Kişilik & Karakter Herkesten nefret ediyorum sebebini nedir sizce? Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya haklı gerekçelerim var ama.. Herkes benim herkesten nefret etmemi çok gözünde büyütüyor Herkesten nefret ediyorum sebebini nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bence hayattan bunaldığın içindir 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Edebilirsin, moralin de bozuk ondan 0 1 Yorumla Ayzibeyzi +1 yıl Bana bıraksalar özünde şen şakrak enerjik mutlu biriyim... sürekli rencide ediliyorum o benden nefret ediyor diğeri zırt pırt rencide ediyor biri bi yandan bağırıyor... Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çok mu kırdılar kalbini? 0 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Zeki insanlar topuma uyum sağlamakda zorlanır 1 0 Yorumla
gunesisevenkızz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yaşanmışlıklar bu hale getirmiştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence hayattan bunaldığın içindir
Edebilirsin, moralin de bozuk ondan
Bana bıraksalar özünde şen şakrak enerjik mutlu biriyim... sürekli rencide ediliyorum o benden nefret ediyor diğeri zırt pırt rencide ediyor biri bi yandan bağırıyor...
Çok mu kırdılar kalbini?
Zeki insanlar topuma uyum sağlamakda zorlanır
Hakli gerekçelerin vardır illa ki
Yaşanmışlıklar bu hale getirmiştir