Tertemiz delirdim galibaa... 😨
Arkadaşlar selam, çocukluğumdan beri hayal kurmayı çok severim ama bu iş artık çığırından çıktı. Kendimi sürekli bir hayal içinde rol yaparken buluyorum sanırım literatürde bu maladaptive day dreaming olarak geçiyor. Ama kendi kendime teşhis koymam pek mantıklı değill. Bu hayallerimin önüne geçmiyorum. Bir arkadaşımla ya da eskiden konuşmuşluğum bile olmayan insanlarla, bazen ünlü kişilerle yer ve mekanı bazen bildiğim bazen bilmediğim ama olmasını istediğim şekilde tasarlayıp hayal kuruyorum. Bi bakmışım film çeviriyorum bi bakmışım arkadaşlarımla sohbetteyim. Bu hayalleri kurarken fark ettiğim şey ise hep aslında olmak istediğim kişiyim. Yani bunu biraz açarsam ben dışarıda çok içine kapanık, duygularını belli edemeyen, sessiz sedasız biriyim lakin hiç bir zaman böyle biri olmak istemedim. Hep şen şakrak, herkesin sevdiği, ortamın göz bebeği, sevilen, sayılan bir insan olmak istedim. Hayallerimde de hep aslında olmak istediğim kişi oluyorum hayat dolu oluyorum. Kendi kendime rol yaparken değil de dışarıda rolde yaptığım şeyleri yapsam yani kendimi sevdirsem, sevimli, tatlı o kız olsam her şey çözülecekmiş gibi. Ama kendimi, içimi dışarıda açamıyorum yani gardımı indiremiyorum. Beni uzunca bir süre tanıyan insanlardan hep duyduğum söz ise seni asla böyle biri olarak düşünmezdim yani ben tanıdıkça açılan biriyim ve bazen gerçekten o roldeki kız olabiliyorum (fazla samimi olursak). Ama ben hem anksiyetemi yenmek hemde o özgüvenli, şen şakrak o kız olmak istiyorum sürekli hayal kurmaktan ve o kız olamamaktan bıktımm. Bana tavsiye verin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal bence.. sdfsdf
Ne dersin Şehzade🤔
-Yok patron bu daha tam olmamış 🙄
Meyvemi ln bu olmamış molmamış 🤦♂️
-Daha tam teşhislik değil yani pstron kızma hemen.
Tamam sus insanlar bana bakıyor 🤫
Ben de öyleyim. Bazen bunun pek evden dışarıya çıkmadığım için olduğunu düşünüyorum. Pek arkadaşımda yok. sunu yazarken bile seninle sohbet ettigimi düşünüyorum
Benimde çok arkadaşım yok hatta hiç yok desem yeri evden de çıkmam belki gerçekten bu sebeptendir ama ben dışarıda da çok asosyal oluyorum yani iş varsa hallet hemen eve dön modundayım
Ben de aynı. Hayatım boyunca hep boyleydim. konuşmak istersen burdayım.
Balık burcu musun
Yok koç bence burçla alakası yok bu biraz psikolojik
Balık burçları çok hayalci olur kendimden biliyorum ona dedim, YouTubeda bununla alakalı psikologların çektiği videoları izleyebilirsin, ya da psikolojik destek alabilirsin, günlük hayatı çok etkiliyor ben de aşmaya çalışıyorum
Tek degilmisim😂
Şükürler olsunnn 🤣🤣
aynısı kız arkadaşım da vardı
Ne yapıyordu nasıl başa çıkıyordu ya da çıkabiliyor muydu?