Kişilik & Karakter 1 ay Enerjini neyden alıyorsun? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Fenomen Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Kendim kendimle huzurlu geçirdiğim her vakit hayata ve insanlara katlanma gücümü arttırıyor.🙂↔️Peki sen hayat enerjini neyden alıyorsun? Enerjini neyden alıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 136,7b cevap paylaştı. Kendimden alıyorum tabi ki de 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 753 cevap paylaştı. Başarı beni çok mutlu ediyor, pozitif insanlar, birilerini yargılamayan, cesur davranan, her ota boka alınmayan kişilerle zaman geçirmek enerjimi yüksektiyor 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi kendine de bazen sıkılıyorsun da yanında seni anlayabilen birileri varsa o zaman hayat daha cekilir hale geliyor 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Şarkılardan bazen aynadaki yansimamdan bazen bir çocuktan... 1 0 Yorumla
MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 97% 1 ay Alışveriş, arkadaş, görmüş olduğum güzel bir rüyadan 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 21,1b cevap paylaştı. Maalesef hiç enerjim yok eve kapalı yaşamaktan enerjim kalmadı 1 0 Yorumla
Vahşikelebek22_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Hayatımda başarım olmadığı için enerjimi alacağım bir şey yok, o yüzden enerjisiz dolaşırım hep 1 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 67% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Shell yanındaki A101 önünde ağzımda sigara ile selfie çekilerek :))))) 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. kendimden alıyorum tabikide 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Fenomen Master Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 24,4b cevap paylaştı. Kendimden 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kendimden alıyorum ama son günlerde hiç kalmamış🥲 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı. oğlumdan alıyorum valla 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Fenomen Master Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,1b cevap paylaştı. Kendimden 😅 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pozitif enerji aldığım her aktivite ve insandan. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek başıma olduğum zaman kendimden 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 65% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Sessizlikten 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendimden tabisi 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Enerjik biri değilim 1 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Paradan.. 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tek başınalığımdann 1 0 Yorumla
Tugraaa06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 ay Hayat enerjimi Gölbaşı bitirdi benim sağolsun. 1 1 Yorumla Tugraaa06 1 ay Gölbaşı değil mi orası? Yorumla
Sedefimsii Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Yatağımdaan 1 0 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Bilemedim 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevgilim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Redbull'dan. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kendimden alıyorum tabi ki de
Başarı beni çok mutlu ediyor, pozitif insanlar, birilerini yargılamayan, cesur davranan, her ota boka alınmayan kişilerle zaman geçirmek enerjimi yüksektiyor
Kendi kendine de bazen sıkılıyorsun da yanında seni anlayabilen birileri varsa o zaman hayat daha cekilir hale geliyor
Şarkılardan bazen aynadaki yansimamdan bazen bir çocuktan...
Alışveriş, arkadaş, görmüş olduğum güzel bir rüyadan
Maalesef hiç enerjim yok eve kapalı yaşamaktan enerjim kalmadı
Hayatımda başarım olmadığı için enerjimi alacağım bir şey yok, o yüzden enerjisiz dolaşırım hep
Shell yanındaki A101 önünde ağzımda sigara ile selfie çekilerek :)))))
kendimden alıyorum tabikide
Kendimden
Kendimden alıyorum ama son günlerde hiç kalmamış🥲
oğlumdan alıyorum valla
Huzurdan alıyorum.
Sevmekten, sevilmekten
Kendimden 😅
Pozitif enerji aldığım her aktivite ve insandan.
Tek başıma olduğum zaman kendimden
Dondurmalar ve çikolatalar😂😂😂
Kahve
Sessizlikten
pozitif düşüncelerimden. sen?
Kocamın işe giderken öpüşünce
Kendimden tabisi
Müzikte
Enerjik biri değilim
Paradan..
Tek başınalığımdann
Hayat enerjimi Gölbaşı bitirdi benim sağolsun.
Gölbaşı değil mi orası?
Almıyorum
Uyku
Yatağımdaan
Bilemedim
Sevgilim
Redbull'dan.
Annemden
Doğuştan