3. defa ameliyat oldum ve çıktıktan sonra başka biriyim sanki beni eskiden üzen şeyler artık üzmüyor inşAllah devam eder. Bilmiyorum bence bu çok iyi bir şey sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ay ne güzel çok sevindim gerçekten gerçekten inanılmaz sanki kendimde bu duygu varmış gibi gibi çok sevindim
ya enerjini ben burdan hissettim evet ben de çok mutluyumm
💗💗
Sende Mutlu olmayı hakediyorsun
Umarım bir gün gerçekten mutlu olacağım ve olduğum zamanda bu uzun süre mutluluk olacak çünkü benimki genellikle bir gün bile sürmüyor
senin kıymetini bilen insanlarla mutlu olucaksın negatif insanlarla arana mesafe koy. ve en cok kendını tanı ve anla bunu oylesıne demıyorum bı dusun ya sen gercekten mutlulugu haketmıyor musun sen yeterınce dusunmuyormusun tanımadıgın bırının mutlulugla mutlu oluyorsun bıraz ınan kendıne de mutlu gunlerın olucak ınan her seyın cozumu var. bu dunyaya rahat etmek ıcın gelmedık zaten ama ıyı anılar bırıktırebılırız gercekten olabılırsın ışık çatlaklardan doğar biraz uzulup yıpranıcagız bıze kattıklarına bakalım hep boyle devam etmez hıc bır zaman ınan bana benım boyle dedıgıme bakma uzuluyorum sonra kendıme hatırlatıyorum tek oldugumu mutlu oluyorum hepımız tekız senın arkanda kocaman bır sen varsın boyle dusunmelısın bedenın hep senınle olucak olene dek kendı kendınle mutlu olursan daha ıyı hıssedıceksın kalbın cok temız guzel gunlerın olucagına ınanıyorum neden mutlu degılsın ıstersen konusabılırız de
öncelikle bu kadar uzun yazı yazıp vaktini ayırdığın için teşekkür ederim bazen ister istemez en küçük olayları bile sorun haline getiriyoruz ve kafaya takıyoruz belki dışarıdan başkası için bu çok basit ve saçma bir şey ama işte biz o kişiye verdiğimiz değer ve onun bize gösterdiği değer işte yeterince emek göstermemize rağmen bazı şeylerin olmaması platonik kalmak veya işte ne biliyim insanın gün içindeki bir tepkisi bile bizi üzebiliyor ben genellikle umursamamaya çalışsam da yine de kafama takabiliyorum bazı şeyleri ve senin mutlu olmana da gerçekten çok sevindim umarım bir gün ben de gerçekten dediğim gibi uzun süreli mutlu olacağım bir de kafamda belirlediğim hedefler var onlarda gerçekleşirse daha mutlu hissedeceğimi düşünüyorum
insanlık hali bu durumları yasayabılırız kımımız daha cok dusunur duygusal bakar daha hassastır sanırım sen de boylesın ılk defa yasadıgımız kalp kırıklıkları hevesının kırılması kendınden tavız vermek yasadıgın seyler sankı bunlar bazen yanlıslar onumuzde gordugumuz halde bu yola devam eden de bızler oluyoruz.. sırf sevılmek o degerı karsılıgını gorebılmek ıcın sana bunların sacma oldugunu soyleyemem bunlar sevılmek ılgı ıcın yanlıs yollara bıle sapabılıyoruz ben sunu dıyebılırım kı haramla baslayan bır sey mutluluk getırmıyor yanı bızım gonlumuz nasıbımızden baskasıyla yorulmasın boyle dusunmeye gayret edıyorum hepsının bır anlamı olduguna ınanıyorum evet bır arkadasımızın bır tepkısı dedıgı soz bıle beynımızde etkılyor boyle hıslerın varken bence kendınle bırz zaman da gecırmenı ısterım yanı yalnız kal kafa dınle kendınle ılgılen aklın baska yerdeyken bırıyle sohbet etmek cok zor bence. ben bunu basaramıyorum , hedeflerın hayallerın varmıs bır amacın olsun boyle cok guzel karıyerını dusun hayat ne kadar zamanımız kaldı bılmıyoruz. gerceklesınce hedeflerın cok mutlu olucaksın belkı gerceklestıgınde beklentılerın de azalıcak kendıne olan ozguvenın gelır ben ayrıca burdan 2 mesajla bıle senı sevebılıyorum degerını karakterını azcık tahmın edebılıyorum bence kendını zaten ınsanlara acıkca hıslerını gosterıyorsundur elınden gelenı yaptın yanı.. Tevekkül etmeliyiz tesekkur ederim senin iyi yerlere geleceğine çok inanıyorum çok sevil çok mutlu ol
Aslında bazı olayları çok sık yaşamama rağmen hala üstesinden gelemememe çok şaşırıyorum yani bazı olaylar çok sık bir şekilde kalbimi kırabiliyor ama sürekli bir kez daha deniyorum yani bilmiyorum örneğin platonik olmak yani kendimden çok üst standartlarda kişilere de bakmıyorum ki çirkin de değilim aslında ama bir türlü istediğim kişiler olmuyor o yüzden platonik oluyorum çok üzücü mesela kalbim sürekli konu yüzünden kırıldığı için artık bu konu hakkında duygusuz olmak istiyorum kimseden hoşlanmak aşık olmak istemiyorum çünkü gerçekten iğrenç bir duygu belki ilerleyen zamanlarda doğru kişiyi bulduğumda böyle düşünmem ama şu an için sürekli platonik kalmak gerçekten beni çok yordu aslında çok aşk insanı değilim kariyerim iyi olsun derslerim iyi olsun çok mutlu olurum bu konuda ama tabi bazı şeyler iyi gitmeyince insanın yönü kayıyor yani sırf mutlu olmak için aşk yolunu deniyorum olmazsa hemen kariyerime odaklanmaya devam ediyorum en ufak bir sarsıntı da tekrardan aşka yani aslında fark ettim ki hayattaki amacım başarılı bir insan olmak çok haksızlık yaptıklarını düşündüğüm veya işte beni herhangi bir sebeple sevmeyen insanlara kendimi kanıtlama güdüsü işte mesela o kadar başarılı olacağım ki ben size gününü göstereceğim gibi ve içinde bu duygu varken ve öyle olamadığını görünce çok büyük bir hayal kırıklığı Üzüntü öfke patlamaları meydana geliyor evet dediğin gibi tevekkül etmeliyiz teşekkür ederim tekrardan umarım gerçekten mutlu olurum seninde mutluluğun uzun süreli olsun kısa süreli olmasın💗
ay cok dusunuyorsun basarılı olucagında bıle onlara kendını kanıtlama ıstegın var kıme neyı kanıtlamaya calısıyorsun sen zaten basarılı oldugunda senın yanına gelseler ne olucak kı senı seven her kosulda yanında olur. platonık olmak da canımızı yakıyor evet bence olmaması daha ıyı ınan bana haramlardan korunuyorsun oyle bak zaten hassasın bır ılıskının ıcınde oldugunda daha kafana takarsın sen oyle hıssedıyorum cunku uzaktan bıle dusundugun konular cok ınce yasın kac bılmıyorum dogru ınsan cıktııgında bunların hepsı gecıcek bız bırını sevıyoruz ve sevmedıgınde benı sevmelı dıye cabalıyoruz bu surec cok yorucuuu ve uzucu ya kendını belkı baskalrıyla kıyaslıyorsun.. ıstedıgın askta degıl gıbı cunku mutlu olmak ıcın onu ıstıyorum dıyorsun boslugu dolrumak ıcın zor olsada vazgecmeyı bılmek gerek yanı uzaktan sevmek ben de yasamısıtım bıraz kafamızdakı ınsanı sevıyoruz tanımıyoruz kı tam olarak bence tehlıkelı bır anda sılemeyız belkı ama bır adım atmalısın bence aranızda bısı olmayan senı uzen ınsanları hayatından cıkar daha cok takıntı yaparsın. bir de istedigin her sey oldu diyelim eline bir sey gercekten gecmıcek kı cook basarılı oldun onlar senı anladı gordu ıcndekı kırgınlık gecer mı kı sen rahatlatmaya calısıyorsun kendını bunları yasadıgın ıcın uzgunum tek taraflı cabalama degıstırmeye calıstıgın bırıyle bastan olma dogru iyi bir insan cıktıgında bunların hepsı gecıcek ve sana destek de olucak her konuda karıyerın ıcın senın onu beklemeye ıhtıyacın yok ama devam edıceksın. bu benım evlenecegım adam olabılır mı dıye dusun yanı senı sevmeyen dıyorsun senın degerın bu degıl uzmelerıne ızın verme ve vazgecbıl ozaman daha guclu hıssedersın dıye dusunuyorum cok tatlı bır ınsansın ya dun gece elektrıkler kesıldı yazamadım gunaydın <3
Evet aslında beni seven her koşulda yanımda olur ama oradaki o başarılı şeyi neyi kaybettiklerini göstermek mi diyim yoksa başka bişey mi bilemedim sonrasında istediğin başarı düzeyine ulaştın diyelim içindeki kırgınlık geçer mi demişsin yani tabiki geçmez ama artık hedeflerim konularım farklı olmuş olucak platonik konusunda evet şu an biraz daha bakış açım değişti diyebilirim dahada bi rahatladım çok teşekkür ederim bende seni çok sevdimm günaydınn ❤️
çok çalışmalıyız öğrenecek daha çok şeyimiz var bence kalp kırıklıkları da yaşamamız hayatın bir parçası kendimize çok odaklanırsak diğer şeyleri düşünmeye fırsatımız olmaz boş kalmayalım, sohbetimiz iyi oldu discord kullanıyor musun ordan ekleşebiliriz arada bir konuşuruz istersen rica ederim güzel sohbetin için ben teşekkür ederim
Evet doğru diyorsun bencede, discord kullanmıyorum ama senin için açacağım ❤️❤️
Yaa teşekkür ederim, sen bilirsin tabi kii açarsan eklerim
Ölüme yakın insanlar böyle hissederler bi anda
evet üzüldüğüm zaman o anları hatırlıyorum kendime kızıyorum mutlu oluyorum
baskasinin kanini vs aldn mi
hayır
Ne ameliyatı bir arkadaş soruyor yanımda da?