yüze vurmam ama çok kaşınırsa söylerim.
Bazılarını şıp diye çözüyorum.
Yaa ben guluyirum yalan soyleyince
Gozler. Yalan. Soylemez. Gonul. Hukmeder
İhanete uğraya uğraya uzman oldum
Ben direk yalan söylediğimi anlıyorlar😂😂
Eh işte pek iyi sayılmam, Bu konuda.
Hiç anlamam
Evet diyebiliriz.
Değilim keşke olsam
Iyiyim
deneyelim
Fena değilimdir