Hiç bir kaygı olmadan, geniş ve rahat bir şekilde bazen gözyaşları eşliğinde içinizi dökebildiğiniz, yanında huzur bulduğunuz birisinden bahsediyoruz.
Benim için sevdiğim kadından başkası değildir. Canım benim @tatlıkızzzz34

Hiç bir kaygı olmadan, geniş ve rahat bir şekilde bazen gözyaşları eşliğinde içinizi dökebildiğiniz, yanında huzur bulduğunuz birisinden bahsediyoruz.
Benim için sevdiğim kadından başkası değildir. Canım benim @tatlıkızzzz34

Aslında sorunlarımı daha çok içimde yaşayan biriyim, yansıtmayı pek sevmiyorum hatta bu yüzden eski sevgilimle sorunlar yaşamıştık. Ama anlatmak istersem de bulduğum birisi oluyor sabit olmasa da. Çok özel bir şey değilse ilk anneme anlatırım 🎈
Dert ortağım yok ki bir tek sen varsın 🤗🤗😃
Yani kardeşime anlatsam anında kendimi tehdit ediliyor bulurum eller havaya dökül beni soyar yaaa 🙄🙄bütün harçlıklarımı alır sonrada yinede gider söyler herkese hiç koyamam öyle bir duruma kendimi annem zaten anında babama söyler
Eskiden babamla çok sohpet ederdim ama uzun zamandır hiç etmedik hata ne zaman görse beni azarlıyor bende yavaş yavaş hepsinden uzaklaştık konuşuyorum ama kendim hakinda hiç bir şey demiyorum ne yapıyor ne ediyorum kimse bilmiyor Bi sıkıntım falan var mı oda yok
Yani yanliz gibiyim
Pek derdimi anlatmayı seven birisi değilim zaten üzüntülerimi içimde kendim halletmeyi seviyorum 😊 burada bazen @SwordOfDemocles ile dertleştiğimiz zamanlar olur çünkü ona çokkkkkkkkkkk güvenirim ve fikirlerine , düşüncelerine herzaman saygı duyarım 🙋 o benim burada akıl danışanim yol gösterenim, gibi oldu ne zaman bunalırsam küçük bir çocuk gibi hemen kendimi onun karşısında bulurum 🤗❤️🥰🙏 oyuzden burdaki varlığı bana güç veriyor 🙏🙏 🥰
@r_engarenkyollar davşanım kendimi çok önemli biri gibi hissettim. Teşekkür ederim, her şey karşolıklı. Sen buradaki en candan, en samimi dostsun 😘
@SwordOfDemocles çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️ sende öyle 🙏
Dert ortağım her zaman sevgilim/eşimdir.. Ona anlatmak isterim herşeyimi. Ona sığınmak, onda saklamak isterim sırlarımı. Hayallerimi, her konuyu sevdiğim erkekle konuşmak isterim. Ondan başka bir kendim bir Allah olabilir anca, güvenip kolay kolay kimseye konuşmam.. Kimse haketmiyor zaten benim derdimi duymayı.. Ya kendim bilirim, her zaman Allah bilir, bir de sadece sevgilim/eşim bilir, bana göre olması gereken de böyle..
Teşekkürler 🙏🙂
Cevap
6Cevap
Benim dert ortağım yok maalesef
Kimseye anlatmam derdimi. Kendi problemlerim ile başkasının da canını sıkmayayım.
@KızlarSoruyor @ByBrawo @r_engarenkyollar gariban telefonum ve bilgisayarım 😂
@Semih6934 teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 bir derdin olursa ne zaman istersen herzaman yanında olurum seni dinlerim anlamaya , ve destek olmaya çalışırım , 🥰🙋🤗 çünkü sen benim için çok değerlii bir insansın üzüntünde de mutluluğunda da
Her zaman yanındayım 🤗 elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@Semih6934 Bundan zerre kadar hiç şüphem yok birtanem 🥰 çok teşekkür ederim 🙏 sendende Allah razı olsun iyi ki varsın 🙏🥰❤️
🙏🙏🥰🥰🌺🙋🤗
Bitanem her zaman böyle olacak.. Benim de tek dert ortağım sensin.. İyiki varsın adammm.. 😍❤️
Kitap ve yazdığım not defterim. Kimse sen nasılsın diye sormuyor. Bizde yazarak veya okuyarak zihnimizi yüreğimizi rahatlatıyoruz.
Amcamın eşi en zor gunlerimizde hep yanimiz da sağolsun Allah razı olsun
Benim dert ortağım yok. Kim olursa olsun paylaşmıyorum.
Derdini anlattığın ama seni yargılamayan insandır.
@Ballıbal tamamen açık ve net olduğum eksiksiz herşeyimi anlattığım arkadaşım💋
Bazen buradaki güvendiğim insanalr
En iyi dert ortağı yaradandr
Sevgilim yok yakınlarıma anlatırim
Bilgisayarım.
annemdir
Aynaki ben
Müziklerim
Nişanlım ve annem bide kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?