Zaaflara yenik düşmek midir bu?

Merhaba arkadaslar. Su an 20 yasındayım. Yaklasık 4 sene önce aska inanmaz bir hayat yasarken biriyle tanıstım ve resmen asık oldum cünkü herkes gibi pesimden kosmadı canımı acıttı git gide baglandım. Umursamaz biri tipik bir ikizler burcu kendi de ne istedigini bilmiyo aslında. Son 4 sene icersinde sürekli koptuk barıstık o sırada onun hayatına girenler olmustur tabi ama ben kimseyi istemedim ne zaman gelse hep affettim inandım degisir diye. Cinsel anlamda beraberlik yasamadık ama yasadıgımız seyler de oldu. Sadece bunun icin benimle sürekli gidip geliyo bana diye düsünüp kendimi üzdüm. Sonra gelmek istedigi zaman reddetmeye basladım ters davrandım ve bu onu delirtti zorla benden baskasının olamazsın moduna girdi. Sevgili olamadık hic tam anlamıyla bana sevgili olalım dedi ama güvenemiyorum. Yarın hayatımda olur mu degisir mi çözemiyorum. bir gün öyle bir gün böyle yok oluyo sonra istediginde tekrar cıkıyo. Yelkenleri suya vermicem desem de dayanamıyorum. Son olarak dün bulustuk napıyorum ne ediyorum herseyi takip ediyo kıskanıyo baskasının olamazsın diyo seni seviyorum diyo sonra beni öptü dayanamadım öpüstük kendimi sana inandırıcam bu sefer dedi sevgilim ol dedi ama bisey diyemedim ne kadar istesem de diyemedim. Yüz yüze farklı ama yüz yüze degilken mesajda konusamıyoruz bile degisiyo hersey. O da farkında birbirimizi artık ne kadar tanıdıgımızın bide cok sinirli yapı olarak. Size bundan sonra ne yapmalıyım nasıl gider bu? Engel olamıyorum kendime. Simdiden tesekkürler
Zaaflara yenik düşmek midir bu?