Kişilik & Karakter Erkekler kırık kadın mı sever yoksa normal mi? Zeronx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şahsen ne kadar kırık o kadar iyi benim için ama bazıları zorlamayla öyle olduğunu sanıyor o zaman cringe oluyor Erkekler kırık kadın mı sever yoksa normal mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Normal akıllı kadın severim.. kırık istemem. dengesiz olurlar bir gün bakmışsın gitmiş. 0 0 Yorumla
obezkediler Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Erkekler her türlüsünü sever yeterki kadın olsun onlara açlar çünkü 0 0 Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. İtaat eden sadık birini 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben normal severim kırıklar falan uzak olsun. 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben kırık sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal akıllı kadın severim.. kırık istemem. dengesiz olurlar bir gün bakmışsın gitmiş.
Erkekler her türlüsünü sever yeterki kadın olsun onlara açlar çünkü
İtaat eden sadık birini
Ben normal severim kırıklar falan uzak olsun.
Ben kırık sevmem