Sevgilimle ilişkimiiz bitti sizce kim haklı yorum yapın?

1 yıldır uzak mesafe ilişkisi var görüşüyoruz hep ailesi biliyor beni benimde ailemden annem ve kardeşim biliyor. Annem maddi açıdan desteklemiyor evi arabası yok ama birikimi var maaşı iyi değil ve birde uzak gönlü el vermiyor. Sevgilim tek yaşıyor ve sevgilim işten çıktı sırf kavga ettik diye 2 hafta oldu evde hala. Benimle eskisi gibi ilgilenmiyor normalde 5 dk göreyim derdi işteyken bile 1 saat geçerdi özledim derdi. Şimdi oyuna giriyor tepki gösteriyorum sanane girerim diyor. Özledim diyorum artık yanına gelmeyeceğim diyor. Doğum günümden bir gün önce tartıştık beni engelledi ve doğum günü mü kutlamadı. Annesi köyden geldi evini temizliyor görüşemedik “dedim insan 5 dk arar sorar yazar bana”temizlik yapıyor annem yardım ediyorum benim için gelmiş dedi. Bende çok yardım ettim yanında oldum benim yaptıklarımı böyle sahiplenmedi. Annen yapınca mı kıymetli oluyor bende yapıyorum dedim oda”doğru konuş bu nasıl bir üslup diyince direk aradım tartıştık bana “s…Kerim böyle işi diye küfür etti çok zoruma gitti bana kötü davranmaya başladı. Hiç küfür etmezdik son bir aydın küfür ediyoruz saygı kalmadı. Bende ilişkiyi bitirdim

Sevgilimle ilişkimiiz bitti sizce kim haklı yorum yapın?