Neden yapılır ki🤔 Görmedikleri için mi yoksa hissettikleri ezikliği örtme biçimi mi?
Sizi de anlamaya çalışıyorum ya iyi insanmıyım ne😇😂
Sizi de anlamaya çalışıyorum ya iyi insanmıyım ne😇😂
Net görgüsüzlük ve terbiyesizlik. Hayatta hiç sevmeyeceğim insan tipi olan kibirli modeli. Maddi varlıkları insanların üzerinden kendi gururunu okşatmak için kullanıp, başkasının gururunu hiçe sayanlar saygıyı hak etmiyor. Ve böyle insanları toplum içinde yükseklerde gördükçe insanlıktan utanmamak elde değil maalesef.
Ahmeeeett bak damlaların mutfak robotu varmış biz de alalımm. Ahmeeeeet bak damlalar Dyson almış biz de Dyson alalımmmm. Yani gösteriş yapmak sidik yarışıdır. Ruhlarını paraya sattıkları için insanlara bak benim var senin yok diye büyüklük tasladıklarını zannediyorlar. Üstünlük tasladıklarını zannediyorlar. Yazık...
Sadece kıskanç insanlar gösteriş yapar bence. Kıskanç insanların isteği başkalarını özendirmek oluyor genelde. Her konuda gösterişe karşı değilim. Düğün. kına gibi önemli organizasyonlarda gösteriş çok sırıtmıyor ama bazıları gösteriş işini çok abartıyor.
Düğün vs ekstrem şeyler zaten gösterişli olsun özel gün çünkü benim kastım günlük hayatında basit şeyi abartanlar
Ruhu aç olan tatmin olmayan insan gösteriş yapar. Aslında aç kalma nedeni de budur yaşamak yerine gösteriş yaptığı için doyamıyor 😄 hayatı kendin için yaşayacaksın başkalarına göstermek için değil
Cevap
14Cevap
Neyin gösterişi bu mesela? Arkadaş arasında goygoy başkadır, ortam içinde başka. En çok da sevgilisini göze sokmaya çalışan insanlar gösteriş budalası gibi geliyor
Kıyafetini yediğini içtiğini abartmak. Masaya cüzdanını araba anahtarını koyan erkolar gibi düşün işte😂 millet "aaa iphone'u var" desin diye koşa koşa alanlar gibi gibi
Kafamı duvara vurmak istedim 😂 etiketle kişilik yapmaya çalışıp bomboş olanlar
Çok güzel özetledin😂 sen dur onların kafayı vururuz🤭
Görgüsüzlük alası. 😇 saatime bak, kahveme bak arabama bak. Sevgilime bak insallah ayrilirsiniz hshsh
Allahım bize demiyor, yanlışlıkla bizi ayırır falan tövbe🤭
Sağol aşko çook amin 🙏💕
Evet, belki gösteriş yapmıyordur da o kişi, giyinmiştir, insanlar gösteriş yapıyor zannediyordur.
Merhaba,
Kişilik ve karakter meselesi, sevmem, görgüsüzlük diyemem uzak ırak olsun! 😅
Canları cehenneme! 😅
Bilmem ben fakirim ya her şey bana lüks geliyor anlamıyorum o yüzden 😂
Tam inanıcam gülme geliyor 😂
Gülme ama gülersen olmaz 😂
İnandırıcı olmaz haklısın🤭
Daha gidip akşam yemegınde karpuz ekmek yiyecem 😔
Kesin kuzu çeviricek😂 bende geliyim🥲
Kuzu 🤤 offf olsada yesek 😔
Fakirsel haller hiç yakışmıyor😂 kuzuyu ye beni yeme🤭
Ağzını kırarım
Offf🤭
Görgüsüzün oğlu oldu, tatsız olaylar yaşandı 🤭😂misali
Ahahahsha harika yorum😂
Gösteriş yapmak esasında kişinin kendisiyle arasının pek iyi olmadığını gösteriyor bence. Özgüveni eksik ve bir şeyleri abartarak, sergileyerek o eksikliği göstermemeye çalışmak. Kendinden razı olan insan kendini ispatlamaya, yüceltmeye çalışmaz.
Allahtan utangaç bi insanım..😂
Ama yapana da hakkını veririm..😂
Evet eziklik hissini bastırmak için bence, kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar bir nevi
İç dünyasında oluşan ezikliğini maddi imkanları doğrultusunda gösteriş yaparak bastırmak.
Bence görgüsüzlüktür.
Bizim ülkenin çoğunluğu gösteriş budalası ve görgüsüz olduğu için minimalist insan yok denecek kadar azdır maalesef.
Görgüsüzlüğün Kralı hem de
Aşağılık kompleksinden kaynaklanır.
Bana görgüsüzlük gibi geliyor.
Bence yapmasanda diyecek olan der 🤔
Görgüsüzlük, basitlik tamamiyle.
Sorunun cevabını açıklamada vermişsin.
Hem de daniskasıdır.
bence abartı olmadığı sürece görgüsüzlük değil
Evet
Görgüsüzlüktür
Evet
Görgüsüzlüğün alâsıdır hemde 😂