1 yılBen her zaman gerçek ilişki isterim, sanal ilişkiyi ilişkiden saymam zaten, anca tanışmak için vesile olan bir aşama.. Konuşup hayata bakışımız uyumumuz anlaşılır karşılıklı güven ve samimiyet karşılıklı aşktan yana emin olunur ve reele geçilir kesinlikle 😃
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOtogarlarda geçen yıllarımda özlemle 'onu' beklemeyi özler mi insan.. çok özlüyorum.. sonra hasretle 'ona' sarılmayı.. sonra ailemden habersiz yaşadığım şehirden 'onun' olduğu şehre gittiğim o heyacanli maceralı yolları özledim.. sonrasında 'ona' kavuşmayı.. annemgilden gizli saklı 'onunla' buluşmayı..'onunla' telefonda konuşabilmek için evin wc sinde geçirdiğim dakikaları bile özlüyorum.. duraklarda 'onunla' oturduğumuz.. otobuslere binen inen.. gelen geçen mutlu mutsuz telaşlı insanları izlediğimiz saatleri özlüyorum.. sokaklarda 'onunla' üşüdüdugum anları.. onunla acıkınca simit yiye yiye.. yürüdüğümüz o yolları özledim.. yürümeyi üşümeyi beklemeyi.. özler mi insan.. çok özledim..
21 Yorumla- 1 yıl
Ohaaa 🥹
O bitmek bilmeyen telefon konuşmalarını özledim ben. Açmayınca geç yazınca didişmeyi özledim. Ben deonus yapmayınca benim için meraklanan biri olduğunu bilme hissini özledim.
12 Yorumla- 1 yıl
Ricalar
- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHello'şş zilloş 😅 bunu sevdim. dfdfd
Benim hiç ilişkim olmadı ama özlüyorum yine de. şöyle gün batımı sevgilimle izlesem birlikte dışarıda kafelere gitsek. elini tutsam bırakmasan falan diyorum kendi kendime. yalnız harbiden berbat bir şey ya.
22 Yorumla- 1 yıl
Çoksel oldu sjdj
- 1 yıl
Çoksel olsundu sdjsjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
1 yılDidişmek karşılıklı gülme krizleri olabilir 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Eveeeet 🥹🫠
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Sevmek sevilmek, birlikte zaman geçirmek, onda yorulmak dinlemek
10 YorumlaSaatlerce süren güzel ve uzun sohbetler tam da benim istediğim türden. Bunu da sevgilimle yaptığım için çok mutluyum
23 Yorumla- 1 yıl
Nazardan korusun yaradan 🙏
- 1 yıl
@o-m Bol kahkahalı türden sohbet seninle çok güzel.. 😍❤️
@Sosyetic_SheqiiL teşekkür ederiz Amin inşallah.. ☺️ - 1 yıl
@TatlıKızzzz34 ☺️🫶
1 yılKocam kucagına alır salonda döndürür beni omuzuna alıp evin içinde gezindirmişti bide kucagına kocamla sorulu sohbetler etmek göz göze birbirimizi sarılı dizi izlemek noodle yemek kalpli tabağımızdan bunların saniyesine bayılıyorum @Dariusiiu 🤗🤍
30 Yorumla
1 yılİlişki içinde olmayı özlemedim ve bu durumun sonucu olarak özlediğim haller de yok😅
Yalnız iyi😎
10 Yorumla
1 yılİlişki içinde olmayı ne yalan söyleyim özlemedim 😅 Böyle kafam rahat hissediyorum. Günüm kavgayla ya da birine hesap vermekle geçmiyor. Kimse beni boğmuyor. Daha iyi yani. Belamı aramıyorum jfjfj
210 Yorumla- 1 yıl
Bazen bile mi özlemiyorsun, ya kimseye sataşamamak çok sıkıcı sfjjd
- 1 yıl
Son ilişkimden sonra hevesim kalmadı. Özlemiyorum ya. Mayıstan beri kimse umrumda değil yani 😅 Evet sataşmamakta sıkıcı ama bir süre kendi kabuğuma çekildim gibi jfjf
- 1 yıl
Hayır kabuk mabuk istemez 😃
- 1 yıl
Tamam şekerim jfjfj Başlasın eğlence. Kabukta mabukta takılmak olmaz evet😅
- 1 yıl
Üff öyle herkesle de olmuyor ki jffjd
- 1 yıl
Aynen herkesle olmaz tabii. Seçici olmak lazım hahah
- 1 yıl
O elektriği alamadım adjjs
- 1 yıl
Elektrik mi almamız gerekiyordu nfjfj bana dediğini yeni anladım🤣🤣
- 1 yıl
Hıı, öyle 😂
- 1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yaaa tirip atardım uzun zamandır trip atmıyorum 😢😢onu özlemiş olabilirm gelsin 1000 tane tirip atıcağım
27 Yorumla- 1 yıl
😂 senin sevgilin yok muydu ya
- 1 yıl
Allah kavuştursun :D
- 1 yıl
Az kalmış gerçekten 🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılcokkk..
elele tutusmayi, sarilmayi, omuzuna basimi koymayi, sohbet etmeyi, sakalasmayi, sevmeyi-sevilmeyi, onda huzur-mutlulugu yasamak, hayati paylasmak, gozlerine bakmak, kiskanilmak ama abartmadan, ilgiyi, yagmur altinda yurumeyi, bir de duygulu s. exs 👻🙃.
10 Yorumlauzun sohbetler
https://www.youtube.com/embed/u44FvcsCNKI111 Yorumla- 1 yıl
😊😊
- 1 yıl
Dinleyeyim mi 😅
- 1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=wqqmJgYwcCA bence dans edelim en güzelinden : d
- 1 yıl
Yok daha neler
- 1 yıl
Hadi ordan 😅
- 1 yıl
Güzel güzel 😃
1 yılUfak tefek kavgaları seviyorum. Kıskanılmayı da seviyorum. Ama kavga büyük oldu mu kaçarım.
10 Yorumla
1 yılHayır öyle bir ilişkinin içindeyim.. Çok şükür keyifli zamanlar geçiriyoruz sevdiceğimle.. 🥰
14 Yorumla- 1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm Amin inşallah bitanem.. Bizi de kem gözlü insanlardan ve nazarlardan korusun inşallah.. 🧿😅
- 1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm 😍❤️
1 yılTek sıkıntım ara sıra bastıran libido. Onun dışında hiçbir partnere ihtiyaç duymuyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Tomommm 😃
- 1 yıl
😀😀
Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Bak şimdi ya yaralı yerimizden vurdu bu soru çok kötüsün yeminle 🚬🚬🚬
11 Yorumla- 1 yıl
🥹
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim hiç ilişkim olmadı ama gerçekten sevilmeyi özlüyorum ne bilim beni gerçekten seven anlayan hiç yaşamama rağmen imrendiğim ve istediğim bir şey
21 Yorumla- 1 yıl
Sevilirsin ya.
1 yılHiç yaşamadım ama yaşayacak enerjim de yok. Uzaktan ilişki ya da sanal ilişki ikiside bana göre değil. Benim kanlı canlı sürekli görmem gerek, görünce mutlu olur enerjim yükselir😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılGün içerisinde yaşadığım durumları kısa özet olarak paylaşmayı.
Sevgi tomurcuğunu ortadan ikiye bölerek paylaşmayı.
Birlikte hayaller kurmayı.10 Yorumla
1 yılbu saydıklarımı pek yapma fırsatım olmasa da birlikte kahvaltı hazırlamak, koltuğa yayılıp abur cubur eşliğinde film geceleri yapmak ve araç ile uzun yol seyahatler hiç fena olmazdı
10 YorumlaAdama hadi kalk kahve içmeye diyordum ikiletmeden kalkıp geliyordu. Arkadaşına söyleyeceksin dee canı isteyecek dee kalkıp gelecek deee...
20 Yorumla
1 yılŞimdiye dek yalnızdım bir ilişkim olmadı. Bence o kişiyle cilveli tatlı sohbetler etmek ilişkinin güzel özleşilen yanıdır
20 Yorumla
1 yılkiraz mevsimini her izlediğimde öyle masum ve güzel bir ilişki istiyorum. Bu da bana ayaz gibi seven birinin varlığını aratıyor 🤍
10 YorumlaDışarıda kahvaltı yapacak kahve içecek sohbet edecek kimse yok bazende 🫂sarılmak istiyor insan. Zorluklar bunlar
10 YorumlaKadınların şu fotoğraftaki gibi attığı bakış var ya, şu bakış... İşte bu gibi şeyler bizim özlemimiz. 😍
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,4b cevap paylaştı. Kavga etmeyi seviyorum sonra barışıp oynaşmak hskgxma 😂
14 Yorumla- 1 yıl
En güzel aktivitelerden biri jdjd
- 1 yıl
Hiç değilsin djdj
Gizli Üye(25-29)1 yılMaddi olarak sıkıntıda olduğu zaman kış zamanı açık havada oturalım boş ver kafeye gitmeyelim diyip soğuktan titremeye başlasamda belli etmemek için uğraştığım zamanları, gece geç saatlerde yağmur yağarken el ele tutuşup ıslandığımız o günü. Bir şişe su ile onu ıslatmak için peşinden koşarken onun koşmasına eşlik eden gülüşlerimi. Bbirlikte yoğurt cips yapıp sonunu getiremeyeceğimizi bildiğimiz halde izlediğimiz filmleri..
20 Yorumla
1 yılVar tabi ama adlandırmak bile yoruyor, çünkü öyle biri yok şu an
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten hiç özlemiyorum 18 yaşından beri hiç ilişkisiz kalmadım belki ondandır.
20 Yorumla
1 yılEtrafta Çocuk görünce özlüyorum bir tek. Sonra geçiyor.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çevrede colukcocuk sahibi evine gidenleri görünce özlüyor insan
10 Yorumla
1 yılYani seks güzeldi ama onun haricinde beraber yemek ve biseler izlemek de güzeldi
10 YorumlaTrip atmak ve kıskanılmak 😅 benim olmazsa olmazım
412 Yorumla- 1 yıl
Kıskanmak, kıskanılmak 🤤
- 1 yıl
Dişi mikroptan bile :D
- 1 yıl
Eniştene de dua etsene kız :D hazır elleri açmışken jdfjs
- 1 yıl
Enişten de yok ki, neyse :D amin amiiin
- 1 yıl
Canım istemedi ya :D anlıktı o ahaha
- 1 yıl
Patakla beni 🤤 ahdjahaj
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlatılmıyor, yaşanıyor sadece. Yalnızlık olanı.
10 YorumlaKanka bazen mantıklı sorular soruyor olabilirsin ama benim mantığım buna yetmiyor Yani sorun sende değil bende ya :)))
10 YorumlaRegl öncesi olabiliyor :d
12 Yorumla- 1 yıl
😁
1 yılElini sımsıkı tutmak.
11 Yorumla- 1 yıl
Benim elimi duuud
1 yılSerpme kahvalti
18 Yorumla- 1 yıl
Ahaha lan ne alaka 😃
- 1 yıl
Tek kisilik vermiyolar mecbur kahvalti tabagi aliyorum
- 1 yıl
Vah vah agahah
- 1 yıl
Buyuk bi sorun bu lutfen 🤣
- 1 yıl
Kendi saydıklarımdan utandım djdj
- 1 yıl
Sen ne saydin ki 🤣
- 1 yıl
Kör 😃
- 1 yıl
Ha evet gordum 😄
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayır yok, trip çekemem asla 😄
18 Yorumla- 1 yıl
Ya sen Bi dur ya
- 1 yıl
Ya Bi dur djdh
- 1 yıl
Hangimiz daha inatçıydı ya
- 1 yıl
O zaman, dur djdj
1 yılher şeyini paylaşmak, sevgini hissetişebilmek doyasıya sevmek ve konuşmak için heyecanla beklemek…
10 Yorumla
1 yılİlgi alaka değer duygu istiyorum ama sevgilim sürekli cinsellik den bahsediyor ve ben istemiyorum
10 Yorumla
1 yılVar. Birbirini anlamak
20 Yorumla
1 yılTek birine bağlı olmak bence
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı rakı içmek
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı.
1 yılKişidir özlemde kalan olur
10 Yorumla
1 yılBirlikte gülmek, uzun uzun sohbetler etmek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSabah uyanınca sevdiğini görmek gibisi yok
10 Yorumla
1 yılBir tek galiba gözlerinde kaybolmak saatlerce
10 Yorumla
1 yılTrip atmam lazım 😒😤
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılsimmsiki sarilmayi ozluyorum ben daha cok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİlgi alaka merak edilmesi
10 Yorumla
1 yılSarılmak, sevdiğini ve sevildiğini hissettirmek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sarılmak, didişmek, sevmek sevilmek :D
10 Yorumlasaplığa alıştık ve benimsedik..
10 Yorumla
1 yılYok özlemiyorum hiç bişey
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılRomantik anlar yaşamak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç iliskim olmadı
110 Yorumla- 1 yıl
Pinokyoo
- 1 yıl
Geppetto Usta 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
- 1 yıl
Wuuuu duydum metninizi 😉😉
- 1 yıl
😬 biz de sizi efenim.
- 1 yıl
Ben Bi garip gece kusuyum efendim ne methi
- 1 yıl
Ohoo, anlatsak roman olur 😅
- 1 yıl
Yok be o kadarda değil benden daha popüler üyelerimiz var onların yanında ben kimimki 😂😂
- 1 yıl
Kimin ne ile anıldığı önemli bir unsur bu konuda 😅
- 1 yıl
Ben biliyorumda benim bildiğimi mutlaka başkalarına biliyordur umarım
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok özlüyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Ben de bazen sdhhs
Hiç bir şey
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılYok..
10 Yorumla
1 yılDüşünülmek sanırım
10 Yorumla
1 yılHayatımda hiç ilişki yapardım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılÖzlemem
10 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler