Şüphelendiğiniz bir olayda, ipuçlarını uygun bir şekilde toplayıp, sonuçlarını doğru değerlendirerek şüphenizin doğru olduğunu ispatlayabilir misiniz? Yoksa bazı durumlarda tehlikeli olacak ipuçlarını aramaktan vazgeçer misiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Evet çok garip bir şey var diyim ben duydum ya işte birinin kız kardeşini seviyor ama o istemiyor yalancı işte onun arkadaşını gördüm sonra resimleri ve bir kız sonra o benim imtihanımmış haberim yok 3. yol kesmede eski anı canlandı kurtuldum sonra şüphelendim ve gerçekten oldu kuzen ve arkadaşı bana tuzak kurdular yani demiş sonra resimler buldum kız için bir doktorun sayfasında nişan resimi var ve ben şüphelendim
Dedektiflik sayılır mı bilmiyorum ama konuştuğum insanların yüzündeki her detaya farkında olmadan inanılmaz dikkat ederim. 10 saniye konuştuğum insanın yüzündeki sivilcenin bile sayısını ezberlerim. Küçüklüğümden beri var aslında. Belli olmuyordur umarım
Benim biraz fazla gelişmiş olabilir 🙈 şüphelendiğim bir durumda ipuçlarını bir araya getirerek olayın doğruluğunu ispatlayabilirim... Bunu yapmışlığımda varrr🙃🙃
Dikkatli biriyim bunu yakınlarımda söyler ama sanırım bunun sebebi fazla detaycı olmam, karşımdaki kişiyi biraz samimi olunca çözerim fakat saf ayağına yatmayı seviyorum, ee hercule poirot'un yandaşı derler xd