Hello'şş
Pazartesi sabahları 🤒

Bu şarkı toparlar djjd yanaklarıııı allııı yââârrrr
Hello'şş
Pazartesi sabahları 🤒

Bu şarkı toparlar djjd yanaklarıııı allııı yââârrrr
Hello'şş ✌️ :D benim öyle olduğumu düşündüğüm bir yanım yok.. gayette sevilesi güzel bir insanım.. karakterimi de severler zaten genellikle.. sadece bazen aşırı duygusal ya da aşırı inat yapabiliyorum ama ben sevdikten sonra zaten kimsenin düşüncesini de umursamam bu konuda.. ya da beni kimse sevmek zorunda değil zaten.. ben kendimi sevsem yeter de artar bana
Nolduuu lan yine duygusal yengeç jddja
@Sosyetic_SheqiiL şu an bir şey olmadı ablam sdfsdfsd 😅
Aa afiyet olsun unuttum :D
Olmasın bir şey :D
Hep birlikte :D ☺️🧡
İnsanlara bıkkınlık veren biri değilim. Beni seven bana saygı duyan insanlar kişi baştan bağrına basar. Beni sevmeyen, bana saygı duymayan kişiler için de ekstra bir çaba harcamam.
Çünkü sevilip sevilmemek, benim problemim olamaz, karşı tarafın tercihi ve zevki olabilir. Bana saygısız davranılması benim eksik ya da kusurlu olmam değil karşımdakinin aşağılık olmasıyla alakalıdır. Çünkü her insan hangi makam ve mevkide olursa olsun insan olarak, birey olarak saygıyı hakeder.
Ne maddi, ne görsel ne de sosyal anlamda kimseye kendimi onaylatmak mecburiyetinde değilim.
Her zaman söyledim yine söylüyorum.
İnsanın her konuda kendini övüp karşısındakini yermesi özgüven değil kibir ve narsizmdir.
İnsanın her konuda kendini suçlayıp karşısındakini aklaması da özeleştiri değil eziklik ve kurban psikolojisidir.
https://www.youtube.com/embed/YbE-H_PNWGIYalnız kalmak istedigimde yanıma gelen olursa.. gıcık bir şekilde orayı terk etme gibi bir huyum var 😊
Cevap
49Cevap
Bir şeye kızıp da sinirimi o an atamamışsam, kısa bir süre çekilmez olabilirim.. 😁
Kısa bir süre diyorum, çünkü uzun süre o siniri içinde tutmam..😄
Sinirli olduğum anlar gerçekten çekilmezim...
Evet evet bu aralar günün her saati🤣
Noluyor ki bu aralar 😃
İçsel sıkıntı ve diyet 🤣
İhtiyacın yok
Çok çok var hem de bilmiyorsun 🤣
Yooook sus djdja
Bazen kafamda bazı şeyleri kuruyorum. O zaman saldırıya geçiyorum. O zaman hem çekilmez hem tehlikeli oluyorum.
Düşünemedim öyle
Kişiye özel oluyor.
Hasta olduğum ve uykumu alamadığım zamanlar. Asla çekilmem :)
Asla istemeyip gitmek zorunda olduğum yerlerde veya o yerlere giderken ciddi anlamda insanı hayattan soğutacak derecede şikayet edip dururum. Canım istemediği şeyleri yaparken inanılmaz can sıkıcı ve çekilmez biri haline geliyorum. Ha bir de fazla gezmek bana hiç iyi gelmez dozunda yaparım kendim de. Ama bir şekilde tüm gün dışarda olup asla kendimle yalnız bir şekilde vakit geçiremediğim her zaman ultra asabi oluyorum ve bu sözlerime, davranışlarıma haliyle yansıyor.
Çekilmez bir tarafım olduğunu düşünmüyorum ya keza insanların da çekilmez tarafları yok gerçekten önemsediğim aile arkadaş eş dost dahil 5 6 kişi var. Onların haricinin yaptıkları söyledikleri önem dahilimde olmuyor
Deme öyle herkesin huysuz aksi nalet bir yanı var 😄
Herkesin bam teli var da seviyorsam unutuyorum affediyorum herşeyi, sevdiğine kin tutulmuyor 😂 önemsediğim az kişi olunca önemsemediklerimi de çekmekle uğraşmıyorum malum. Muhataplığımı bitirip negatif yahut pozitif alanından ayrılıyorum. Bence benimki en güzeli 😂😂
En kötü huyun ne dersen kimseyi takmıyorum tek kalemde siliyorum 😂😂 o biraz kötü olabilir hani onlar için
Çekilmez anlar hayatta olmuştur başıma mutlaka gelmiştir ben o anları çektiğimde ruhum kas yapıyor doğal olarak o acılar ve sıkıntılar sayesinde.. Her zaman çekilmez anlar olmuştur. Olmadığını iddia etmek abartı olur. Hayat her zaman zorlukları beraberinde getiriyor mücadele etmek zorunda kalan biz oluyoruz bu ise sonrasında insanın daha güçlü olmasını sağlıyor.. Tüm yaşam boyunca oluyor evet..🙂
Bazen sağdan soldan geliyorlar bana iyi saatte olsunlar😄 Bir renk bir şarkı bir söz bana hiç ummadık anda derine gömdüğüm bir şeyi hatirlatiyor. Bütün şarteller kopuyor.
Anılar :D
😄😄
Anlaşılmamak benim en çekilemez olduğum an. Anlatmaya izah etmeye, bu böyle değil de böyle demeye yüreğim yetmiyor 😅
Bilmem yok sanırım🙃şarkı için teşekkürler keyifli bir hafta diliyorum
💃🪭 musmutlu bir hafta olsun
Haklı isem sonuna kadar mücadele ederim o yüzden bu anda
Özellikle uykudan uyandırıldığımda ve uykusuz olduğumda cidden çekilmiyorum üstüne uyuyamadığım için ekstra bir gerginlik yaşıyorum o an ben bile kendime katlanamıyorum etrafı da huzursuz ediyorum maalesef
Her anım çekilmez ya. İyi ki kendimin çocuğu, sevdiği falan değilim😅
ahaha gömmeseydin kendini keşke 😅
Şımarsın canım 😃
Bana kötü enerji veren insanlar ile aynı yerde uyumak vakit geçirmek zorunda kalmak 🤦♀️
Kaçmak lazım oralardan
Kesinlikle. Bir de neden gidiyorsun diyorlar. İnsanlar bazen şaka gibi 😀
Kötü enerjiye sahip insanlardan nefret ediyorum 😒
Bende 😬
Açken uykusuzken yorgunken haklı olduğum halde haksızlıkla suçlandığımda karşımdaki insan saçmalayacak düzeyde konuştuğunda bağırarak konuştuğunda ben uyurken gereksiz yere tv bilgisayar gibi şeylerin sesi aşırı yüksek açık olduğunda vs vs
cekilmez oldugun bi anı gormek isterdim... mac dısında yok ya
Tavsiye etmiyoruz onu
Yalnız kalmak istediğim zamanlarda çekilmez olabilirim. Biri bir şey sorar cevaplamak istemem. Gülerek gelir bir şey anlatır bakarım ters ters. Uzak dur benden modunda olurum.
Anlayışsız insanlarla aynı ortamda olduğumda , kendimi ifade edemediğim zamanlarda ve huzursuz hissettiğimde
Sinirli olup bilgisayardaki program yanıt vermiyor uyarısı gibi kimseyle konuşmadan bir köşede oturduğum zaman
Hasta olduğumda biraz çekilmez oluyorum. Bir de bir şeyi yapmak istemiyorsam ve ısrar ediliyorsa çekilmez bir hal alırım.
Hasta hallerim pek çekilecek gibi değil 😶 geçecek geçecek her şey geçecek. Afiyet bal şeker olsun.
Hasta misin🥺🥺
Ben hariç herkes hasta jsdja dişim ağrıyor
Ahaha hadi bakalım nereye kadar😂❤️
Uykudan uyandığım ilk anlar fazlasıyla huysuz olurum
Sinirli olduğum an söylediğim sözlerin acısı karşı taraf için çekilmez oluyor.
Çekemeyen çatlasın.
Her türlü çekilirim.
Sinirlendiğimde karşımdaki ne kadar hassas olursa olsun can yakıcı sözlerle canını acıkırım maalesef huyumu sevmiyorum rahatsız edici ama terkde edemiyorum
cekilmez oldugun bir anda opuldugunu dusun
Sen düşün
bunu yapana bagli. ama hormonal olarak normale donmene yardimci olacagindan eminim. kadinlar bu tur anormal tepkileri severler. Cunku genel beklenti her an sevildiklerini ve deger verildiklerini hissetmektir. zamanin ve mekanin merkezinde kalmak isterler. Hele senin gibi guzel kadinlar icin isin isine zekada girince inanilmaz bir 4. boyut olusur. Zamanin ve mekanin icinde baska bir zaman ve mekan gibi. kisaca ruya gibi.
Ben kemik suyu iciyon sandim
Soruya gelince 😆😆 , evet sinirlerim bozuldugunda pek cekilmiyorum
Kemik suyu çorbada djdj
😆😆
Haklı olduğum zaman 😂 ve hep haklıyım 🤭
Aa bu biraz bneee
Uyandıktan 1 saat sonrasına kadar geçen süre
O bende kahve içene kadar djdk
Valla dünyaları da yiyip içsem yine kendimi bile çekemiyorum jdjdmxmdmd
Sen mi, mümkün değil. Seni hep çekerim
Çok huysuz aksi olabiliyorum aşkım sen denk gelmedin henüz 😅
Gelmem, gelemem, getirmezsin
Doğru 😜
Sinirli hallerim
Eveeet kdkdks
Uykusuz olduğum zamanlar💤
Yaradan vermesin kimselere böyle acılar 😃
Ruh halime göre değişiyor. Geçmiş olsun🌸
Teşekkür ederim ☺️
😊🌺🌸
Pazartesi ve cumartesi günlerini hiç sevmiyorum..
Cumartesi sevilmez mi ya
Hiç zaman geçmiyor..
Bilmem ki, öyle düşünmüyorum. Hafta sonu daha çabuk geçiyor sanki
Hafta içi daha çabuk geçiyor.. 😃😃
Teknik olarak mümkün değil
😃😃
Konuşmaya başlarsam abowww
Susuyor musun genelde hdjd
yok genelde hayir powkxownxk
Tee allamm 😃
😄.
Çekilmez olduğumu biliyorum direkt.
Niye öyle düşündün djdj
Kendimi biliyorum, düşünmedim 😄
Tersimden kalktığım zaman 😄
Hep öyle yapıyon
Hıı tabii tabii, tamam tamam djsj
😁
Bu ara devamlı çekilmezim be cano aksksk
Aya basmak şart oldu shdha
Ya da maymun olmak...
Noldu, nedir bu çekilmezliğin sebebi
Hayat be cano ahahah
Şov yapıyor ya :D
Yok yav asjws
Canım öyle istiyor kök söktürüyorum demiyor da hsjd
Yok ya çok bunaldım harbiden
Sormicam Sormicam Sormicam 😂
Evlilik iş aile ilişki...🤢
Hayatın cilvesi 😬
Ne cilve ama aksksks
Oyş, yanakları sıkmalık😃
Şu aralar çekilebilir olduğumu düşünmüyorum 🤦🏻♀️
Regl dönemim ve acıktığım anlar diyebilirim.
müvekkilimi savunurken
Mesela bugün öyleyim uykunun ortasında müdür aradı dükkana gelmemi istedi 😒
İzin dönüşü ilk mesai
Sinirli olduğumda.
Hasta olduğum zaman tabiki, bağdemcikler şişmesin
Basım ağirdiği zaman çekilmez bur cadi oluyorum
Aptal yerine konduğum zamanlar.
Var evet kendime bile anlatamağım
Uykusuz ve gergin olduğumda
Yorgunsam zorla gezmeye
Özellikle aç olduğum zaman
Pazartesi günü cidden kendime katlanamıyorum 😊
Öyle anlarım yok denecek kadar. Düşündüm bulamadım.
Bazen çok ilgi isterim
Çocuk zırlama krizi
Yok ben gayet cana yakınımdır herzamannn 🖤
Hayır çekilmez bir anım yok 😂
Hee moralisim bozukken hiç çekilmem🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?