Kişilik & Karakter Hayatınıza seçilmiş kişi olarak mı, sıçılmış kişi olarak mı devam ediyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sıçılmış kişi Güncellemeler1 yıl GS YENİLSİN DUA EDELİM LÜTFEN. EXİM GS Lİ 🙃1-0 yenilsiiiiin Güncellemeler1 yıl Gs 0-1 Hatay spor 777 😂😂😂😂😂😂😂 😌 0-1 Hayatınıza seçilmiş kişi olarak mı, sıçılmış kişi olarak mı devam ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben ikinci olarak devam ediyorum maalesef hayatımın içine edildi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Barış seni bi süredir görüyorum da yalnız mı yaşıyorsun anne baban nerede? Pattan sordum ama merak ettim kusura bakma
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiç seçilmedim ve sıcilmamis biri olarak devam ediyorum 0 9 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok ayip Yorumla Soran 1 yıl Sende mi gs lisin xbdıdbdj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayir degilim Yorumla Soran 1 yıl E niye ayıp o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayip iste Yorumla Soran 1 yıl Amaa NEDEĞĞĞĞN 😱 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amaaaaa öyle ayıpppp Yorumla Soran 1 yıl Ayııbın yolları gayıpp Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gayippp olsun bakalimmm Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sıçmak için seçilmiş kişi olarak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arada oluyor yapacak bir şey yok 😂 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. ikiside değilim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sıçan kişisindir belki de 🤷🏻♀️ Yorumla raif1923 1 yıl bazı serserilerin ağzına sıçtığım olmuştu Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Seçerken sıçılan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne diyon la 😂 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Heç bilmiom 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben ikinci olarak devam ediyorum maalesef hayatımın içine edildi
Barış seni bi süredir görüyorum da yalnız mı yaşıyorsun anne baban nerede? Pattan sordum ama merak ettim kusura bakma
Hiç seçilmedim ve sıcilmamis biri olarak devam ediyorum
Çok ayip
Sende mi gs lisin xbdıdbdj
Hayir degilim
E niye ayıp o zaman
Ayip iste
Amaa NEDEĞĞĞĞN 😱
Amaaaaa öyle ayıpppp
Ayııbın yolları gayıpp
Gayippp olsun bakalimmm
Hahaha ne yazıkki sıçılmış olarak devam ediyorum
Sıçılmak için seçilmiş gibi hissediyorum.
🥺
Sıçmak için seçilmiş kişi olarak
😂😂
Arada oluyor yapacak bir şey yok 😂
ikiside değilim
Sıçan kişisindir belki de 🤷🏻♀️
bazı serserilerin ağzına sıçtığım olmuştu
Seçerken sıçılan
Ne diyon la 😂
Ortada bir yerde
Heç bilmiom
2. Maalesef