Kişilik & Karakter Kendini sıkma neden olur? Nckdlcllod Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duygusal olarak. Güncellemeler1 yıl Allahm ben bu durumun içinden çıkamazsam ben öleyim, öldür beni diyorum. bazen. Kendini sıkma neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Stresten mutsuzluktan 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başkaları sikmasın diye sen kendini sıkıyorsun 😂 0 3 Yorumla Nckdlcllod 1 yıl Hmm evet korku ve güvensizliktn dolayı olabilir başkaları sıkmasın diye ben sıkıyorum olabilir. Yorumla EemreE34 1 yıl Ne güzel işte savunma mekanizman güzel çalışıyor yoksa adamı yerler bu devirde Yorumla Nckdlcllod 1 yıl Yani bizi konfor alnımda mı tutuyor ateşkesss Yorumla
Göktuğh Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Birçok nedeni olabilir hayatını bilmem lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Stresten mutsuzluktan
Başkaları sikmasın diye sen kendini sıkıyorsun 😂
Hmm evet korku ve güvensizliktn dolayı olabilir başkaları sıkmasın diye ben sıkıyorum olabilir.
Ne güzel işte savunma mekanizman güzel çalışıyor yoksa adamı yerler bu devirde
Yani bizi konfor alnımda mı tutuyor ateşkesss
Rahat bırak ramka kadana
Birçok nedeni olabilir hayatını bilmem lazım
Stres