Size c planı muamelesi yapan bir insanı arayıp sormak.
Size saygısı olmayan birini ısrarla alttan alıp totosunu kaldırmak.
Liste uzar gider..
Evet öyle ama bir insanı arayip sormak kendine öz saygısızlık durumundan dolayı olmayabiliyor. Belki o kişiyi yanında istiyor ve özlüyor da olabilir, keza aşk insanı fazla etkileyebiliyor; istersen Einstein ol eğer duygusal zekası sağlıklı çalışan birisiysen bu başına gelebilir
Ben kimseye bilmemne planı diye bakmam, seviyorsam sonuna kadar denerim; karşımdakini rahatsız edersem giderim... Düşünce tarzım günümüze uyuyor mu dersen çok farklı ve hassas birisiyim, ama ne öz saygim düşük, ne de saf birisiyim; sadece duygularımı da kabullenip mantığım ile işleyen birisiyim ve geçiş kulturunun dördüncü sınıf bir satranç maçına dönmüş yapısına karşı birisiyim
Gitmeniz gerektiğini bile bile kalmaktır.
Cevap
5Cevap
Ben insanları takmam insan alt tarafı diye degerlendiririm
Doğru yorum. Yalnızlık korkusundan ne aptalca şeyler yapıyorlar bazıları
Argo kullanan insan, küfür eden insan her ne şekilde olsun haklı veya haksız ağzından küfür çıkıyorsa dilini kirletiyorsa kendisine saygısı yoktur.
Sırf ilgi gösteriyor diye saçma sapan insanlarla birlikte olmak
Neden böyle bir şey yapıyorsun kendine saygın olsun kendini kıymetli gör
Ben yapmıyorum, yapanları mentledim.
Hayat kısa, insan odaklı olup kendini çöp gibi göstermeye gerek yok ^^
Hayatımda tarzı bir ibare kullanmadım. Çevreyi az gözlemlerseniz çoğu kişinin bu tarz karakterde insanlar olduğunu görebilirsiniz. Ben şahsi olarak rahatsızlık duyuyorum. “Aldattı affetmeli miyim” tarzı başlıklar açanlar keza öyleler.
Kendi savunmasını dahi yapamayıp, kendisini yanındakinin savunmasına muhtaç olan insanlar var. Erkekler üzerinden örnek vermek gerekirse ilişki içinde sürekli çevresinden fikir alanlar cidden aklın yok mu dedirtiyor. Güzel giden bir ilişkiyi sırf etraftakiler tü kaka dedi diye bitirenlerde az değil :)
Ben şahsen sırf hayatımda birileri olsun diye akli dengesi yerinde mi değil mi bilmediğim bir insanı hayatıma alıp kendi huzurumu bozamam. İş yerinde bakıyorum herkes bir şeylerden yakınıyor, oysa ayağını kaydırmak için fırsat kollayan çıkarcı insanların olduğunu bilmeden.
Aynen öyle. Kimsenin eline koz vermeye gerek yok. Bu sefer karşında ki insan sen her ne kadar karakter olarak ve iyi kaliteli de olsan saf olarak değerlendiriyorsun. İşini iyi yapsanda; bu ağladı, yok işte çok kırılgan affedici zayıf tarzında etrafa algı oluşturduğu için bu insanlarında hayatı aslında zora ve çıkmaza giriyor. Bu yüzden az insan çok huzur. Ne derdini birine anlatacaksın ne de sırf o içinde ki boşluk duygusunu doldurmak için sevilmediğin bir ilişkiye başlayacaksın. Hep zarar hep zarar🥂 insan ne yapıyorsa kendisine yapıyor.
Reklam ajansı
Evet
+12423
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?