Neler söylemiş neler, ne kadar sırrın varsa açık etmiş, senin ağzından iftiralar uydurmuş 😡🤬😡🤬🗡️🗡️🛡️🪚🪚🪛🪛💉💉😅😅

Neler söylemiş neler, ne kadar sırrın varsa açık etmiş, senin ağzından iftiralar uydurmuş 😡🤬😡🤬🗡️🗡️🛡️🪚🪚🪛🪛💉💉😅😅

Sakin dururum, öyle karşısına geçip bağırmam hatta çaktırmam bile. Önce durumu analiz ederim, bana bunu söyleyen ne derece doğru söylemiş kızın amacı neymiş falan öğrenirim. Sonra plan aşamasına geçerim, kız beni aşağılamaya çalışıyorsa bunu başaramayacağını kendi hâl hareket ve tavırlarımla gösteririm. Eğer iftiralar atmışsa da elimde kanıtlarla gider, herkesin içinde onu rezil ederim hatta gel kahveciye gidelim bizim arkadaşları da çağırıp falan derim masayı kızıştırırım ama bu vakite kadar hiçbir şey çaktırmam.
Uuuuuu ben ilk önce sakin kalıp biraz daha konuşurdum 😂😂
Ve biraz da dedikodu mazemsi veririm ama şöyle yalan veririm o da gider yayar 😆😆sonrada geri çekilirim 💁♀️yani bazen de direk konuşmayı keserim bazende direk karşıma alıp konuşurum
Benimle ne alıp veremediğin var derim.. Bu kıskandığını belli etme canım.. 😅 Ne kadar da dert olmuşum diyip umursamam.. 😂 Bu onu daha çok delirtir..
Ben zaten hiçbir özelimi kimseyle paylaşmadığım için dedikodu malzemesi de bulamaz.. 🤣🤣
Teşekkür ederim canım..
Benimle uğraşacak cesareti bulduysa tebrik ederim
Camiden pişmanlığının selasını duyabilirsiniz
Teşekkür ederim 😄
Cevap
6Cevap
Ben direk yüzüne şak diye söylerim.. benim arkamdan bunu bunu demişsin hayırdır diye. :D sdfsdfsd
Kusasım gelir jsjsjsjs bana kim haberini getirmiş hem onla hem diğeriyle bitiririm ilişkiyi ikiside ayni b**un pembesi jsjs bu sefer Pembe olsun
Döverim. Ne eksik ne fazla. Tutarım saçlarından şamarlarım.
Gel bakalım sen buraya diye başlarım :))
Güzel bir hesap sorarım, derdi neymiş öğrenmek gerek.
Ay bakıyorum da beni çekiştirmeye doyamamışsınız yalnız atıp tutmakta da üstünüze yok devam edin karaktersizler
Net olarak hesabını sorarım
Bi kahve? derim ve ikiyüzlülüğünü zevkle son defa izleyip şutlarım
Yüzüne bakmam konuşmaya çalışırsa dün neden arkamdan. konustun derim
Kız allahtan kork birazdan çarpılacaksın der gülerim
Konuşurum, daha sonrada muhattap olmam zaten.
Nedenini sorarım
Hiç bir şey demem.
Hemen söylerim ki 😄 dün iyi kaynatmışsınız da şu konuda ben bunu demiştim diye de yüzğne vururum
İkiyüzlü insanlarla işim olmaz.
Dilini keserim :D
Tüm yükümü ona uygularım
Karşıma çıkmasa onun için çok daha iyi olur 😅
Bir daha görüşmezdim.
Takmam...
A💩 net
Yüzüne bakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?