Düzgün bir diksiyon tok bir ses tonuna sahibim geçen gün samsung müşteri hizmetlerini aradım kız telefonda ilanı aşk etti resmen 😃 bu ses tonumu nerede ne şekilde değerlendirebilirim acaba 🤔

Düzgün bir diksiyon tok bir ses tonuna sahibim geçen gün samsung müşteri hizmetlerini aradım kız telefonda ilanı aşk etti resmen 😃 bu ses tonumu nerede ne şekilde değerlendirebilirim acaba 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla karı kız için hiç uğraşma sesin cidden dediğin gibiyse git ses sanatçılığı için çabala derim. Yetenek varsa ticarete dökücen hacı
Yok kanka karı kız peşinde koşturan biri değilim dediğin gibi ticari amaçlı düşünüyorum boyum posum tipim üst level sesimide değerlendireyim diyorum
Evet kendi kendime konuşuyorum rüya hakkında bugün annem beni ekmek almaya gönderdi canım sıktı kendi kendime konuşuyorum ve rüya hakkında dedim ki düşmanlarım bir arada belki de düşmanımın annesi dicek ben gördüm ben onun yanındaydım gidecekti gözlerine baktı kuzeninin ve bacağına çarptı onlarda inkar edecek tabiki canları sıkacak sorgulacaklar düşmanım dicek ki biz onun arkasından iş çevirirken gördüm biliyorum ama içinden belki de iftira atacak
Merve kahvaltıya lucifer mi geldi ne diyorsun sen 😃
Çook