Ses atardım ama çok çırçlak ya 😅
Soruya sesli cevap vermek isterseniz buyurun tabii
Ses atardım ama çok çırçlak ya 😅
Soruya sesli cevap vermek isterseniz buyurun tabii
Yani normal bir sesim var. Göksel gibi tatlı , seker bir sesim yok , Göksel'in konuşma sesi, şarkı sesi çok hoş, tatlış. Göksel demişken de şu şarkısını paylaşayım Göksel'in.🥳
Gerçek bir göksel fanı 😅
Şu an ortam sesli olduğu için yazarak cevap vereyim. Sesim normal bir ses tonu beğenirim diksiyonumdur 7 kuşak İstanbullu gibi. Hatta Karadenizli olduğumu öğrenenler şaşırır hiç şiven yok ses tonunda diksiyonunda derler. E çünkü şivem sadece memlekette ortaya çıkıyor 😅
Dün akşam attım ya soruna kuaför sorusuydu 😅
Neden sayılmazmışkine?
Bunda üşenecek bir şey yok ki sesim mi yapıştı ajdjdkff
Karıları, kocaları sevgilileri yakalamasın diyedir belki çok görme sjdjrjfkf
Tabi ki de yanılıyorum 😂
Daha çok mizah pointti 😂
Gerçeği olanlar düşünsün madem onu da 😂
Yani umarım üstüne alınan yoktur çünkü kimseyle bir sorunum ve işim yok ben mizah takılıyorum güler geçerim buraya özgü değil instada da böyleyim, x platformunda da 😂😂
Alınacağın bir durum yok ki. Senin hayatın seni bağlar kimsenin laf söylemeye haddine değil. Kaldı ki benim zaten micazım bellidir 😅
Almıyorum almıyorum ahah 😅
Ses tonum güzeldir yerine göre konuşma yaparım şive pek yoktur oyüzden de sen buralı degilsin cok naif konuşuyorsun derler bana kalırsa çocuk gibi ses tonum var burnum tıkalı gibi cıkıyo ama yine güzeldir
O zaman💁🏻♀️
https://voca. ro/1epgjRzZN0Wv
Olmadı bu ya niye olmadıysa😅
Ay sağ ol canım, teşekkür ederim🥰
Eic için teşekkür ederim😊
Cevap
75Cevap
Evet sesimi beğeniyorum duyan herkesde beğeniyor karakterist sesim var ✍️ sana da yorum yapmayacaktım da neyse 😅
Ses atalım ozaman 😂
Birde sesli bir yorum yapmak istedim
https://voca.ro/1iIATcuDTMU8
@Flankes_ çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
@Flankes_ 🙏🌷🌿
Ben o soruyu görmemişimdir.. görseydim gelirdim 🙏 ses soruları benim hoşuma gidiyor aslında. Kimseden çekinecek bir durumum yok benim şahsen. Milletin bu kadar kasmasını bende anlamıyorum, neyse iyigeceler.
@ÍzahtanVareste doğrudur belki denk gelnememissinizdir , bende sesli soru ve cevapları severim çok haklısınız size katılıyorum 👍🌷 kasmaya ne gerek var eğlenmek için burdayız ama işte bazı şeyler cesaret istiyor
@_-Dream-_ çok teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi 🙏🥰 günaydın
Hem de nasıl bir de sen beni şarkı söylerken gör
Hayır hiç sevmem
Orta şekerli bsksbs bazen seviyorum bazen sevmiyorum
Beğenirim. Genelde de beğenirler ama şimdi herkese ifşa etmeyeyim 😅
Sen de atmamışsın ki 😅
Sen beğenmiyorsun belki beğenen olacak
herkesin sesi kendine garip geliyor ama başkası beğeniyo sorun yok gibi
sesli cevap verebiliyo muymusuz ki? 🤔
bilmiyorum ben farkli duyuyorum ses tonumu malum 😂 hem burnum da hep tikali zaten 😆
Beğenmiyorum, şu kasketli adama benziyor tıpkı
https://www.youtube.com/embed/pkCCMe390RcAz çok bi dinle istersen birde senin düşünceni alalım @-Lunablu
Süper 👏👏👏🧿
@r_engarenkyollar İlham ve destekleri için sizin gibi değerli Kadınlara minnettarım ☺
Rica ederim ne demek 🙋 ağzına yüreğine sağlık 🙏
@r_engarenkyollar Sence bi Adamin Kadına şiddete hayır derneğine üye olup Kadınların sessiz çığlıklarıni duyurmak adına müzikle ve kitapla bu yaşanan şiddete Hayır deme çabası yanlış mı sence Sevgi ve saygı değer @r_engarenkyollar
Hayır neden yanlış olsun ki bu takdir edilecek ve desteklenmesi gereken bir durum şiddetin önlenmesi yapılan bir çaba bu konuda göstermediği hassasiyet insanın vicdanlı ve çevresine duyarlı olduğunun bir göstergesidir
@r_engarenkyollar Günümüzde beni bu konuda destekleyen pek yok ama ben yılmadan yaptığından utanmadan Devam edicem o Eller bi daha kalkamicak bi Kadın daha gözyaşları içinde kalicaksa mutluluktan olucak düşüncelerin ve sözlerine sitede ilk gördüğümden beri saygı duyardım bi kez daha Saygı duydum sana müsait an'larinda hoş sohbetin ve sozlerin için kapını calmamda bi sakınca olmaz umarım ki
Teşekkür ederim 🙏🌸
@r_engarenkyollar Tekrardan Huzuruna gelinceye der yüzünden tebessümler eksik olmaması dileğiyle ☕
🙏🌸🤗
Ses tonumun bir artısı yok eksisi de yok oyle düz ses. Fakat hitabetim ve vurgulamalarım güçlüdür bu konuda kendime güvenirim :)
beğeniyorum ama başk bir yerden kendi sesimi duyunca iğreniyorum :D
Evet beğeniyorum seninde sesin güzeldir cırtlak olsa da
Buraya ses atmak biraz sıkıntı. Yapay zekadan küfür bile ettirirler iş çıkartırlar başınıza.
Bak ben ses tonumu da hitabetimi de sever ve güvenirim!
Beğeniyorlar sesimi evet, mağazada çalışıyorum müşteriler ürün sorunca yardımcı olurken sesime iltifat çok alıyorum 😊
Bana göre sesli mesaj veya herhangi bir kayıtta farklı geliyor benim kulağıma ama konuştuğum kişiler gayet iyi diyor bilmiyorum yani iyi mi kötü mü
Evet ama bu güzel ses tonumu herkesin bilmesine gerek yoktur
Pek barışık değiliz kendisiyle, duyunca hemen kapatasım geliyor.
Ben çok beğeniyorum ve beğeniliyorum da çevremde çok fazla insan diyor ki radyo sunucusu falan olsana sen yabancılar bile diyor artık bende düşünmeye başladım 😅😅
Ses tonum bu ama mikrofondan biraz farklı olabilir ve senin dinlediğin ses düzeni de farklı duyurabilir
ttps://voca. ro/16CydWrEm241
En başa h harfi koyman lazım sadece
110 yaşındaki bir ninenin sesini hepimiz merak ediyoruz Bence atmalısın mahrum bırakmamalısın bizi sesinden 😝
Ben beğenmem ama müşterinin biri geçen gün telefonda sesiniz inanılmaz huzurlu uykum gelecekti nerdeyse demişti😄🤷
Evet seviyorum. Ayrıca telefonda karşımdaki kişiler genel olarak sesimin iyi olduğunu söylerler.
Tok bir sesim var kendi açımdan sevmiyorum ama ilk izlenim veya sunum gibi kritik durumlarda tok ve temiz olması işimi görüyor
Kendim sevmiyom ama duyan seviyor ahshsd
kadınım ama sesim ne kadına ne de erkeğe benziyor puahdhajzaj. genetik heralde
Genel olarak konuşmamı ses tonumu seviyorum eminim senin de güzeldir
Severim, severler de. Ses tonum ve diksiyonum güzeldir. ✨
Valla sesim bu artık Sen söyle
https://voca. ro/1mVwxboaem3f
Hiç beğenmiyorum sesli mesajda sesli mesaj attığımda sesim başka çıkıyor
Ben pek beğenmem ama çoğu ‘çok sakin çok huzurlu’ der bazıları da çekici bulur bilemem
beğeniyorumm, tok olduğunu söylüyorlar diksiyonumda gayet iyi bence.
Eskiden radyoculara benzetirlerdi beni şimdi karga misali gak gak gak diyip duruyoruz işte 😃
Çekici kadınsı bir sesim olduğu söylenir ama ben beğenmiyorum 😅
Ben dinlediğimde nefret ediyorum ama beğenenler oldu
Evet beğeniyorum. Hem konuşma olsun hem şarkı olsun sesimi beğenirler.
Beğeniyorum
ben beğenmiyorum. Fakat telefonda konuştuklarım çok karizmatik buluyorlar
Ben beğenmiyorm ama etrafımdakiler tam tersini söylüyor dijitalde farklı çkyo
Evet. Sen beğenmesen bile eminim senin sesinle de huzur bulan birileri vardır.
Tok ve olgun bi sesim var kızlara göre bi tık kalın
ses tonumu pek begenmem ama sesli mesaj atmam gerekiyorsa aceleyse işim atarım
Evetttt
Evet güzeldir
Benimkide fazla kalın galiba
Normal ses işte
ben cok seviyorum akılda kalan tatlı bir tonu var
herkese iyi akşamlarr buraya bıraktım kaçıyorum bu arada orijinal tonum 😎
voca. ro/1jIZGNr28Yog
Evet. Yumusak tonda atamam suam attim say 🫠
bence fena değil tonum ama yaşlı diyorlar :D
Evet sesim mükemmeldir