Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sizdeki bu ben çok bilirim kafası yüzünden kaynaklanıyor olabilir mi?
Acayip bir Egoya sahipsiniz. İnsanı gıcık ettiğiniz için de bazı tipi düzgün olanlar ne de olsa kucaklarına düşüyorsunuz, onlar da burnunuzdan getiriyor.
Biz de Ohh olsun diyoruz sayelerinde.
Hem bu ne Erkek düşmanlığı?
Siz çok mu doğrusunuz ki? işiniz gücünüz para yemek...
Erkekler yalan söylüyorsa o da sizin aptallığınız, yalan olduğunun farkına varamıyorsunuz ki o süper zekanızla.
işte birini yerlere vururken dönüp bir aynaya da bakın derim.
Aklınız o kadar süper değil.
Şu an bile kendi kendinizi ele verdiniz.
Arkamdan ne atıp tutsanız da önemli değil, ne de olsa bu gerçekleri değiştirmiyor.
Benim böyle cevap vermeme sebep de Soru Başlığıydı.
Sizler ne kadar düşmanca tavırda yaklaşırsanız o kadar iyi tavır alırsınız...02 Yorumla- 1 yıl
Konu ne biliyor musunuz? Ego mego geçin bunları artık. Sizin ego dediğiniz benim mesela kendimi koruma ve savunma mekanizmam. Yalancı insanlar yalancılara denk gelseydi, dürüst insanlar diğer dürüst insanların söylediklerine şüpheyle yaklaşmazdı.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılSelamss. ben kimseye güvenmiyorum hayatımda.. kadın erkek fark etmiyor.. bir insanın söylediği her şey yalan olabilir bunu aklımda bulunduruyorum. zaten hayal kırıklığı yaşamaktan da şaşırmıyorum artık kimseye. güvenmek için çok zaman geçmesi lazım.. anca öyle bir insanı samimiyetine güvenine sevgisine ve dürüstlüğüne inanırım ama oda zor işte. herkes ilk başta ki gibi kalmıyor.
32 Yorumla- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Evet
- Kişilik & Karakter konusunda 949 cevap paylaştı.
1 yılErkekler şu sırrı çözdü, "kadınlar duyduklarına aşık olur erkekler gördüklerine"
Günümüzdeki çoğu erkek çeşitliliğin albenisine kapılmış ve bu çeşitlilikten de sonuna kadar faydalanmak istiyor. İşte tam da bu yüzden duyduklarına aşık olan kadınlara bol bol yalan sevgi cümleleri kuruyorlar ki onu inandırıp görmek istedikleri şeyleri görebilsinler 🙄 e biz kadınlarda fazla akıllıyız, erkeklerin cümlelerindeki yalanı fark edebiliyoruz. Ya da erkekler yeterince kurnaz değil çünkü aynı cümleleri birden fazla kadına aynı anda kuruyorlar.. Bir insanın tek bir yalanına denk geldikten sonra artık sana kuracağı tüm cümleler şüphelidir
23 Yorumla- 1 yıl
Erkekler daha kurnaz olup kişiye özel nadir yalanlar söylediklerinde mesele kalmamış mı oluyor yani?
- 1 yıl
@GözlemciÜyee hayır sadece kandırma süresi kazanmış oluyorlar , samimi ve içten olmayan her şey birgün gün yüzüne çıkar illa
- 1 yıl
Olayları algılayış ve ifade ediş derinliğin yine çoğunluktan farklı. Bu yönünü tanıştığımız zamanda da takdir etmiştim. Görüyorum ki oturmuş ve kanıksanmış bir nitelik kalabalıklar içinde dahi kendini ışıl ışıl kendini gosteriyor. Sanıyorum yorumunda üstünde durduğun nokta da bir gerçeklikten yana vurgu. Dilerim hiç kimse bu gerçekliğin muhatabı olmak gibi bir keskin bıçağın hedefi olmaz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
43Cevap
1 yılErkeği kadını mı kaldı. Komple herkes yalan söylüyor 😃
05 Yorumla- 1 yıl
Sizlerin eline su dökemeyiz. Konu zaten yalana maruz kalan insanlara bir zaman sonra dürüst insan kişisinin de "yalan söylüyormuş gibi" gelmesi. Keşke, yalancılar da hep yalancılara denk gelse.
- 1 yıl
Dökersiniz döküyorsunuz da. Hatta geçiyorsunuz bile boşa çene çalma benimle. Kadını erkeği de aynı
- 1 yıl
Boşa olduğu kesin, iyi günler
- 1 yıl
Bu seni hiç alakadar etmez
- 1 yıl
Etmiyor zaten
Bütün erkekler değil ben yalan konuşan bir insan değilim.
O saygısızlığı kendime yapamam her erkek de aynı değil dürüstlükten yanayım sonunda
kaybeden ben oluyorum çok da önemli değil ki kadin neyse de rengarenk bir karakter erkeğe hiç mi hiç yalanı yakıştıramıyorum postürüne aykırı konuşana da saygı duyarım bu yorumu dikkat çekmek için yazmıyorum ama ciddi manada hayatlarına yalan a yer vermeyen erkekler var diyelim yalan konuştum ne kazanayım ki aslında kaybediyorsun :)
güzel analar
güzel erkekler doğurabiliyor ki bu kadinlarimiz için de geçerli Allah herkese yalansız bir ilişki arkadaşlık nasip etsin.
Sevgiler...10 YorumlaO kadar süslü cümleler kurup ve o cümlelerin tam aksini yapan erkekler rastgelince artık hiç bir erkeğe inanasim gelmiyor sorry jdhd
12 Yorumla- 1 yıl
🤝 Allahım yalnız değilim çok şükür djfja
1 yılDurup dururken niye yalan söyleyelim. Bir sebebi vardır elbet.
18 Yorumla- 1 yıl
İşte bu tip şeylerden dolayı güvenmek bir hayli zor. Çünkü yalanınıza illaki bir kılıf uyduruyorsunuz 😅
- 1 yıl
Ee ne yapalım çok baskı yapıyorsunuz arkadaşlarımızla da bir yere gidemeyecek miyiz erkek arkadaşınızla da olsa. Hiçbir yere göndermiyorsunuz. İş yemeğine gideceğim diyorum türlü türlü şeyler üretiyor bizimkisi. O derece bunaltıyor yani.
- 1 yıl
O derece güven veriyorsunuz, ne hoş
- 1 yıl
Çok hoş çok Bir de onu bize sorun
- 1 yıl
Güven vermeyi öğrenin siz de ohoo.
- 1 yıl
Ne yapalım halı saha maçına beraber mı gideceğiz tövbe tövbe 😀
- 1 yıl
Mümkündür
- 1 yıl
İğrenç. Kıllı kıllı adamların içinde ne işiniz var. Beraber güzel kadınların olduğu ortama gitmek en iyisi 😂
1 yılYalan söylemeyen var mı? Bazıları daha az yalancıdır bazıları daha çok, çok iyi gizleyenler var tabi ama yalanı kişilik edindiyse sıkıntı. Yalanı bir şekilde yakalıyorum zaten sözlere çok güvenmem davranışa bakarım
110 Yorumla- 1 yıl
Söylenen en büyük yalan, nasılsın sorusuna iyiyim demek falan olsun. İnsanların duygularını sömüren, hayatlarına etki eden yalanlardan nefret ediyorum.
- 1 yıl
Bende sevmiyorum yakınım biriyse üstelerim öğrenmeye çalısırım ama sorun varken kaçılması anlatılmaması insan kötü hissettiriyor yabancı gibi hissediyorsun
- 1 yıl
Evet.. Yakınımda böyle insan biriktirmemeye çalışıyorum.
- 1 yıl
Benim yok herkes bana dert anlatma şeyinde, arada kafa dinlemek için ben süratsızlık yapıyorum😅
- 1 yıl
İşe yarıyor mu bari
- 1 yıl
Hayır yaramıyor kulaklarım var diye dinliyorum sanıyolar😂
- 1 yıl
Ahahaha çok iyi 😃
- 1 yıl
Demi bir de bana sor sorunu olan bana anlatıyor hava sıcak olmasa dinlerim evin arkadasların psikologu oldum ahaha senin diger sorunun cevabı gibi oldu sjfbfhk
- 1 yıl
Evet 😁😁
- 1 yıl
😄😄
1 yılYalan söylüyorlar kusura bakmasın kimse 😀 Ben beyefendiyim diyen bi bakıyorum içinde canavar taşıyor. İşin garibi onlar da bütün kızların yalancı olduğunu düşünüyor. Nolcak bu dünyanın hali ya😄
14 Yorumla- 1 yıl
Karşılıklı duygular besliyoruz iki cins birbirimize sjfjs
- 1 yıl
"sen de yalancısın ben de yalancıyım o zaman birbirimize aidiz" deme aşamasına geçmek gerekiyor. 😂
- 1 yıl
Gerçek yalancılar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor 😂
- 1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılİstemsizce yaşına baktım çünkü 30 dan sonra bir aydınlanma ve bize 😂😂 evet hepsi üçkağıtçı hepsi küçük bir çocuk gibi iyi ki zamanında evlenmişim 30 dan sonra niye evlenmiyor kadınlar anlıyorum şimdi kesinlikle hiç bir erkeğe zaman harcamazmışım 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Tespit gibi tespit jddjs
1 yılHayır sadece yoğurdu üfleyerek yerim hesabi oluyor oda normal bence ama erkeklere güvenmediginizi hissettirmeyin sakın kızlar ya da kesin beni aldatıyorsun tarzı konuşmalar çok yanlış tedbirini al güvenmiş hisettir erkek bundan hoşlanır güvenilmediginj hissedince iyi olmuyor benden söylemesi..
10 Yorumla
1 yılO moğameleyi bana eski flörtcük gösteriyordu 😂😂 Kuran'a el basıp video atıyordum ben de yeminle yaptım bunu 😂 haa bana yalan söyleyen oluyorsa da kendi kaybediyor ben kaybetmem.
16 Yorumla- 1 yıl
Oha, inanmıyorsa inanmasın kurana el basmak nedir djfj
- 1 yıl
Yaptık bi gençlik hatası 🤧🤧 kova burçlarıyla flört eden bilir manyağa bağladığınız bir noktaya illa ki getiriyorlar
- 1 yıl
Kovalar iyidir ya :D sadece kindar oluyorlar sjdj
- 1 yıl
Ooo kin dedin mi bir numara 😂😂
- 1 yıl
Tüm kadınlar yalancı yaa havasında dolaşıyorlar manyaklar
- 1 yıl
Kadınlarla erkekler bir değil ama tabi erkeklerin hepsi düzenbaz biz öyle dolaşabiliriiz 😂
Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Hepsi aldatır gibi geliyor bana çünkü hepsinde güzellik abideligi var daha güzeli geçince bakıyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
O bir tık daha fazlası :D
1 yılYani gibiii ama doğru olan ve yalan ilanı muhteşem deneyimlerimiz ile tespit edebiliyoruz artık, öyle olunca bende direkt dalga modu açılıyor
14 Yorumla- 1 yıl
Dalga modu nerden kapatılıyordu :D birkaç senedir açık kalmış bende sjdjw
- 1 yıl
Ahahaaha kapanmaz vpn mi denesek😹
- 1 yıl
Tehlikeli sular hadi dalalım djdj
- 1 yıl
Hadi 🤛🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yıliste uzun zamandir bekledigim soru, tam olarak boyle geliyor hepsi ama hepsi bazen babam bile yalan soyluyo saniyorum o derece
12 Yorumla- 1 yıl
Bu çokça ben :D
- 1 yıl
😌😌
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınların yalan söyeme oranı erkeklerr nazaran kat kat kat fazla. Ama erkekler açığı çabuk verir kadınlar canım değildir zor anlarsın yalan konuştuğunu
11 Yorumla- 1 yıl
Cem yılmaz mu izliyon
1 yılTabi herkesin yaşadıklarına göre kendi zanları olabilir çok doğal. Hem kim yalan söylemiyor ki ne kadar acı ama bi o kadar da tatlı 😃
14 Yorumla- 1 yıl
Tatlı yalan mı olur be
- 1 yıl
Tatlı olmasa kim inanır
- 1 yıl
Söyleyen tatlıdır, yalan olduğu bilinse kim inanır asıl
- 1 yıl
Kadir İnanır 🤢 bile bile inanmak da farklı bir konu şimdi saflıktanda öte
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi genel olarak herkes yalancı geliyor! 😅
İlk başta herkes melek! 😅
Lanet olası pislikler! 😅12 Yorumla- 1 yıl
He size de öyle geliyor yani sjdj
- 1 yıl
Valla öyle geldi gelenler 😅
Hani nicesini eledim eledim eledim ama elendim 😅
Bazılarını yedim yani 😅ulan ne güzel yalan söylüyorlar be😅
Belki de inanmak istedim
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılBu şey değil mi ya Pinokyo
11 Yorumla- 1 yıl
Ahaha aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBeni en çok göründüğü gibi olmayan tipler rahatsız ediyor, srfszse bile srfsz diyorsun ama şerefli görünüp srfsz çıkınca insana dokunuyor😂
14 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya, yere batasıcılar
- 1 yıl
Hayal kırıklığı😂
- 1 yıl
Ondan bende çok var 😅
- 1 yıl
🥺🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet çiçeğim.
Hatta muş gibi gelmiyor eminim bütün erkeklerin yalan söylediğine.22 Yorumla- 1 yıl
Şimdi sana da muhalefet olurlar 😅
- 1 yıl
Çokta tın 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBen yalan söylemem nefret ederim her erkeği aynı kefeye koymamak gerek
14 Yorumla- 1 yıl
Koyarız biz
- 1 yıl
Bilirim artık bazı kadınları ne hale getirmişlerse iltifatlara bile yalan gözüyle bakıyorlar
- 1 yıl
Ha şunu doğru söyledin
- 1 yıl
Ben herzaman doğru söylüyorum 😎
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılHemcinslerimle takılıyorum. Bizde sorun yok şu an 😅
11 Yorumla- 1 yıl
😃 anlık
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNormalim. Dürüst erkekler de var. Dürüst kadınlar gibi.
13 Yorumla- 1 yıl
Evet, dürüst kadınlar sürekli yalancı erkeklere maruz kalınca tabii :D
- 1 yıl
İyi seçim yapmak lazım
- 1 yıl
:))
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılValla zon bişeye şahit oldum. Yalancı demek masum kaldı 😄 baya benimsemiş ruhuna işlemiş
13 Yorumla- 1 yıl
Neymiş neymiş
- 1 yıl
Yalan olarak söylediği şey, hayatıymış 😄 bi insanın yaşamı yalan olabilir mi, olmuş
- 1 yıl
Şaşırmadım valla 😅 çok var öylesi buralarda
1 yılBabam da dahil buna var ya her söyledikleri yalan geliyor jxjdkxmdödö
15 Yorumla- 1 yıl
Benim baba para konusunda bir numero 😃 çocuklarına borç para veren banka gibi sjfjsk
- 1 yıl
Ay hiç sorma benimki de hesaplıyomuş kendisinden aldığım tüm paraları şimdi maaşımdan aylık 1000 dolar ona gidiyo borç ödüyorum jxjdmxkdödkd
- 1 yıl
Ama o banka diğer insanlara hibe ediyor, gel gör ki alıştık
- 1 yıl
Baba sonuçta, atsan atılmaz satsan satılmaz nxmdmxmdmd
- 1 yıl
Tabii başımızdan eksik de olmasın.
Banada bütün kadınlar yalan söylüyor gibi geliyor 😅😂
12 Yorumla- 1 yıl
😁😁
- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılAynen laz kızı biz uşaklar hepimiz yalancıyiz en doğru siz kızlarsiniz
13 Yorumla- 1 yıl
Yahu öyle demedik :D ben şüpheciyim. Yalan söylemiyorsa bile yalan söylüyormuş gibi geliyor yazdım oraya ya okuyun Allah rızası için djdhaj
- 1 yıl
Belki işime öyle anlamak geldi alla alla ya 🤪
- 1 yıl
Gıcık etmeyin beni 😁
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eyvah eyvah sosyetİc’de psikozlanmış vah! Yazıııkkk!!!
19 Yorumla- 1 yıl
😂😂 ya Instagram da gördüm soruyu çokta şaapmayın
- 1 yıl
Yalancısınız diyen olmadı, nolur okuduğunuzu anlayın
- 1 yıl
eee?
- 1 yıl
Size mi yazmışım ben onu? Derdiniz ne tam olarak
Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Ya ben burada tatlı tatlı sorulara cevap veriyorum ve bir den erkek olduğum için yalancı oldum 😞
11 Yorumla- 1 yıl
😅 yalancı olmayanlar üstüne alınmasın
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Valla sormadım kaç beden giydiğini :D
** Ben bana sorulan soruya cevap veririm sdfgs
16 Yorumla- 1 yıl
😅 güzel
- 1 yıl
Aman efenim 😅 bu da mı yalan
- 1 yıl
Helal olsun sana 😃
1 yılhttps://youtube.com/shorts/Z1Zk2ICp8_E?feature=shared
Şu şekil baktım soruya kız Zmxnxhsksjsdj
aBlA sEn NiYe CiNsElLiK FeNoMeNiSiğN KZJDDJDJDJDHDXB02 Yorumla- 1 yıl
hshdhs :D sus be kızın merağı varmış
- 1 yıl
Tamam abla ya ne kızıyorsun 🥹 hüğhüğhüğ
Bana öyle geliyor çünkü üc t ane sanal ilişkim olmuştu cogundada yaş farkı çöktü ve ben gerçekten sevildiğimi hissetmiatim sonra bianda birisi yazmamaaya başladı birisi sorunları olduğunu yaş farkindan olmadığını söyledi birisi yaşıyla ilgili yalan söyledi naisl gucenenilirimki artık erkeklere
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
1 yılZaten söylüyor benim pislik kuzenim yalandan bana abla diyor utanmaz neden çünkü muhattap olurum belki tuzağa düşürürüm eskidendi o pislik seni sanıyor ki eski merve
10 Yorumla
1 yılHepsi aynı cacık... Belki %2 si adam gibi adam onlarda Allah ve peygamberden utanıp haya edenlerdir. Hakîkî Müslüman iman eden sofilerdir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben normalim vallaha ama şey hepsi yalan söylemez helleki saf bulduğum çok kişi var 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yılÇoğu erkek, kadınları elde edene kadar güzel yalanlar söyler.
20 Yorumla
1 yılBu uygulmadakiler ayrı yalan söylüyor kadın erkek farketmeksizin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni tanıştığım kişiler özellikle eksilerde başlıyor
10 Yorumla
1 yılKadınlar daha fazla yalan söylüyor yalnız üstümüze yapışmışta erkekler yalancı aldatır diye hepsi de tam tersi
14 Yorumla- 1 yıl
Hemcinslerine söyle, çok yalancı var aranızda. Doğruyu söyleyen bile yalan söylüyormuş gibi geliyor sjfj
- 1 yıl
Bizim olayımız bu yalan söylemek yalansız olmaz
- 1 yıl
😒😒
- 1 yıl
😂😂nasıl da inandırıyoruz ama sizde inanmaya çok meraklısınız bir şey olmaz
1 yılCidden öyle ne söyleseler yalan gibi geliyor inanmıyorum😂
10 YorumlaBenim anormal olanlara göre anormal olmam gayet normal
10 YorumlaSu aralar kimse normal degil.
Hem herkes duzgun adam ariyor, hem de cevap bile vermiyor yazanlara :/11 Yorumla- 1 yıl
😁😁 öyle bir ruh hastalığı
Gizli Üye(18-24)1 yılYok knk hiç ciddi değiller gibi beğendiğim çocuğa güvenmediğim için ilgilenmiyorum dedim erkekler yüzünden
10 YorumlaEğer bütün erkekler yalan söylüyorsa görüşülen erkek sayısı gözden geçirilecek sayıya ulaşmış olabilir
16 Yorumla- 1 yıl
Ya okuduğunu anlamayan birine ben ne anlatayım şimdi
- 1 yıl
Nasıl bir çıkarımda bulunmuşum? Oku bakalım soruyu. "Size de bütün erkekler yalan söylüyormuş gibi geliyor mu?" Yalancı mı demişim hemcinslerine. Bütün kelimesinin yerine ne kullanacaktım acaba?
- 1 yıl
Hemcinslerim değil kendi adıma konuşuyorum abla temsilci değilim ben ayrıca benim orada takıldığım şey genelleme neden bütün erkekler? Bazı erkekler veya belirli başlı bazı hareketleri spesifik olarak belirtip örneğin "bmw binen erkekler" şeklinde yapsan -ki bu bile hatrı sayılır bi tecrübe gerektirir- seni haklı bulurdum ama bütün erkekler öyle gibi geliyorsa demekki çok engin bi sayıda tecrüben var olarak düşünmek hiç abes değil
- 1 yıl
Tamam browskii, aynen haklısın sensin
- 1 yıl
Bence terbiyesizleşmeye gerek yok
Gizli Üye(36-45)1 yılSizin kadar değil bence.
Ana siz saklayabildiğiniz için yalansız gözüküyorsunuz10 Yorumla- 10 Yorumla
1 yılKanımdan olanlar harici evet hdndjs
14 Yorumla- 1 yıl
Kanımsın jdjdja :D
- 1 yıl
Canımsın jsmshsj
- 1 yıl
😁🫶
- 1 yıl
😅🫰🏼
Evet söylüyoruz hep en suçlu biziz :d
11 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman Instagram gibi sizi de kapatacaklar 😂
1 yılBen ne alaka ya uyuyodum su içmeye uyandım
110 Yorumla- 1 yıl
😃 günaydın, normal kadınlar da mevcut yaw. Her kadın şüpheci yaklaşmıyor tabii djdj
- 1 yıl
Banane ben kırıldım bi kere 😀
- 1 yıl
Bak işte kırıldığın yalan :D
- 1 yıl
Çünkü ben kırılmıyorum artık
- 1 yıl
Anında çözdüm :D kırılma sen artık
- 1 yıl
Karakterimin bu yanını anlatan şarkıyı sana armağan ediyorum
https://youtu.be/K1njYUrHkww?si=fCisemee1nM4LxE_
Within Temptation - Titanium (David Guetta cover) - 1 yıl
Oldu, dinleriz
- 1 yıl
Dinledin mi?
- 1 yıl
Elbette 👌
- 1 yıl
☺️☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar kim ki onlara yalan söyleyeyim 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Tee allam gece gece
1 yılBence de yalan söylüyor hepsi bunların yaa
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle geliyor dimi 😅
- 1 yıl
Böyle düşünmemize onlar sebep olduu 😂
Kafayı yemişsiniz. :)
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkek yalan soylemez ayıp ama
112 Yorumla- 1 yıl
Master yalancılar
- 1 yıl
Gerçekler daa..
- 1 yıl
Var tabii ama ben yalancılar demedim "yalan söylüyormuş gibi geliyor mu" yazdım. Neyi tartışıyoruz
- 1 yıl
Evet şüpheciyim ve memnunum bu durumdan
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben yalancı değilim her erkek gözünüze yalancı geliyorsa o sizin sorununuz 😂😎
04 Yorumla- 1 yıl
Tabii soruyu kavrayınca gel tekrar atar yap :D
- 1 yıl
Düşünmeden konuştuğundan mütevellit o güzel kafan sıkıntıdan kurtulamıyor ahssj
1 yılSadece sevdiğim erkek doğruları söyler.
20 Yorumla
1 yılBence gereksiz paranoya yapıyorsunuz genelleştirmeyin yalan söyleyen erkek kadar kızda vardır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAhahahah aynı durumda da biz öyle düşünüyoruz
11 Yorumla- 1 yıl
Dürüst erkekler/kadınlar hep yalancılara denk gelmişse demek
Gizli Üye(25-29)1 yılGibisi fazla 😃
11 Yorumla- 1 yıl
😅
Gizli Üye(30-35)1 yılYemişsiniz kafayı hepsi bu djdk
15 Yorumla- 1 yıl
Sayenizde fhdj
Cevap sahibi1 yılHiçte bile doktorluk olmuşsunuz ksdk
- 1 yıl
Sizin gibi ruh hastaları yüzünden. Sağlıklı olan aklından şüphe eder oldu, ger! zekalılar akıllıyım diye geçiniyor, işte böyle
Cevap sahibi1 yılSiz kendi kendinize yapıyorsunuz ne yapıyorsanız
- 1 yıl
Hıhı aynen tabii
Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Banada kadınlar 🙄
12 Yorumla- 1 yıl
Ah kader ortağı jddjd
1 yılBanada öyle geliyor 😂her kelimeleri yalan sanki
10 Yorumla
1 yılHep geliyordu. Yeni bir şey değil.
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kızlar, size de bütün erkekler yalan söylüyormuş gibi geliyor mu yoksa normal misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler