Kişilik & Karakter Güne hangi duyguyla başladınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Hastalandum. Altı üstü soğuk su içmiştim 🥺 Güncellemeler1 yıl Geçmiş olsun diyen arkadaşlar teşekkür ederim 😇 Güne hangi duyguyla başladınız? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Gereksiz bir sinirle başlamıştım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Her zaman ki gibi Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Her zaman sinirle başlamıyorum Yorumla Soran 1 yıl İnandım taaam taaam😏 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Keyfin bilir 😬 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun. Muazzam bir karın ağrısı ile başladım. Kahvaltımı yapıp, hemen arveles içtim. 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Çok şükür diyerekten başladım, hayırlısı diyerekten devam ve geçmiş olsun, geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı olsun! 😅 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Geçmiş oyşun 🥺 Güne kütü bir psikolojiyle başladım 🦄🦄 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben bugün hasta bir ruh hali ile başladım 😂😂 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Ben nerdeyim dedim yine koltukta uyuyakalmışım😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Özel bölgemde inanılmaz bir acıyla 2 1 Yorumla HotKiss 1 yıl Neden Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. AçımGeçmiş olsunYe yat su iç 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. cok normal basladim hicbir duygu yok su an 1 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Açım her sabah hemde yemek yemeden mutsuz başlarım 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun... 1 0 Yorumla
Seddeffe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yorgun ama iyi simdi 1 1 Yorumla Seddeffe 1 yıl Gecmis olsn Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bunyen zayıf demekki 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. mnyaklık sdfds 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Umut 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kötü başladı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gereksiz bir sinirle başlamıştım
Her zaman ki gibi
Her zaman sinirle başlamıyorum
İnandım taaam taaam😏
Keyfin bilir 😬
Geçmiş olsun. Muazzam bir karın ağrısı ile başladım. Kahvaltımı yapıp, hemen arveles içtim.
Merhaba,
Çok şükür diyerekten başladım, hayırlısı diyerekten devam ve geçmiş olsun, geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı olsun! 😅
Geçmiş oyşun 🥺 Güne kütü bir psikolojiyle başladım 🦄🦄
Ben bugün hasta bir ruh hali ile başladım 😂😂
Ben nerdeyim dedim yine koltukta uyuyakalmışım😂
Özel bölgemde inanılmaz bir acıyla
Neden
Açım
Geçmiş olsun
Ye yat su iç
cok normal basladim hicbir duygu yok su an
Açım her sabah hemde yemek yemeden mutsuz başlarım
Şimdi uyandım
Geçmiş olsun...