“Hepimiz yalnızlığını çektiğimizi bilmediğimiz bir şey yüzünden yalnızız.”
Matt Haig İnsanlar

“Hepimiz yalnızlığını çektiğimizi bilmediğimiz bir şey yüzünden yalnızız.”
Matt Haig İnsanlar
Bilmiyorum, kendimi tanımıyorum, o kadar karmaşık hissediyorum ki. 18 yaşında pek çok boktan şeylere mâruz kaldım birine bahsedemiyorum bile, kendimi çözemiyorum. Ne hissediyorum? Neden hissediyorum? Nasıl kurtulacağım? Neden böyleyim?
18 yaş... Tam da senin yaşında , tam da hissettiğim duygular. Bir arafta hissetmenin çaresizliğiyle , kendini tanıma çabasında olmaya inanç.
Hepimiz beklemediğimiz zamanlarda beklemediğimiz şeyler yasiyoruz zaten, buna da hayat deniyor. Fakat bir kısmımız yaşına göre altından kalkması ağır zorluklarla karşılaşıyoruz. Bazen yazımızın üzerinde olgunluk gerektiren durumlar oluyor.
Ama sonra ne oluyor biliyor musun, benim yaşlarıma gelip geriye dönüp baktığında , bugünkü karakterine sahip olduğun için o travmalara teşekkür dahi ediyorsun.
Başına ne gelirse gelsin kendinden ödün vermeden ayakta kalmayı bil, kendini çözeceğin, ne istediğini hissettiğini bileceğin yaşlara daha var.. o zamana kadar bu gününe sahip çık, geçmişine takılı kalma.
Cevap
2Cevap
Sevginin maalesef.. kendimi bildim bileli
Dürüst ve güvenilir insanların olduğu, katlanılmaz ve insanı çileden çıkaran, boşluğa sürükleyen yalanların olmadığı bir dünyanın.
Beni kendimle bırakmıyorlar ki...
şu an değil ama bazen hani " o " dersin ya. Onun varlığı olunca daha mutluyim
Güvenilir, kafa dengi arıadaşların.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?