Yav arkadaş sitedeyken son paylaşılan sorulara bakıyorum aşağı doğru kaydırırken. Bi kız falan işte başlığa konuşcak kimsek yok, yalnızım gibisinden bir şey yazmış mesela daha 1 dakika olmadan 10-15 erkek yazmış bu ne abazalık. Biraz onurunuz ve değeriniz olsun be abilerim...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beyinsizler çünkü
Haklısın abim
Senden ötürü mk iclerinde kala kala onlarida abaza yapmişindir
Hehe mk kesin öyledir estağfirullah senin kadar olamayız üstad
O 15 kişinin 13u bakir yazmalarını normal
Ablam kızlarda da çoğu bakir olan var ama hemcinslerim gibi hemen atlamıyorlar
Bak bende bakireyim istesem sınıftan herhangi biriyle yatarım ya da sınıf olmasın biriyle yatmak istesem 1 gün içinde bulurum erkekler için bu durum imkansız gibi
Çünkü para ve tip olmayınca üstüne üstlük buna ozguven eksikliğide eklenince abazan olmak kacinilmaz
Aynen öyle mesela örnek vermek istiyorum kendimden övünmek gibi olmasın yaşıtlarıma ve çevremde ki arkadaşlarıma göre ekonomik gücüm iyi normal bir tipim var en azından 5 kızdan çıkma teklifi alacalk kadar 😄. Yani ekonomik bağımsızlık olduğu için özgüvenimde var istesem cinsellik yaşayabilirim her türlü ama biraz daha nikahsız ilişkilere karşıyım dinimden dolayı fakat abazalık yapmıyorum bence bunun başka nedeni olmalı
Yaa işte bunlar evlenecek kız da bulamıyor çoğunun yaşı 35
Ve o kadar abazanlar ki hem tip yok hem de herhangi sohbet yok düşündükleri tek şey iki bacak kızlar ne yapsın o boş tenekeli herifleri
Faydasız herifler gitsinler bi iş bulup çalışsınlar. Adam gibi giyinmeyi öğrensinler, bakımlarını yapsınlar. Kitap okusunlar, spor yapsınlar, tiyatroya gitsinler kısacası kültürlensinler. Maddi ve manevi temiz olsunlar
Cidden aşırı faydasizlar birde diyorlar ki intihar edicem etsinler çok da umurumda tüm gün telefon ellerinde sürekli isyan ediyorlar senin dediğin gibi biraz kültürlensinler. Ve bu abazanlar diyorki kızlar paralı erkek peşinde sürekli cinsiyetcilik peşindeler ama alakası yok çok güzel kızlar bile eni sonu kendi maddi durumuna eş değer kişilerle evleniyolar
Az önce başka bir soruda da anlatmıştım burada da anlatayım. Herifi görüyom diyor ki kızların hepsi paraya tapıyo paragöz falan diyo adama bakıyom cebinde 5 kuruş yok eee kız dese bi kafeye gidelim kahve içelim dese para yok arada bir yemeğe gidelim dese para yok şöyle çok uzak olmayan toplu taşımayla gidebilrcek bir yere gidelim dese para yok eeee nolcaktı sen hem ilgi istiyon, aşk istiyon ama karşılığında bir şey veremiyosun
Yaa parayı da geçtim üstüne üstlük yobaz bu insanlar
Odun kafalılar incelik yapamıyorlar
Sskini keselim hepsinin kjashd
Krkdkff
adam haklı