Bir şeyden çok eminim, kendimi üzdüğüm kadar kimseyi üzmedim hayatta…

Bir şeyden çok eminim, kendimi üzdüğüm kadar kimseyi üzmedim hayatta…
Ölümler hastalıkları olan kişiler olduğunda yakın fertlerimden beni üzer. Ama üzüntüyü de sevinci de anda bırakmak gerekir. Zira üzüntüler hayatımızda travmaya yol açabilirler. Bunlar dışında aşk ilişkileri vs. beni üzmez bitmesi gerekiyor der geçerim. Kimseyi gitmez bitmez görmemek gerek Gelene hoş geldin gidene eyvallah demek gerek kırmadan.🍀✨
Bence de anladık ama biraz geç anladık
BEN bu saçma sapan insanları kararları ben verdim sonuçta insanlara güvenme yanılgısina da brn düştüm her insanın iyi bir yanı vardır vs vs bir insana dümdüz bakmak gerek empati yapmadan empati yaptık da noldu üzen üzene bundan sonra bundan olmaz geç bu kötü geç bu karaktersiz bu uygun değil bu arkadasım degil kıskanç iki yüzlü biri vs vs empati yapa yapa hayatımızın içine ettiler
Gerçekten beni en çok ben üzdüm ya
Bize değer vermeyen insanlardan uzak durmamızı isteyen bir Peygamberimiz var s. a. v bunun ne demek olduğunu kalbiniz yorulunca anlıyorsunuz.
Bu hayatta beni bir insan üzemez. sadece haksızlık adaletsizlikler üzer.. ya da yaşanabilecekken fırsat varken olmayan şeyler ya da yalnızlık
Cevap
5Cevap
Şimdi dönüp bakıyorum da bence verdiğimiz kararlar bizi üzebiliyor zaman zaman. İnsanların seçimleri belirler üzülüp sevinmesi olasılığını.
O çok üzüntü sınırını kimseye aşmadım galiba ya. Hastalıklar üzdü ama onlarda kasti bana yapılmadığı için eliyorum
Senin gönlün güzel hastalıklar da geçmiştir umarımız 😇
Teşekkür ederim ☺
Birilerinin beni üzmesine izin verdiğim için ya da gereksiz kimseleri bile umursadığım için en çok kendime kırılıyorum.
O senin ponçik kalbin. Olması gereken o ama sorun olması bi problem bence
Ben bu ponçik kalbimle ne yapacağım ya :(
Sen böyle güzelsin emin ol. Doğru olan senin ki seni üzenleri üzeriz merak etme 😇
Yakinim olan biri. Bu kadar uzdugunu bilse kendine ceki duzen verirdi ama iste empati ve anlayis yok herkeste.
Kendim sanırım hep yanlışı seçmelerim üzdü 😞 sonunda istemediğim birine dönüştüm
Ne açıdan
Her açıdan ruhsal fiziksel madden eski beni bilenlerin dalga konusuyum denebilir nerde o eski Tülay şimdiki sen sen gibi değilsin diyolar
Bilmiyorum. Artık beni neyi üzüp neyin mutlu ettiğini bile bilmiyorum.
Ne yapıyorsam kendime yapıyorum valla ya. İnsanın kendine yaptığını düşman yapmaz derler doğru
İsmi lazım değil o bir vefasız çıktı akskskdkflflf
Detay maalesef doğru. En çok kendi kendimizi üzüyoruz.
Ben pas diyorum dkdkdk
Hahaha neden be 😇
Kimse üzemedi, kendimde dahil.
Bunun dersini versene bi ara 😇
Dik başlı avakadolar üzüyor beni.
Neden böyle bunlar
En yakınlarım, akrabalarım
Kendimi üzdüğüm kadar kimse üzmedi beni
kendim üzdüm maalesef
Ben ve imkansız hayallerim
Ben, kendim ve sevgilim
Beni benden başka kimse üzemez