Boyum 160. Boyumu sorun eden biri değilim ama topuklu şeyler giyince kendimi daha havalı hissediyorum. Evde giydiğim 5 6 cm dolgu topuklu terliğim var, onu giyip normalde ulaşamadığım yerlere ulaşınca kendimi çok havalı hissediyorum🤣
Gerçekten havalı olan bence sağlam karakterli, güzel kâlpli ve akıllı olmak hem kadın hem erkek için belirtiyorum.. Bir de sağlıklı ve özgürse bir insan, hiçbir uzun boy onu alaşağı edemez.. Uzun boy kesinlikle şart değil bana göre. Bir erkeği de hiç bir zaman boyu uzun diye sevgime lâyık bulmam.. Ben de boyuma güvenirim hiç sorun etmem.. Fakat topuklu ayakkabılar her zaman harika hissettirir konu haricinde tabi 😃
Valla boyumdan memnunum. 1.78 boyum var he keşke 1.82 olsaydı derim. Ama boyumu seviyorum. . Topuklu ayakkabı duydum da terliği senden duyuyorum 😂🤣 kimi insan boyu çok takıyor kafasına. Kimi insan havalı takılmayı seviyor. Valla boyumu da seviyorum havalı olmaya da çalışmam. Zaten normal boyun yani kötü değil.😊🤲
Ahahah benim tabirim şu oluyor topuklu ayakkabı seksi duruyor ve stiletto ise ekstra seksi duruyor kalem etek vs ile bana hanım arkadaşlarım waoww çok seksi olmuşsun dediklerinde daha çok seks bana sonradan eklenmiş gibi hissediyorum kızlar diyorum kahkaha tufanı oluyore o an😂 uzun olmak aşırı olmamak kaydı ile güzeldir ama neden ise uzun beyler minnak hanımları seviyor dışarda da gözlemim bu😄😉
Çok kısa olmak ne kadar sorunsa 1.55 altı, 185 üstü olmakta o kadar eziyet ve sorunlu. Arkadaşlar arabalar masalar koltuklar bu boylar için yapılmazlar :D