Selam🤞
Herkese bol enerjili gün diliyorum. Günooooooo☺️Soru detayım şu 👉 arkadaş olarak en çok hangisi ile anlaşıyorsun? Karşı cins mi hemcinsin mi?
Selam🤞
Herkese bol enerjili gün diliyorum. Günooooooo☺️Soru detayım şu 👉 arkadaş olarak en çok hangisi ile anlaşıyorsun? Karşı cins mi hemcinsin mi?
Ben genel olarak karşı cins ile daha iyi anlaşıyorum.
Cevap
40Cevap
Genel olarak cinsiyet farketmeksizin insan ilişkilerim gayet iyidir çünkü uyumlu bir insanım herkesin seviyesine inebiliyorum ama erkeklerin samimiyetine dostluğuna kadınlardan daha çok güvenirim , burada bile ben kadınlardan gördüğüm zararı erkeklerden görmedim
ay yüzü kıskanan çok olur
@__PATRON__ illaki çekemeyen kıskanan oluyor canım burada kadın kadının dostu değil düşmanı oluyor oyuzden erkeklere değil kadınlara karşı daha temkinli oluyorum
Enerjisi yüksek olanlarla iyi anlaşırım. Esprili, neşeli güler yüzlü insanlarla birlikte vakit geçirmeyi çok severim.
Ben de öyle çünkü benim enerjim yüksek olduğu için enerjimi düşürecek kişiler ile anlaşamıyorum.
Bende de aynı. Mıy mıy tipler gördüğüm zaman deli oluyorum bana ilişmesin uzak dursunlar. Uyuşuk insan sevmem
Evet ömür törpüsü gibiler 😃
Hepsini bir torbaya doldurup evire çevire dövsek keşke 😃
Keşke 😃 heleki o kasıntı tipler deli ediyorlar beni
Olmadığı biri gibi davranmaları, sürekli kendini ağırdan göstercem diye sülük gibi hareket etmeleri falan 😃😃
Heee görürsün asil sanki kibar olucam diye mıy mıy az kendin ol ya aslında bu değil ki onlar işleri güçleri rol kesmek 😏😃
Ben muhattap olmam dediğim gibi. Net olsun isterse böcek olsun gözümde dağ gibidir o insan 😃
Sende de güzel harbi sözler var yalnız 😃 dikkatimden kaçmadı
Teşekkür ederim ağzıma sağlık diyelim o zaman 😂😂
Ağzına yüreğine sağlık ☺️🤞😃 rica ederim
Her ikisiyle de iyi geçinebilirim. Ama karşı cinsle daha iyi geçindiğim oluyor tabii ki. Hem cinslerim biraz başına buyruk çünkü.
Sanırım çoğu kişi karşı cins ile daha iyi anlaşıyor.
Bu ailede de öyledir anne oğulla baba kızıyla daha çok anlaşır.
Aaa evet çok doğru
Yakın çevremde karşı cins kalmadı hepsi evlendi fkfk iki taraflada iyi anlaşırım 💆
Bir tek sen kaldın bekar yani 😃
Tamam işte 😃 kaldın seni kim alacak fjghg
Gerek yok amannn boş ver 😄
Hem de bayaaa
Maalesef:(
Ben genel olarak karşı cins ile daha iyi anlaşıyorum.
Karşı cins ile sanki bir tık daha iyi anlaşıyorum
Hemcinslerimle daha iyi anlaşıyorum
Valla egolu ya da kendini beğenen birisi değilim ama arkadaşlarım şöyle bir tabir kullanır. İslam bile anlaşamıyorsa bu kişide sorun vardır derler. Her ruh sağlığına sahip insanla kolayca empati yoluyla iletişim kurabiliyorum. Erkek kadın farketmez. Sadece kötü zihniyet ve niyetli olanlarla bile isteyerek iletişim kurmam veya sürdürmem.
Kadınlardan pek hoşlanmam onlar beni kıskanmakla meşguller ben de onlara güvenmiyorum erkekler zaten sahtecilik ustası netice-i kelâm, insanlarla iyi anlaşamam sadece gerektiğince muhatap oluyorum 😃
Bak işte kıskançlık konusunda çok haklısın ama üzücü bir durum yaaa :(
Onların sorunu 😃
Orası öyle 🤞
Hemcinslerimle daha iyi anlaşıyorum. Erkeklerin arkadaşlığına pek güvenmiyorum illa bir art niyet besliyorlar
Erkekler arkadaş olmayı beceremiyor değil mi?
Maalesef 🚬
Cins olmadığı sürece iki cinslede anlaşırım
Ahahay 😃 çok doğru yeterki cins olmasın
Yani yani 😃
Fark etmiyor kişiliği oturmuş olsun her türlü anlaşırım.
Çok doğru
Rica ederim ☺️
Komik ve eğlenceli insanlarla anlaşıyorum ve bu genellikle karşı cins oluyor 😂 hemcinslerim biraz fazla ciddi ve önyargılı.
İkisiyle de. Karşı cins olarak nadir 1 ya da 2 tane oluyor öyle çok iyi anlaştım konuştuğum. Herkese karşı samimi olmaya çalışıyorum.
Merhaba,
İki türlü de iyiyim, menfaatçiler ile daha çok! 😅
Lanet olası pislikler! 😅
Valla pek fark etmiyor hatta bazen karşı cinsle daha iyi anlaşabiliyorum
Karakter iyi olduktan sonra cinsiyetin bir önemi yok.
hemcinslerimle daha rahat hareket edebiliyorum karşı cinslerle bir süre sonra anlaşıp anlaşamayağım fikrine sahip oluyorum
karşı cinsle alışveriş yatığımız için daha iyi anlaşırız, takasa gireriz muz verip yarma şeftali alırız.
ikisiylede anlaşıyorum yaaa
O zaman harika 🤞
Kendimle bile anlaşamıyorum
O derece yani fjghg
Hmmm hmmm 🎶
🤞🤞
karşı cins ile daha iyiyiz
Neden hemcins değil sence
ben sevmiyorum erkekleri : )
Genelleme yapamayacağım kadar çok değişiyor
Bence de
Bu fotoğraftaki 3 kız ile iyi anlaşanilirim
Diyisun 😃
Pekiğ öyle olsun😃🤞
İkisiyle de anlaşırım ama en çok kadınları seviyorum
Cinsiyet fark etmiyor. IQ'su yeterli insanlarla anlaşabilirim.
Günaydınn her iki taraf ile de iyi anlaşıyorum
Kimseyle anlaşamıyorum
Karşı cinslerle anlaşıyorum onlarla anlasamadigim tek konu cm
Karşı cins ile hemcinslerimi sevmiyorum 😌
Ya sen kimi seversin peki 😄 elimizde başka cins yok kalmadı
Bak bu güzel işte ☺️🤞
Her ikisideee askim 💅
Her ikisiyle de anlaşıyorum
İkisiylede anlaşırım 😂
Fark etmiyor her cinsle iyiyimdir
Karşı cins ile anlaşıyorum. Çünkü daha kibarlar.
Kimseyle anlaşmama gerek yok
Herkesle anlaşabilirim
İki tarafla da anlaşıyorum 😂
Hemcinslerimle daha iyi anlaşıyorum ve bütün kızları çok seviyorum iyi ki varlar 🥺🌸
kesinlikle karşı cins
Erkeklerle daha iyi anlaşırım.
Karşı cinsim ile garip bir şekilde
Herkesle anlaşabilirim anlaşıldığım müddetçe
Ikisiylede skntim olmuyor
Karşı cins ile
Karşı cins
İkisiylede
Karşı cinsle daha iyi anlaşıyorum
Karşı cinsle
Hemcins
hemcinsim ile
Karşı cinsle
Türkiye burası soruya bak
Ne alaka? Türkiye ile güzel ülkemin adını eğer niyetler kötü ise lütfen kullanmayalım teşekkürler 🤞
Hemcinslerim bestt
Hemcinslerimle
Karşı cins ile
Karşı cins knklarımla daha iyi anlaşıyorum
Hiç kimseyle.
Karşı
Karşı cins
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?