Kişilik & Karakter İşteyken arada kaçamak yapar mısın? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu aralar hakettim.. 🤭 Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 İşteyken arada kaçamak yapar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İlker65 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kaçamak içmekle olmaz benim çalıştığım işte jeryerde kamera mümkün değil 5 yıldır çalışıyorum daha sonra yemek molası içince zaten gerek yok bence 1 0 Yorumla
ercan343737 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Genelikle hada hep yaparım 😂😂 genelikle hep uyurum 😂😂işte 1 2 Yorumla İlker65 1 yıl Bende uyurum oturarak Yorumla ercan343737 1 yıl Benim iş icabı uyuyom😂😂 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Cumartesi günleri evdeyim.Ama iş te iken çay ve kahve keyfim oluyor 1 0 Yorumla
TheForeigner Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yok Ben genelde çağrı merkezinde çalışıyordum yani o dönemlerde çok fazla fırsatım olmuyordu en fazla yarım saat mola oluyordu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Arada bir tuvalete sigara içmeye gider yarım saat gelmem. Bak kafam yine dumanlandi. 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cay sevmiyorum ama kahve olursa olur. 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bugünlük bi çay içeyim dedim o da acı çıktı.. 🤦♀️ Yorumla nomercy7 1 yıl Onu da anlamiyorum. Cay iciyorlar aa diyor cay cok iyi, bir daha iciyor bu kotu olmus. Bana ikisi de ayni geliyor 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Çayı 6 saat beklettiklerini nereden bileyim ben.. 😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ben direkt eve gelıyorum 😂 1 7 Yorumla Myblue2025 1 yıl Niye nispet yapıyorsun sen şimdi.. 😅 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Nispet degıl kız kaçamak dedin ya aklıma direkt eve gelmek geldi 😂 ya da hiç gitmemek 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Evde oturduğun günlere sayıp eve uğramaman lazım senin uzun bi süre.. 😅Camdan mahallenin çocuklarına az çektirtmedin be Gökhan.. 😅 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Mahalle çocukları sever ya beni 😂 kapıda onlarla top oynarım , gogo amca kola al derler , beraber top almaya gideriz falan 😂 Bazen arabaya binip gaz veriyolar falan 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Helal olsun çocuklara, yollarını bulmuşlar.. 😅 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Helali hoş olsun hepsıne , kardeşim sayılır onlar 🙏 Yorumla Myblue2025 1 yıl Ne mutlu sana.. :) Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Afiyet olsun yaparız tabi 😂 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Dondurma ile mi.. 😅 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Nerdeeee keşke keşke 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Sus yalancı kanıtım var.. 😅 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kaçamak çay mı 🤦🏻♂️ 1 4 Yorumla Myblue2025 1 yıl Ne olacaktı başka.. Yorumla Flankes1 1 yıl Öyle kaçamak mı olur sürekli içiyoruz biz Yorumla Myblue2025 1 yıl Benim kaçamağım bu.. 🤦♀️ Yorumla Flankes1 1 yıl 🤦🏻♂️ peki 😂 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı. ablam bardak ters duruyo 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Öyle çıkası varmış.. Yorumla
NarkozcuBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Tabiki her fırsatta kaçarım ameliyathaneden cay sigara 😂 1 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Arada değil çok fazla kaçamak yapardım 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yaparım. Uyuyorum da hatta 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. çayla kamaksa iyi:) yaparız :) 1 0 Yorumla
sessizsess Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 33% 1 yıl İş deyken çay sürekli masamın üstünde sıkıntı yok 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Soğuk kahve içiyorum ben de denk geldikçe. 1 0 Yorumla
krÇağrı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Afiyetler. 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Teşekkürler.. Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Serbest olduğu için gerek kalmıyor 😎 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kahveye ihanet bu. 0 6 Yorumla Myblue2025 1 yıl Arada olabilir.. 😅 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Kattiyen kabul etmiyorum bunu. Yorumla Myblue2025 1 yıl Tamam ya birazdan kahve mi içerim, üzülme.. 😅 Yorumla BloodyGamer 1 yıl Artık gidiyorum, kaldıramam ben bu ihaneti. Yorumla Myblue2025 1 yıl 😅😅2 kahve içeyim.. Yorumla BloodyGamer 1 yıl Kurtarmaz, bütün hayallerim yıkıldı senle ilgili artık. Sen artık çay güzelisin.😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kaçamak içmekle olmaz benim çalıştığım işte jeryerde kamera mümkün değil 5 yıldır çalışıyorum daha sonra yemek molası içince zaten gerek yok bence
Genelikle hada hep yaparım 😂😂 genelikle hep uyurum 😂😂işte
Bende uyurum oturarak
Benim iş icabı uyuyom😂😂
Cumartesi günleri evdeyim.
Ama iş te iken çay ve kahve keyfim oluyor
Yok Ben genelde çağrı merkezinde çalışıyordum yani o dönemlerde çok fazla fırsatım olmuyordu en fazla yarım saat mola oluyordu
Ara ara kaçarım evet
Arada bir tuvalete sigara içmeye gider yarım saat gelmem. Bak kafam yine dumanlandi.
Cay sevmiyorum ama kahve olursa olur.
Bugünlük bi çay içeyim dedim o da acı çıktı.. 🤦♀️
Onu da anlamiyorum. Cay iciyorlar aa diyor cay cok iyi, bir daha iciyor bu kotu olmus. Bana ikisi de ayni geliyor 😂
Çayı 6 saat beklettiklerini nereden bileyim ben.. 😅
Ben direkt eve gelıyorum 😂
Niye nispet yapıyorsun sen şimdi.. 😅
Nispet degıl kız kaçamak dedin ya aklıma direkt eve gelmek geldi 😂 ya da hiç gitmemek 😂
Evde oturduğun günlere sayıp eve uğramaman lazım senin uzun bi süre.. 😅
Camdan mahallenin çocuklarına az çektirtmedin be Gökhan.. 😅
Mahalle çocukları sever ya beni 😂 kapıda onlarla top oynarım , gogo amca kola al derler , beraber top almaya gideriz falan 😂
Bazen arabaya binip gaz veriyolar falan 😂
Helal olsun çocuklara, yollarını bulmuşlar.. 😅
Helali hoş olsun hepsıne , kardeşim sayılır onlar 🙏
Ne mutlu sana.. :)
Afiyet olsun yaparız tabi 😂
Dondurma ile mi.. 😅
Nerdeeee keşke keşke 😂
Sus yalancı kanıtım var.. 😅
Kaçamak çay mı 🤦🏻♂️
Ne olacaktı başka..
Öyle kaçamak mı olur sürekli içiyoruz biz
Benim kaçamağım bu.. 🤦♀️
🤦🏻♂️ peki 😂
ablam bardak ters duruyo
Öyle çıkası varmış..
Tabiki her fırsatta kaçarım ameliyathaneden cay sigara 😂
Arada değil çok fazla kaçamak yapardım
Yaparım. Uyuyorum da hatta
çayla kamaksa iyi:) yaparız :)
İş deyken çay sürekli masamın üstünde sıkıntı yok
çay için her zaman zamanım olur
Soğuk kahve içiyorum ben de denk geldikçe.
Afiyetler.
Teşekkürler..
Serbest olduğu için gerek kalmıyor 😎
Her zaman
Kahveye ihanet bu.
Arada olabilir.. 😅
Kattiyen kabul etmiyorum bunu.
Tamam ya birazdan kahve mi içerim, üzülme.. 😅
Artık gidiyorum, kaldıramam ben bu ihaneti.
😅😅
2 kahve içeyim..
Kurtarmaz, bütün hayallerim yıkıldı senle ilgili artık. Sen artık çay güzelisin.😒
Yapmam pek