AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanlara yaranmaya çalışma abi
İş yerin de emeklerim görünmez den geliniyo
Tamam git çalış al maaşını otur
Görmezlerse görmesinler
Bir de çok üstüme geliyolar hiç demiyolar engelli personel diyee
Geçmiş olsun abi
Sıkma sen canını onların ayıbı
Sana anlatsam destan yazarım o kadar doluyum ve ne zamandır bir tane kadın var ondan çok çekiyorum🤷🏻♂️
Si*tır et
Ah bi edebilsem ya akşam iş yerin de kapanışta bir tane kadınla kaldım ya delirtti beni lan erkeğim diye neden üstüme geliyon bir de engelli personelim ya offff akşam eve gidene kadar zor dayandım
Bazı kötü kalpli insanlar var evet ama onları kendi kalpleri ile baş başa bırakmak lazım
Ya valla genelleme yapmıyorum ama her konuyu erkeklere bağlayan kadınları sevmem ve her konuyu kadınlara bağlayan erkekleri sevmem.
Kadını erkeği yok baba herşeyin işte kötü kalpli insan kötü kalplidir ben bir de susuyorum hakkımı arayamıyorum ondan -götü kalkıyo
Evet katılıyorum sana sonuna kadar
İş iyi niyet de bitiyor
Ve son olarak feminist kadınları anlayamıyorum cidden ya üzülüyorum valla
Sence bu ülkede kadın ve erkeğe aynı değer mi veriliyor?
Bilmiyorum ya her şey de erkek kurbwn gidiyo bir de bok yoluna erkek gidiyo bak sakın yanlış anlama bir kadın keyfi bu bana bir şey yaptı desin bizim namus bekçileri o şahısı polise teslim etmek yerine öldürmeye çalışıyor ve bundan dolayı gelişemiyoruz
Ben çok dışlanıyorum bir erkek olarak bu toplum da😪
Sen dışlanıryirsun diye kadınlar mı suçlu oluyo hani genelleme yapmiyordun burada önemli olan nasıl insanlara denk geldigin sen karakteri gelişmemis kişilere denk gelip dişlandiysan bunu tüm kadınlara yayma
Ya kime yayacam
Çevreni değiştir sende
Ya genelleme yapmadım 4 tane kadın var bana üstünlük taslıyolar iş yerin de engelli personelim zihinsel düşün yani kendini benim yerime koy erkek sin ve kadınlar tarafın dan zaten bir numara dışlanıyorsun erkeksin diye, ne yaparsan yap yaranamıyosun da yani nasıl derdimi anlatayım bilemedim şimdi
O dört kadını si*tır et o zaman neden 5 krş etmeyecek insanlar için kendini üzüyorsun ki bırak ne yaparsa yapsın Allah'ından bulsunlar sen kendini bozma yeter bence
Kendimi aşağılık köle hissettiriyolar sinir den ağlıcam🥺
Alınma sakın ha kıyamam valla🥺
Psikolojik destek alabilirsin istersen belki düşüncelerini de değişir
Yok ben sana alinmam
Yok ben kadınlara düşman değilim ya psikolojim o kadar kötü değil -4 tane canım yüzün den bütün kadınları aynı sandım ama değilmiş merhametli kadınlar da varmış sen yazarken anladım halim den anladığın için sağol🙏🙏🙏
-dört tane-gerizekalı olacak😂
Mesele iyi kalbli kişilere denk gelmek dedim ya bence üzülme değmez bile
Valla artık bütün gönderilerime davetlisin 🙂
Davete icabet edelim o zaman bdhd
Yaaaa🫶🫶🫶
Keşke arkadaşım olsan
Hayaller ve gerçekler😂
Arkadaşın mi yoksa doktorun mu olayım jdjjd
Sen her ikisi ol ya yemin ederim adam akıllı arkadaşım yok😔
Aman boş ver arkadaş çok da önemli değil
Ben olmak istiyorum o nolacak ama illa kötü şey getirme aklına neden herkes kötü anlıyor beni ya ben neden kaybediyorum offff
Kötü anlamdım ki ben neden bu kadar Umutsuz birisin az kendine güven
Güvenimi sarstılar kendimi bile unuttum çalışa çalışa önceden liseye giderken ıslak mendiller ayakkabımı silerdim, şimdi hiç kendime bakamıyorum sömürülmek ten
Ne iş yapıyorsun
Market
Valla kanım kaynadı sana ya
Ben zaten kolay kolay bir insana gel arkadaş olalım demem sevdiysem o kişiyi kanım kaynadıysa derim.
Nerde yaşıyorsun sen
İstanbul sen
Bende iç Anadolu
Ben yatıyorum şimdi sana iyi geceler
Takip etsen olur mu ya