Hiç bir şeye hiç bir kimseye tahammülüm kalmadı
Bir kelimeyi 2. defa söylemeye bile mecalim yok herkesin yaptığı gözüme batıyor
Galiba eskisi gibi de neşem yok
Ne oldu bana ya
Hiç bir şeye hiç bir kimseye tahammülüm kalmadı
Bir kelimeyi 2. defa söylemeye bile mecalim yok herkesin yaptığı gözüme batıyor
Galiba eskisi gibi de neşem yok
Ne oldu bana ya
Neşe konusunda (Bu fotoğrafıma bakma. Çünkü uzun zamandır ilk kez gülen bir fotoğrafım oldu.) ben de aynıyım. Şöyle bir bakıyorum da 2016’ da dahil olmak üzere kadar olan fotoğraflarıma yüzüm gülüyor, mutluyum. Sonrasında o kadar neşeli değilim.
Saçma sapan daha az insana denk gelmişim ve beterin beterine denk gelmemişim henüz, hâliyle yüzüm gülüyormuş. Son bir yıldır gönül ilişkilerinden de soğudum. Önceden olsa kendine çekidüzen versin diye karşı taraf gözünün içine bakıyordum ama artık direkt kestirip atıyorum. Yani en son geçen yıl bir ilişkim vardı iki yıllık. Sabrımın onun kadar taştığı bir ilişkim yoktur sabrımı taşıran başka ilişkilerim de olsa. Zaten ondan 5-6 ay sonra biriyle “Ben ilişki , evlilik düşünmüyorum.” dediğimde “Zamana bırakalım.”dediği için biriyle gidip görüştüm. Bir aya onu da hayatımdan canımı sıkan bir şey deyince kestirip attım. Demek ki biri ilişki istemiyorum diyorsa ya idare etmeyi bileceksin ya da ağzından çıkanı biraz kulağın duyacak. Zaten sevmiyordum. Zamana bırakalım dediği için gidip görüştüm. Normalde ilk görüşmek istediğinde görüşmedim de. Devamlı yazıp durdu. Kaç kez görüldü attım? Ondan sonra da zaten kimseyle de görüşmedim. Çünkü sağlam soğudum ilişkilerden.
Çok sinir bozucu bir durum değil mi?
Ya yas aldıkça artık tahammül edemez olduk ya zamanında yaşatılan sorumluluklar gün yüzüne çıkmaya başladı (melankolik olarak)
Bir insanın tahammulsuzlukten hayatına birini almaması gerçekten moral bozucu durum hoş hayatindayken de moral bozuyor ya o da ayrı konu
Az insan sevmeye başlamak
Az konuşmaya başlamak ne bilim her şeyi en aza indirmek
Sanırım 30 dan ve yaşananlardan sonra böyle hissetmek normal
Çok isterdim gamsız olmayı
Bayılıyorum gamsız kimseyi takmayan m al gibi yaşayan insanlara...
İlişkiler konusunda umarım seni yormayan seven saygı duyan bir insanla karsilasirsin❤️
Ben de çok imreniyorum gamsız insanlara. Umarım sen de seni yormayan , seven ve saygı duyan insanlarla karşılaşırsın. Teşekkür ederim.❤️Birinin olmaması daha huzurlu bazen sıkıcı olsa da. İnsanın kafası rahat oluyor en azından.
Cevap
4Cevap
bence de böyle bir şey Tükenmişlik sendromu
Bence değişiklik yap aksi takdirde cevrendeki insanlari da kaybedeceksin böyle giderse
Tükenmişlik sendromu deniyor buna çok geç olmadan yardım al ben tam 2 sene yaşadım bu durumu benim gibi zamana bırakma kendine yazık edersin
Valla nolmus da kötü olmuş
yanliz kal
Senin ki bıkkınlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar