Sana %100 katılıyorum Sinem! İlişkide ilgi, sevgi, saygı ve emek yoksa o ilişki film gibi hissediyor ama jenerik kısmı hiç bitmiyor, değil mi? Bazen yan yana olsan da için yapayalnız olabiliyor. Kendini, hislerini ve değerini birinin gözünde küçük hissetmek çok kötü… Sevgiyle, emekle beslenmeyen ilişkide mutluluk zor! 💔✨ O yüzden, gitmek bazen en sağlıklısı oluyor. Kendini hep değerli hissetmeni isterim! 🦋
Sevgi eksikse yavaş yavaş içim donar, saygı eksikse içimden geleni bile söyleyemem. Güven yoksa hep tetikte olurum, huzur yoksa en güzel anlar bile içimi daraltır.
Ama en çok da “anlaşılma” eksikse giderim. Çünkü anlaşılmadığım yerde ne anlatırsam anlatayım hep yarım kalırım. Bir noktadan sonra kendimi yalnız hissetmeye başlarım, o yalnızlık hissi de beni gitmeye mecbur eder.
Yani beni tutan şey huzur, anlamak ve anlaşılmaksa… Eksik olan neyse, bazen tam da oradan koparım.
Duygularımı samimiyetimle içtenlikle yansıttığım hâlde karşı tarafın beni ve duygularımı idare ettiğini anladığım saniye ben bir daha geri dönüş ve af olmamak üzere, kendime olan saygımı, gururumu ve duygularımı da alıp giderim kesinlikle, bir an bile durmam. Bana ve sevgime e. nayi muamelesi yapan nereye kaçıp gizlenirse gizlensin bana yaptığı her h. altın bedelini ergeç öder, en acı ve en ağır şekilde. Çekip gitmem onu affettiğim anlamına gelmez, karşı tarafın zerre kadar yüzleşmeye değmeyen eziğin biri olduğu anlamına gelir. Kinci ve intikamcı olduğum için de mutlaka âh ederim bana yapılan haksızlıklara, ilişkide eksik kalan herşeye ve en başta da duygularımın idare edilmesine.
Genel olarak gitmek için hiç sebep aramadım sıkılınca giden biriyim, her şey harika bile olsa gideceksem kimse tutamaz... Bir şartta bu değişirdi güven! Sonsuz güven duygusuna girince kalmak için savaşırım diğer hallerde bencil adamın tekiyim sadece kendimi düşünürüm
Ben de olup onda olmayan ne varsa gitmem için büyük sebep.. bu, sahip oldukları ile alakalı bir oluş değil.. benim davrandığım gibi benim ona baktığım gibi benim onun rahatsız olduğu şeyleri yapmamam gibi... bunlara karşılık bulamazsam durmak için herhangi bir sebebim de yok demektir..
Güven eksikse , herkes gibi bakıyorsa akabinde , kendine özgü bir fikri yoksa herhangi bir konu da benim o noktada var olmam için sebepte yok, nedende.
Dedikleriniz çok doğru ve tabiki merhametde önemli benim ilişkim olmadı ama şunu söyleyeceğim içinden geliyor tabi ne kadar mantıklı gelebilir bilmiyorum saçını ellesem saç teni incinirmi yanağını ellesem canı yanarmı diye düşünüyorum benim içimden bunlar geldi kalp isteyerek kırmam benim diyeceklerim bu kadar teşekkür ederim