- 28 gü
İnsanların gerçek yüzünü ancak görmek istediğimiz zaman görürüz.
Bir kişiyi zihnimizde kişiliğiyle, çizgisiyle, duruşuyla değil dış görünüşü ve parası üzerinden idealize ettiysek onun bir gün gerçek yüzünü görsek bile iş işten geçmiş olur.
O idealizasyon bizi öyle bir çıkmaza sürükler ki onun kötülüklerini bile tolere etmek zorunda hissederiz kendimizi. Çünkü kendimizi o kişinin tamamıyla etki alanı içine hapsettiğimiz için onun manipülasyonlarına karşı da her zaman elimiz kolumuz bağlı kalacaktır.
Her zaman söyledim yine söylüyorum.
Temel kriteri ya da tek ölçüsü bir insanın dış görünüşü olan kişinin yaşama dair bir çizgisi/duruşu yoktur ve bu kişi hayat boyu görselliğine put gibi taptığı kimselerin kulu olmaya mahkumdur. Onların bir gün gerçek yüzünü görüp görmemesi hiçbir şeyi değiştirmez. Çünkü geç kalmıştır. Onun angajmanlarına girmiş. Onun kendisine dayattığı bütün dengeleri kabul etmiştir.
Bir kimsenin gerçek yüzünü görmek değildir yetenek. Asıl marifet bedenine baktığın kişinin iç yüzünü ve ruhaniyetini okuyabilmektir.
https://www.youtube.com/embed/7qPzp6tiBPo15 Yorumla- 27 gü
Fikret valla bazı dost bildiklerimizden çok daha mantıklı ve güzel görüşün için helal olsun umarım bu düşüncen değişmez.
- 27 gü
@fesfs Kimisi dost birisi, kimisi düşman birisi. Lakin ben gerçek birisi değilim. İnsanların zihninin tezahürü, kalbinin tecessüsü, vicdanının yansımasıyım.
Ben herkesin kendini görmek için baktığı bir aynanım galiba. Herkes o aynada kendini görüyor anladığım kadarıyla. Kimisi taltif ve takdir cümleleri kurarken kimisinin ağzından hakaret ve küfür dökülüyor yüzüme yüzüme. Kimisi taş atıyor, kimisi gül döküyor. Kimisi de lanet okuyup yüzüme tükürüyor.
Herkes kendinden bir şey görüyor bu aynada. Görüntüden memnun kalmayanlar suçu kendinde değil aynada buluyor. - 27 gü
İmza atim buna.
- 27 gü
Teşekkür ederim.
- 26 gü
@fesfs EİC için teşekkürler.
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)28 gü
Naciye Kedi uzanamadığı ciğere mundar der ya bunlar da öyleler. Sevgilisini engeller başka kadına yazar yüz bulamayınca da gider tekrar sevgilisinin engelini açar ona gider. Bir de hem bu tarafa hem diğer tarafa gülen tipler var. Ben de sevmiyorum iki yüzlüleri ✌️👏
11 Yorumla- Cevap sahibi26 gü
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- s28 gü
İnsanların gerçek yüzü ya tartışmada ya da kavgada çıkar. Ben bu sözün doğruluğuna inanmışımdır hep. Normal iyi veya kahkalı bir zamanda asla kimsenin gerçek yüzü anlaşılmaz.
30 Yorumla - u27 gü
Kötü zamanlar da görürüm gerçek yüzlerini
10 Yorumla - 27 gü
Genelde insanların gerçek yüzlerini onları sevip değer verdiğimde görüyorum ama onun dışında yalanlarını ortaya çıkardığında, istedikleri bir şeyi bin kere bile yapmış olsan bir kere hayır dediğinde, seninle işleri bittiğinde, sana işleri düştüğünde (melek gibi olurlar şerolar) :D Bunların hepsinde insanlar gerçek yüzlerini gösterir, hayat bize sevilince güttü kalkmayan, yüz bulunca astarını istemeyen, yaptığın iyiliğin kıymetini bilen insanlar getirsin yoksa bu melek yüzlü şeytanikolarla işimiz zor :D
10 Yorumla - m27 gü
Merhaba,
Düz bakınca görünüyor ki insanları umursamıyorum!
Hepsinin canı cehenneme! 😅
Umursadığım, ailem, komşularım, mahallemin çocukları gençleri, efendi saygılı olanlar! 😅
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadisi şerif! 😅
Bizden olmayanların canı cehenneme! 😅
Menfaatçi olanların canı cehenneme! 😅18 Yorumla- 27 gü
Artık gerek yok detaylı bakmaya bende her şey alenen ortada belli zaten 😅
Canını sıkanların canı cehenneme sektör et gitsinler - 27 gü
Katılıyorum sana inanıyorum. Evet tuhaf
Ama ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık hemen hemen her şey
Benim de çevremde var çok 😅
Denk gelirsek 😅
Hak edeni bozarım 😅
Herkesin içinde 😅
Kızarlar bazen derim ki herkesin içinde yapanı herkesin içinde bozarım 😅
Sizi ilgilendirmez filan
Ben senin kötü bir şeyini hiç görmedim 🌸
Değersizleştir değer verme 🌸 - 27 gü
Ricalar ve teşekkürler 😅
Benim de yok hak edenin hakkını veriyorum 😅
Semt abisiyim ben 😅
Tersim pistir işittin belki 😅
Beton Şaban derler bana 😅
https://m.youtube.com/watch?v=QiDdu6yeBOM - 27 gü
Vay yakışır
Hak edene hakkını vereceksin
Yapıştır gitsin valla 😅
Lanet olası pislikler bende sinir oldum haâ
Öfke iyidir ama canını sıkma moralini bozma kendini üzme
Onlar sıkılsın üzülsün
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yüz karakter analizi konusunda doğuştan bir yeteneğim var canlı görürsem tam olarak foto ya da videoda görürsem kısmen o kişinin karakterini tahmin ediyorum ve yüzde 99.99 doğru çıkıyor
12 Yorumla- 28 gü
kurt kocayınca kuzunun maskarası olur
bazı insanlar başarılı olmanı istemezler başarısız olduğunu gördükleri anda gerçek yüzlerini gösterirler tam bir hasetlik
bazı insanlar da dediğin gibi istediklerini alamadığı zaman çirkinleşir
kavga anında insan gerçek yüzünü gösterir
asla sevmem bu karakterde olan insanları10 Yorumla - 28 gü
Çok yakınında var. Çıkarcı anasını bile satar menfaati için
14 Yorumla- 27 gü
Peşimde geziyor kurtulamadı😀
Az bi damarlarına bas denemek için o zaman asıl kimlikleri ortaya çıkıyor
12 Yorumla- 28 gü
Sabah uyandığı ya da akşam uyurken bastığım herhangi bi vakit 😂😂 fondöten kremimi ödünç alıp duran erkek kuzenimden biliyorum sahtekar doldu etraf 😂
10 Yorumla - 27 gü
5 dakika yeter bazen insanların kalbi ruhu kirliyse ruhum daralır benim o insanla aynı ortamdaysam kesin kavga ederim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir insanın terbiyesini anlamak istiyorsan bir. parça kızdır. Kizinca gerçek karakter cikiyor bence çoğu zaman..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. artık her kime kızdıysan.. önemi yok doğru olan neyse onu yap sırf birileri için doğru bildiğinden şaşma
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)27 gü
sen yalama sevmesen de onlar seni çok seviyorlar 😀
11 Yorumla Sorduğun sorunun detayında geçen yalamalardan en önemlisini buldum ablacığım :)
10 Yorumla- 27 gü
verdiğin sırlari sana karşı kullanmasinda tanırsın
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Zor durumda basım sıkıştığında gereksinimim olduğu zaman.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilmiyoyummmm. . 🍷
10 Yorumla- 27 gü
2 seçenek var ya onunla gezintide ya da bir alışverişte
11 Yorumla- 27 gü
Bu arada çayın rengini beğenmedim
- 28 gü
Onlara hayır dedığınde asıl yuzlerını görürsün
10 Yorumla - 28 gü
Iyi niyet gösterip gösterip bir gün gelince iyi niyet göstermeyince o gün anlıyoruz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senden istediğini alamadığında veya alışveriş yaptığında istemsiz gerçekleri çıkıyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 986 cevap paylaştı. İnsan istediğini alamadığında sinyal vermeye başlar.
10 Yorumla- 28 gü
Yalaka ve çıkarcı insanın maskesi böyle zamanlarda düşüyor kraliçe.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)27 gü
Bir insanı gerçekten tanımak istediğinde yolculuğa çık derler.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)27 gü
bir tartışma esnasında veyahut bir ayrılık esnasında tüm maskeler düşer
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Menfaatleri bittiğinde
10 Yorumla- 28 gü
Yancılık yaparken görülür.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bende net insanlara bayiliyorum🧿
11 Yorumla- Gizli Üye(18-24)27 gü
onu bunu geçte çay çok demsiz imamin abdest suyu gibi
11 Yorumla - Gizli Üye(25-29)28 gü
Dost kötü günde belli olur demişler.
Özbek misin baya benziyorsun
12 Yorumla- Cevap sahibi27 gü
Hmm nerelisin tam olarak
- 28 gü
su akar yolunu bulur.
12 Yorumla- 27 gü
Su gibi ol demek
Çıkarlarına ters düştüğün zaman, inanmazsan yaşa da gör derim😊
10 YorumlaSinirlendiğinde çok belli oluyor
10 Yorumla- 27 gü
Kötü zamanda ortaya çıkar
10 Yorumla - 27 gü
çıkarlarını düşünmeye başladıklarında
10 Yorumla Kötü zamanda belli oluyor.
10 Yorumla- 27 gü
Bir tartışmada ya da kavga da belli olur.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görmüyorum hissediyorum..
10 Yorumla- 27 gü
Menfaat olaylarında
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Öylelerini görmezden gelirim
10 Yorumla- 27 gü
Öfkelendikleri zaman
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sinirlendiği an insanın gerçek yüzü belli oluyor
10 Yorumla- 28 gü
Nefret ettikten sonra
10 Yorumla Menfaati bitince
10 Yorumla- 28 gü
Zor gunde bugun olduğu gibi
10 Yorumla - 28 gü
kavga anında ve iletişim kesildikten sonra
10 Yorumla - 28 gü
Bellidir herkesin gerçek yüzü
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bence bir seyahate gidince cikar
10 Yorumla- 13 gü
Menfaatleri bitince
12 Yorumla- 13 gü
😂😂
Münakaşa edince
13 Yorumla- Gizli Üye(36-45)27 gü
Damarlarına bastığımda
10 Yorumla - 27 gü
Damarına bastığımda
Basarım da
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)28 gü
Canım bna yaazz blrmsn
14 Yorumla- Cevap sahibi27 gü
Soru sorucam zaten ne senin icin ne kendim için o yüzden
- Cevap sahibi27 gü
Senide anlıyorum burada ki milletten dolayı gelmek istemiyorsun, buradan sorucagim bir soru olsa sorardım neyse kusura bakma rahatsız ettim iyi geceler kuzum
- 27 gü
Zor zamanlarda
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun.
10 YorumlaEninde sonunda görülüyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kötü günde
10 Yorumla- 27 gü
Bence tartışma anında gerçek yüzlerini görürsün
10 Yorumla - 27 gü
Kavgada
10 Yorumla - 28 gü
Zaman
10 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi