kız gibi yazıyolar ya, erkek dediğin biraz sert, baskın olmalı : D. Sürekli her cümleye random atıyorlar, 🥺🥺atıyolar, tamammm yazıyolar, acayip itici.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Random nedir ben anlamıyorum cidden korkunç bir durum emoji neden var
Feminen tavır takınan erkeklerden zerre haz etmiyorum asla iletişim kuramam öyle biri ile
Iki cins de kendini kaybetti bence.. Kizlarin, kadinlarin agzinda küfür eksik olmaz oldu. Erkekler, hele belli bir grup agir abi olayim derken tam şorşak oldu (şu düdük paçalı, yelekliler). Kantarin topuzu kacti maalesef ve giderek daha da iğrenç bir hâl alıyor
Kadınlar Erkeklere Erkekler Kadınlara özenir oldu..
Sorna diyoruz ki neden başımıza bu felaketler geliyor..
Artık allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim..
Kız arkadaşlarım bozdu beni baya ya bide Mika'dan aşko kelimesi ağzıma takıldı karşı cins gelene geçene aşko diye hitap ediyorum
Acayi itici o da ya ama en kötüsü şey bence en normal cümleye bile gülmedikleri halde random atmaları sürekli hshshsh shaha falan bu ne yani😃
Sevgililerimle normal kız arkadaşlarımla falan hep birbirlerimize aşko diye hitap ediyoruz lanetlenmiş gibiyiz valla
Şaka mı, ayoolll falan da demiyorsundur umarım.
Onuda diyoruz tüh metroda tramvay otobüs fark etmez telefonda aşko kuşkolu konuşuyoz millet bakıyo bu ne ayak aw diye xD
Adın da mertcan mesela hiç şans yok ndbdjnfndb
Adım mert ya mertcan değil
Telefonla arıyom kız irem noldu anlat diyom metronun içinde
Fnekmdmdmekoemd saka mi ya
Kızların içinde dura dura değişik bişi oldum gittim ama aşırı rahat bi insanım benden yana sorun yok eğleniyoz işte kendi içimizde xD
Oje de suruyolar mi sana😃
Yok la muhabbet olarak sadece ama erkekleri ratelerden bendende görüş alıyorlar arkadaşlarımı bile rateliyorlar aw
😃😃
Ya Nisa diye bi arkadaşım var kızla sevgilimiyiz arkadaşmıyız belli değil aw buna diyom git başkasıyla sevgili ol diye sevgili oluyo sonra ayrılıyo yine geliyo sonra buluşuyoruz irem ben nisa ve irem beni kızın önüne itiyor aw yem gibi zor kurtarıyorum hep :D öbür arkadaşlarımda kafa buluyo bi olay oluyo diyom anlatmayın şunu aşko diye akşam arkadaş grubunda ki herkesin haberi olmuş tüm gün susmak bilmiyolar
😃 hoşlanıyor musun sen
Hayır normal arkadaşım ama o benden hoşlanıyor gibi bide inadına kızın önüne iktiriyorlar kızda bırakmıyo peşimi laylaylom takılıyoz
Belki senden hoşlanıyorsa irem'e söylemistir o da o yüzden ima olsun diye itiyor olabilir. Dememisse de irem kendi kafasında sizi shipliyor. Her türlü bi yakistiriliyosunuz yani ve senin tepkin de önemli, sen hayır demezsen, bir şeylere karşı cikmazsan hoşuna gittiğini düşünürler 😃
Hoşlanıyormu bilmiyorum ama kız dertli baya bende kıza iyi geliyorum gibi eskiden dert anlattığı sırada yanımda ağlamıştı bide irem'in ağzından laf almak imkansız resmen konuşmuyor kız kendi istemedikçe
nisa'ya da sadece arkadaş olabileceğimizi en baştan söylemiştim ama duygusal tarafı ağır basıyor galiba
Yavrum, ev erkekleriyle konuşup olayı genelleme. Halen sert haşin erkeğiniz burada ama sadece yağsız çıtırlarla fingirdiyor
Bilgin olsun isterim erkekler evlendikten sonra değişmiyor. Çevrem maço erkek diye yırtınıp evlendikten sonra pişman olan kızlarla dolu. Yani maço evlenince de maço olacak onu bil istedim.
Evet öyle başladı. Cidden emoji varken random ne istisnasız hepsi yapıyor.
Komik şeye random atılabilir ama evet bazıları kendini kaybediyor
evet aşkım ya çuk haklısıınnn hatta birini ( @zeusunoğlusu ) kuaförden aldım geldim şimdiiii
Off çok zordu çook shdbd
ben çok eğlendiimmm
Uzaktan davulun sesi hoş geliyor tabi shdb
puahauahauahaa hangi uzak acabaa? konuşturma beni jdkdjddj
Bencede konu kapansı. Sıkatiyyy al yavrucum beni🛸🛸
Kibarlık feminenlik oldu. Sana mağara adamı lazım bence.
Kızlar da maskülenleşti, cinsiyetler rol değiştiriyor.
İki cinsiyet de birbirine benzemeye başladı. Gay bunlar.
Random feminence gibi mi cidden
gereksiz yere sık kullanılması evet, onun dışında hayır.
Altta bir arkadaşın örneği var, bakabilirsin
Gereksiz yere kullanmak zaten başka bir sorun
Aw memlekette erkekler jartiyer çeker oldu
hanımcılık kazanır dediniz erkekler i.. bneleşti
Hayır siz dağ ayısı seviyorsunuz sadece
Hayır ama dediğim gibi erkekler sana hoş geliyor mu cidden?
Sert baskın erkek istemiyorum ben, emoji ve random da bir tek kızlara özel değil benim hoşuma gidiyor kullanması. Daha samimi oluyor 🥰
Olabilir saygı duyarım, mesela bana aşkım, bebeğim💜💜💜, böyle şeyler hiç samimi gelmiyor. Onun yerine düz, yavrum dese daha iyi
Ben de onu sevmiyorum 😄 neyse herkesin kendi tercihi..
Şükürler olsun ki benimki öyle değil
Burdayım sertlik
Bir de cümlenin sonuna nokta koyacaksın, emoji de yasak. offf of😃
Noktayı koyduk zaten 😂
Sert istiyorsan sert de yaparız aslanım
Hele şu üzgün emoji ler
Felaket gerçekten
katiliyorum
Tabi efendim
Hem de aşırı
Ne alaka gdjjgjj
yapma şunu işte 😃
Sert erkek mi olayım🤨
Emoji de atmaz erkek adam😃
Atınca noluyor sonuçta kestirmedik ya hhjjg
Bak mesela randomu ben gerçekten kahkaha attığımda, harbiden komik bir şey olduğunda atarım, gülmüşse atsın problem yok ama ekrana dik dik bakarken hshsshdh yazmak garip yani 😃
Gerçek duygularnı sana yansıtsa sıkıcı ve çekilmez biri gibimi olsun istiyorsun orada amaç benim kendi meselelerim olabilir ama sana yansıtmak istemem demek erkekler sorunlarını saklamak ister.
Bak böyle iyi oldu, ciddiyet, sertlik katıyor insana
ne istediğine emin ol sonra gerçekler acıtır üzülürsün ağlama burada vızvız
Uzulmem 😃
Hayatın hep eğlenceli tarafını yaşamış kızlardansın sende üzülmessin tabiki prenses
A w topları
Vardı benim bir erkek arkadaşım, ayyyhh nasılsınız diye ortama giriyodu😃
Kız arkadaşım de erkek deyip bize ayıp edıyorsun