Polisiye dizileri izlemek zevkli oluyor, insan bazen kendini olaya fazla kaptırıyor. Ama gel gör ki fizik, kimya, biyoloji, sosyoloji, kanıt aramak için bir dünya farklı yöntem var. Düşündüm de bunlardan çoğu bende yok 😂 ben en iyisi izlemekle yetineyim 😅 Sen kanıt bulmakta ne kadar iyisin?
Ben eve girdiğim zaman ben yokken neler yenilmiş misafir mi gelmiş gayri ihtiyari bir dedektif edasıyla etrafa bakmayı seviyorum güvensizlikten değil yanlizca doğru tahmin hoşuma gidiyor sorguya da küçük kızımı çekiyorum ağzında bakla ıslanmaz çok Sherlock Holmes okumanın zararları 🙂
Müge anlı da 3 kere bu katil dediğim kişi katil çıktı...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir defa vakti zamanında Gaziantep' bombalı saldırı yapan bir öğretmen vardı onu yakalattığımı düşünüyorum ve geçen günde araba ile torbacılık yapan biri zatı muhterem yeter ki şüpheleneyim
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Diyarbakır licede sivil araç içinde keşif yapan bir terörist grupu tespit ettim aynı gün köye 2 münibüs giriş yaptı direk bunu üstlerime bildirdim normalin dışında olanlar şeyler di ve o gece hepsi silahlı terörist çıkmıştı üst bölgesine sızmaya çalıştılar ama bizim onları fark ettiğimizi ve önlem aldığımızı anlayınca araçlar ile kaçtılar sene 2011 farkındalık eğitimi alman ve kendini bunun üzerinde geliştirmen lazım farkındalık her şeyin kapısını açar çakra gibi düşün
Dönüp dolaşıp aynı şeyleri izliyorum ben. Bitiremiyorum. Bir süre sonra baştan başlıyorum. CSI Miami, CSI New York, Criminal Minds. Çok eski TRT’de yayınlanan Kanıt Peşinde diye yabancı bir dizi vardı. Bulsam o güzel aslında ama kayboldu gitti.
Genelde dizi bakıyorum evet. Onu bitirdim yıllar evvel. Sağlam dizi. Buldum bu arada o dediğim eski diziyi. CSI Crime Scene Investigation. Düzgün link bulabilirsem başlarım şu saniye.