3 tane farklı doktor evlenince düzelir dedi. Sizce düzelir mi gerçekten?

Kendimi bildim bileli hep kaygılı, insananlardan kaçınan, yalnızlığı seven belkide alışmak zorunda kalan biri olarak görüyorum. Çocukluktan itibaren hep kendimi diğer insanlardan farklı hissettim alay edilen, değer görmeyen, sesi çıkmayan biri. Konuşmayı bile geç öğrenmişim belkide bunun da etkisi olabilir ama sosyal olarak hep geride hissediyorum kendimi. Üniversite de dahil 16 sene yatılı okumama rağmen kendimi bir türlü aşamadm özgüvenli yırtık olaamadm. Hep çekingen kabuğunu kıramayan biri olarak kaldım. Belki bunda köyde yaşamanın etkisi çok büyük çünkü yaklaşık 15 yıldır köyde yalnız yaşıyoruz. Ailem de kaygılı bence en büyük sebebi bu. Hiç rol modelim olmadı babam hep kaygılı annem saf yani yol gösterecek güvenebileğim kimse yok ailemi severim ama hiç manevi olarak desteğini hissetmedim çünkü kendileri kaygılı değersiz her şeyi kafaya takıyorlar bizi nasıl eğitsinler ki. Sadece ben değil 3 kardeşiz ve üçümüz de değersiz yalniz kaygılı hissediyoruz. Kız kardeşim 28 oldu ben 31 ikimizde bu yüzden evliliği erteliyoruz diğer kardeşim bi şekilde polis olup evlendi neyseki ama bnce hala kaygılı değersiz hissediyor. Yani bize yol gösteren bi rehberimiz olsaydı farklı yerlerde olabilecekken böyle geride kaldık. Bu kaygılar yüzünden yeni işten çıkmak zorunda kaldım ve köye geldim kafa dinlemek için ama biliyorum buranın da sonu yok ne yapacağımı bilmiyorum. Kendi kaygılarım yetmiyor bi de ailemin babamın kaygılarını yük ediyorum kendime. Sizce bu ne kadar sürecek? Ve evliliği ertelemek yanlış mı? Bu durumları çözmeden evlilik düşünmüyoruz ama yaşta geçiyor ve düzelen bişey de yok. Ben mesela doğru düzgün işim yok olsa bile doğacak çocuklarım benm gibi olur benm yaşadığımı yaşamasın diye hep evlilikten uzak duruyorum. Yanlış mı yapıyoruz sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Gnkrjr
Güncellemeler
1 yıl
12234455
3 tane farklı doktor evlenince düzelir dedi. Sizce düzelir mi gerçekten?