Selam'ın Günaydın🤞
#Bu hayatta seni en çok kim üzdü?

Selam'ın Günaydın🤞
#Bu hayatta seni en çok kim üzdü?

Korona dönemi hastalık sebebiyle kayıplarım üzdü ama bunlar beni kamçıladı hayatın anlamını önemini çok iyi kavradım gücümün ve sabrımın farkına vardım artık çizgim belli huzurlu kaliteli sağlıklı bir yaşam her saniyemin ve yaşamın güzelliklerini değerini keyfini bilmek mutlu bir yaşam sürmek tek hedefim..
Şu hayatta en çok özel hayatımdaki sevdiğim adam beni üzdü 🥲
Annem.
Beni en çok hayatta ki haksızlıklar üzdü.. bir de sevgisizlik üzdü. o kadar kötü insan seviliyorken. sevgiye aç ve sevilmeyi hak eden iyi insanların yalnız kalması aban haksızlık gibi geliyor oldukça..
Çok haklısın :(
Cevap
24Cevap
Eski kaynanam çok üzdü çok yıprattı beni ağlayarak uyuduğum gecelerin haddi hesabi yoktur
Çok yazık 😔
@fesfs canım demesi kolay da işte öyle de olmuyor sende iz bırakıyor hep neden niye diye sorguluyorsun
@ba-an-a aynen öyle gülüm 🌹 o değersizlik hissi insanı mahvediyor sen birşeyleri düzetmek için çırpındıkça , daha çok batıyorsun ve bu süreç beni inanılmaz yıprattı ama geçti gitti çok şükür 🙏 🥰❤️ şimdi daha huzurluyum daha mutluyum
Hep mutlu ol abla 🥰☺️
Amin canım inşallah 🙏 teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Ricalar 🤞☺️
Bu hayatta beni en çok üzen kişiye ben izin verdiğim için beni üzebildi. Artık geçti kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum.
Beni benden başkası üzmedi
Sevdiğim herkes üzdü annem babam da dahil. İllaki herkesin bir dokunuşu oluyor. Mecbur olacak birlikte yaşadığın insanlar sonuçta.
En kötüsü de anne ve babanın üzmesi çünkü bir evladı üzecek en son kişi bile değiller ki maalesef her anne baba bir olmuyor.
Öyle evet ama direkt değil dolaylı yollardan üzüyorlar kendi aralarındaki sorunlardan.
Maalesef :(
Aleyküm selam ve günaydın Şefkat Hanımefendi 🤞☺️ Onu tam olarak bilmiyorum ama insan hep dost elinden yarelenmekten üzülür
Kanka 😄 selam'ın günaydın nasıl ben buldum bennnnn
Ahahay 😃 ilham geliyor bana böyle birden yaa
Ben öyleyim işte uydur uydur söyle orijinal oluyor ama 😃
Her daim arabacı ☺️🤞 kanka desem de arabacının yeri ayrı dhdg
☺️🤞
Kendim. Kişinin kendisinden başka kimse üzemez. Bence üzüldüğümüz durumlara izin verdiğimiz için üzülürüz. O an orada olmayı tercih ettiğimiz için. " elimde değildi" denilir ama gercek değil.
Sevdiklerim sevgimi hak ettiğini düşündüklerim zaten en çok sevdiği kanatır en çok onlara Üzülüp kırılmaz mıyız🤔
Bu hayatta en çok beni ben üzdüm saçma sapan şeyler yaparak
Sevgilim olmadigi icin üzen birisi yok keske olsa hep uzulsem
En çok sevdiklerim tarafından üzüldüm ben hep , en büyük yanlışı hep onlar yaptı bana
ben bana hic acimadim be cok hor kullandim firavunun köleleri bile benden iyi durumda 😀
Hiç kimse beni derinden üzmedi, üzemez de o fırsatı vermem.
Hayat sürekli aynı başıma gelenleri beni üzdü.. Son 3 senedir katlandım çok yakında bitecek ümitle bekliyorum
Kendimden başkası üzemez 💆
Genelde aile bireylerim diyeyim
Beni kimse üzemez kolay kolay.
Süper 🤞
O anlık o da demi ben de öyle ağzıma geleni derim, kızarım sonra geçer. Unutmam ama aklımın köşesinde kalır yalnız 😃
Aynı bensin yeminle 😃 burcun ne benim boğa
Tamam işte 😃 aynı element burç
😃🌺
İnsanlar aşkom yaaa 🥹😭
😭😭😭
Aşko şu Emma Robertsın hayranıyım yaa ( fotoğraftaki kadın xndksksmsk)💖💅😽😻
Kadın olayyy 😃
Kendim, bunu saymiyorsakta babam
Üzmesine izin verdiklerim
En yakınımdaki
Çiçekleri kimse üzemez
Üzerine titrediklerim