Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yok. Kimseye menfaat için yanaşmam.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Ben isterdim evet.. ama maalesef öyle kimseler yok ben de bu zamana kadar kendime sığın oldum sadece ve kendime güvendim tek
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 ay
Ailem ve evlatlarım var ben onlarla var oluyorum onların yüreğinde dinleniyorum varlıklarına bin şükür 🙏 ❤️
10 Yorumla - u1 ay
Annem var, başka sığınağım yok, gerekte yok.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16,3b cevap paylaştı. En güvenli sığınağım evim ve ailemdir.
10 Yorumla- s1 ay
Annem hayattaki en büyük sığınağım
10 Yorumla Kimseye sığınacak kadar çok güvenmiyorum maalesef ki bazı duyguları suistimal edildi ve bir çok duygumu yıtırdım
Güven merhamet yok bende.
Zamanında çok güvenmekten hepsi sorgusuz sualsiz arkama bakmadan gözüm kapalı elini tutarak yürümekten hepsi
Kimseye siğinacak kadar güvenip değer vermeyin sonra siğindiğinizla kalıyorsunuz aynı değeri göremeden üzücü oluyor. O değeri kimseye vermeyin. Hak eden dışında20 Yorumla- m1 ay
Merhaba,
Hayır, Rabbim var, çevrem geniş sevenim çok ama kimseye sığınmam kendim ve Rabbim harici!
Herkes gider bir gün ve bende gideceğim, ben son nefes ile anca ama onlar işleri ya da menfaati bitince...10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Rahmetli dayımla her şeyimi paylaşırdım, arkadaş gibiydik, onun fikirlerine çok değer verirdim. O güveni bulabilmek zor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 971 cevap paylaştı. Bir yere ait hissetmek onun senin sığınağın olması ve güvenle kendini bırakmak çünkü ondan zarar gelmeyeceğini bilmek en güzel duygu 💕
10 Yorumla- 1 ay
Yok gerek de yok aslına bakarsan sığınak gördüğümüz insanlar yarın öbür gün gitmeye hazır bekliyor çünkü
10 Yorumla - 1 ay
Hayatımda sığınak gibi gördüğüm insanlar yok, olmasını da istemem.
10 Yorumla - 1 ay
İnsanlara sığınmak kadar iğrenç bir güven duygusu olamaz hayvanlar daha güvenilir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır yok. Kimsede olmasın. Sonra en kolay sarsintida onlar yikliyor
10 Yorumla- 1 ay
Yok, istemem de. Kimse kimsenin kahramanı değil olamaz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Olsa olsa ailem ve bazı sevdiklerim olur fazlası bulunmaz
10 Yorumla- s1 ay
Her şeyden önce beni yaratan Yaradan ıma sığınırım. .
10 Yorumla - 1 ay
Ben sığınacak yer aramıyorum, kimse de bana siginak olmasın.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ailem herşeyim 🩵
10 Yorumla- 1 ay
Sığınak kelimesi nedense kötü çağrışımlar yaptı bende ama evim gibi gördüğüm rahat ettiğim insanlar olsun isterim tabii ki
10 Yorumla - 1 ay
Yok ama olsun çok isterdim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Uzun zamandır yok böyle daha iyi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,6b cevap paylaştı. Çok şükür var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimseyi sığınak olarak görmüyorum ben
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendimden başka kimseyi sığınak görmem
10 Yorumla- 1 ay
Var evet ve şükrediyorum 🙏😊
10 Yorumla - 1 ay
Kendi kendime sığınağım
10 Yorumla - 1 ay
Yok 😟
Olsun isterdim.10 Yorumla - 1 ay
Kendime yaslanıyorum sadece 😌
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. İnsanın kendisi sığınak olmalı başkasına değil
10 Yorumla- 1 ay
Hayır yok uzak olsunlar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 34,7b cevap paylaştı. Kimseyi sığınak olarak görmem
10 YorumlaBazı zamanlarda en yakın arkadaşım var.
00 Yorumla- 1 ay
Yok ama olsun isterdim
00 Yorumla - 1 ay
Hayır yok kendimi kandırmama gerek yok.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. öyle insanlar yok
10 Yorumla- 1 ay
keskee
10 Yorumla Olmalı bence
10 Yorumla- 1 ay
evet var, ailem
10 Yorumla - 1 ay
yok ve hayır istemem