Ben 10/10 verdim kendime ahhaha. Kendi kendine tribe giren insanları görünce bi gülesim geliyor ya ahxsah bi sor bakim umrumda mısın gardeş 😂🤣

Ben değer verdiğim insanları ya da konuları umursarım her zaman.. ama sevmediğim kişilere umursamam işimde olmaz bana negatif enerji veren sömüren insanlarla
Cevap
17Cevap
Ben değer verdiğim insanları ya da konuları umursarım her zaman.. ama sevmediğim konuları kişileri takmam hiç
Oynak rakamlar bunlar umrumda olanı 10/10 umrumda olmayanı 10/1 ortam yok benim çoğu konuda
Değerlerim ve değer verdiğim insanlar ve canlılar haricinde bişeyi kafama asla takmam :D
6 veriyorum gadası
üff umursamakla hayat geçmez ahsh 10 puan verdim kendime
Sevdiğim insanlar umursarım. Sevmediğim bir insan şurada ölse dokunmam.
İkili ilişkilerde genellikle kendimle ilgilenirim ve başkalarını pek de umursadığım söylenemez. Genel olarak hayatımda planlı hareket ederim.
Benim için değeri olmayan insanları çok güzel görmezen gelirim. O kadar güzel umursamam ki adama acaba yok muyum¿ dedirtirim😀
Bu hususta hiç dengem yok kendi kendime kurulup tribe girdiğim de oluyor aşırı umursamadığım da
Bazen pasif-agresif olabiliyorum ama aşacağım..
Keşke umursamaz biri olsam.. Her şey daha kolay olurdu benim için..
Zirveye kendimi yazıyorum.. Ne oluyor, ne bitiyor, kim ne diyor ya da demiyor zerre kadar umurumda değil..
7 falan diyebilirim
Eğer benim için önemli birisiyse 10/10 çok düşünürüm o zaman neyde hata yaptım eğer önemsiz birisiyse 2/10
2/10 en fazla biraz umursamaz olsam keşke
2 3 kişi dışında umrumda değiller
10 üzerinden 10 veriyorum kendime.
Eskiden çok umursardım artık değil 10
10 üzerinden 100 veririm
0.5..
10 verdim
8/10 ama yer yer 9 ve ya 10 attığım oluyor
10 puan veriyorum
2 veririm
7 falan
Keşke 10 deseydim ama 2